- Konu Sahibi BenmasMavi
-
ne bekleyelim bacım daha ne olsun :icecream:Etiket koyanlar kendini ifşa etmesin bu sefer :1ninca:
Ben de derim ne var naniknanik
Benim kocam dün başımdan ayrılmadı hadi hadi diyerekten -tatlicadiarzu-,
Tek tek basaraktan yatağımıza gittik sonra,sonrasında uyuduk ne bekliyonuz ki
Ank06 sana tebrik koyuyorum :smiley-cool:
sen benden de iyisin :dance: ama havalar düzeldi yapalım hareket atalım fazlalıkları şirinem bu sefer başarıcaz :dance::dance:hoşbulduuum yerimseniben
teşekkürler canım,gayet iyiymişsin o zaman...
bayılırım minyon tiplere :jeyyar:
fırsat buldukça burdayım,yine görüşicez inşallah opuyorumnanaktan
bi aşkı memnumuz vardı onu da bitirdilernikonik takip ettiğin bi dizi var mı bunu merak ediorum*?
estağfirullah canım, o senin güzel gören gözün :asigim:albümündeki resmi yeni gödüm...
maşallah,fıstık gibiymişsin...bebek gibi bi yüzün var
öyle herkesi de beğenmem hee :dilcikar:
menacerim plak şirketi sahibesime başvurun bütün albümler orda, ajdar da spınısırımız :icecream: :içelim: :roflol::roflol::roflol:bnde görmek istıyorummmkaydirigubbakcemile
en sonunda bir soru sorabildin :roflol::roflol::roflol::roflol:nikonn o kucagındakı coocuk senınmı:1shok:
menacer olcak güya sırnaşık şey bütün albümlerim sende ya, ajdar da spınsırımız :roflol::roflol::roflol:Ben nası görcem resimleri ya link atın bana da çabuk kaydirigubbakcemile
güzel hanım, hava nası bakalım:dance::dance::dance:
çok zor uyudum uyku tutmadı ablacım ohaoldumsmile
sen güzellik sırlarımızı vermeye devam edersen ben de sana çakacam :mymeka: :icecream: :roflol:
eşim farketmedi bilelaelaelaelaelae zaten ne zamandır geceleri uyuyamıyorum :2:
ablacım beni böyle güldürürseniz bende uyku muyku kalmaz delikafadulden sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol:
farketmiyoki sempatiksalakcinni ne zamandır gece uykularım bozuldu hep tanrıça gacısı yüzünden alsanaalsanasmile kazene 40 soruyu beni gece uyku tutmadığı zaman sormuştum ya ben :içelim::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ablacım ipi düzgün çevir, maviye de söyle, düşücem yoksa
bekliyorum aslıcım olumunekankayizsmile :dance:
ama lütfen kocamın çorabi büyük geldi nasıl küçültebilirim diye bi soruyla gelme :dance::dance: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3
düzgün etiketler buysa ben daha düzgününü bilmiyorum o zaman :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aslıcım bunun sözü olmaz, ne zaman ne olacağını bilemeyiz mapıs damı bu delikafadulden :roflol:
iyi gezmeler canım arkadaşım olumunekankayizsmile hava güzel ben de kuzularımla çıkayım bi ara kaydirigubbakcemile5 :dance: Şeniz
Etiket koyanlar kendini ifşa etmesin bu sefer :1ninca:
Ben de derim ne var naniknanik
Benim kocam dün başımdan ayrılmadı hadi hadi diyerekten -tatlicadiarzu-,
Tek tek basaraktan yatağımıza gittik sonra,sonrasında uyuduk ne bekliyonuz ki
Ank06 sana tebrik koyuyorum :smiley-cool:
menacer olcak güya sırnaşık şey bütün albümlerim sende ya, ajdar da spınsırımız :roflol::roflol::roflol:
estağfirullah canım, o senin güzel gören gözün :asigim:
bilmem mi bilirim kolay kolay beğenmez mızmızım, zevk sahibidir o, bu yüzden beğenmene çok sevindim olumunekankayizsmile
minyon seviyorsun ya :jeyyar: ondan beğenmişsindir :roflol:
yok şirinem aldanma sen ona en iyi göründüğüm resmimi koydum :icecream:
mavi albümnde resmın mı var görmek istıyommmaklinialirimsmile
Henüz yok olunca haber salarım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?