Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

albümündeki resmi yeni gödüm...
maşallah,fıstık gibiymişsin...bebek gibi bi yüzün var
öyle herkesi de beğenmem hee :dilcikar:

ne bekleyelim bacım daha ne olsun :icecream:
yok yok bu kız fene belli, bu saatten başladı daha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşbulduuum yerimseniben
teşekkürler canım,gayet iyiymişsin o zaman...
bayılırım minyon tiplere :jeyyar:
fırsat buldukça burdayım,yine görüşicez inşallah opuyorumnanaktan
sen benden de iyisin :dance: ama havalar düzeldi yapalım hareket atalım fazlalıkları şirinem bu sefer başarıcaz :dance::dance:
demek minyonlara bayılırsın :jeyyar: yalnız ceyar:jeyyar: niye araya girdi onu anlamadım, korkuttu beni :roflol::roflol:
bekliyorum canısım, özletme kendini :asigim:
nikonik takip ettiğin bi dizi var mı bunu merak ediorum*?
bi aşkı memnumuz vardı onu da bitirdiler
artık bağımlı olarak dizi izleyemiyorum Aybik KK yüzünden cokacimcoook
bir ara aşk ve cezayı izliyordum
eğer kaçırmazsam geniş aile ve yaprak dökümünü izlerdim
yeni dönem çocuklar duymasını bekliyorum güzelim :içelim:

Son düzenleme:
albümündeki resmi yeni gödüm...
maşallah,fıstık gibiymişsin...bebek gibi bi yüzün var
öyle herkesi de beğenmem hee :dilcikar:
estağfirullah canım, o senin güzel gören gözün :asigim:
bilmem mi bilirim kolay kolay beğenmez mızmızım, zevk sahibidir o, bu yüzden beğenmene çok sevindim olumunekankayizsmile
minyon seviyorsun ya :jeyyar: ondan beğenmişsindir :roflol:
yok şirinem aldanma sen ona en iyi göründüğüm resmimi koydum :icecream:
bnde görmek istıyorummmkaydirigubbakcemile
menacerim plak şirketi sahibesime başvurun bütün albümler orda, ajdar da spınısırımız :icecream: :içelim: :roflol::roflol::roflol:

seni pimbe koltukta gördüğüme çok sevindim daha önce hiç konuşmadık ama bana hep samimi sıcak geliyosun çok seviyorum seni uzaklardan biyerlerden seviliyosun :asigim:bunu bil geçmişi okuyodum seni daha iyi tanıyım diye dedim bi soruda ben sorayım hem kk hem ev işi hem 2 çocuk ve birde koca nası yetişiyosun bacım zor olmuyomu ben de bunu merak ettimsempatiksalakcinni

anacım sabaha kadar oturursan tabi olacağı bu kaydirigubbakcemile2 iyi güldürdük demi nikomucum

Tebrikleri aldımmm mercüü şekerim buyrunnnnnnnnn

menacer olcak güya sırnaşık şey bütün albümlerim sende ya, ajdar da spınsırımız :roflol::roflol::roflol:

Nerden bilicem lo laelaelaelaelae

İnsan bi arkadaşlık teklif eder bugüne dek :mymeka: yeni mi aklına geldik :mymeka:

Albümün olmasa teklif edecende yoktu

Neyse baktık fotolarına eh işte idare eder abartılcak bişi yok naniknanik

evet evet,oyüzden arkadaşlarımın yüzde seksenini minyonlardan seçtim delikafadulden
sapık mıyım neyim sempatiksalakcinni

canım içinin güzelliği dışına vurmuş,eminim ki her halinle güzelsindir sen olumunekankayizsmile

NıKONCANN COCUKLARINI ıSTEYERKMI YAPTINIZ YOKSAM BU KAZAYLA OLDU MESELESı VARYA ÖYLEMı OLDUkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…