Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 2004 ten bu yana ehliyetim ve sağlam 2 kazam vargamyoncuiremsuehliyetin var mi ? :)
Merhaba cici Alya Dua'nın asil annesi...
Hayat tarzınıza, düşüncelerinize, kalbinizin güzelliğinize, asilliğinize ve hanımefendiliğinize, iyi bir anne ve iyi bir eş oluşunuza hayranım, önce bunu belirteyim.
Soruma gelince... İnsan ilişkilerinde "asla" yapmam dediğiniz bir şey var mı? (Kin tutmak, menfaat ilişkisi gibi..) Parantez içinde verdiğim örnekleri yapmayacağınızı biliyorum fakat örnek teşkil etmesi açısından sordum.
Şimdiden teşekkür ederim.
evet 2004 ten bu yana ehliyetim ve sağlam 2 kazam vargamyoncuiremsu
teşekkür ederim teveccühünüz,
sorunuza gelince sizi yanıltacağım için çok üzgünüm
çünkü bi kez hayatımdan çıkardığım birini "asla" hayatıma geri sokmam
arkadaşlarım kızsa da bu huyuma
hakkımda kötü konuşulduğunda dönüp "asla" savunmamı yapmam
örnek oluşturmak isterdim ama iyi "asla" yönlerimi saymak bana hicap verir kendini beğenmişlik olur gibime geliyor:kedi:
İşte bu yüzden asilsiniz.
Aslında yine de yanılmış saymıyorum kendimi çünkü "kin tutmak" derken, herhangi bir sebepten ya da çok önemli olmayan bir sebepten bir insana kin tutmaktan bahsetmiştim.
Hayatımızda bize zarar verenleri, hakkımızda kötü konuşanları hayatımızdan çıkarmamız "kin tutmak" değil kendimizi savunmamız için zaten örmemiz gereken bir duvar diye okumuştum. Sizinki bu hesaba yani doğru olana çıkıyor.
Tekrardan teşekkür ederim.
gerçekten teşekkür ederim yanaklarım heidinin ki kadar kızardı:kedi:
tamamen yanlış sayılmayız ama annem derki insanlar 2.şansı hakederler ben o 2 şansı veremiyorum
hata yapıldıysa ki hata 2 türlüdür biri farkında olmadan yapılan hata diğeri kasten terbiyesizce yapılan hatadır ki bundan bahsediyorum özürle geçeceğini sanmıyorum
unutamam,yok sayamam bu bana omurgasızlık gibi gelir
sizinle de öyleElbette kasten terbiyesizlik yapan insan hayattan çıkarılmalı. Vebali üzerimde kalmasın diye affederim, Allah'a havale ederim ama o kadar! Sonrasında hayatımda daha fazla kalıp da bana daha fazla zarar veremez.
Sizinle muhabbet etmek çok güzel fakat topiğin amacı farklı olduğundan dolayı belki kızabilirler bize kafamçokkarıştı Keşke bir imkanım olsa da sizinle uzun uzun konuşup sohbet edebilsem :kedi:
en sevdiğin çiçek nedir çiçeğim olumunekankayizsmile
bir de, kocayı saat 10-12 arası şekerlemek ne demek nan:icecream: :tomato:
frezya canem frezyabayanssulusmile
kocik sayesinde şekerlemek o ya yanlış okudun ya ben yanlış yazmışımbilmiyorumkismile
bu arada cevabın yanlış olduğu için cicim seni affedemem
affetmemi istiysen bi görüşme ayarla en kahve kokulusundan:umursamaz:
istihareye yattım:asigim:bende size bi soru sormak isterim eşinizle evlenmeye nasıl karar verdiniz.size evet dedirten şiy ne oldu.birde ortak yönleriniz mi farklı yönleriniz mi daha çok. cevap verdiğiniz için teşekkürederim.
yanlış anlamayın ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorummerhabalar,koltuğa hoşgeldin. istersen bu soruma cevap vermeyebilirsin ama siyasi fikrini açıkça belirttiğine göre bende bu soruyu sormayı kendimde hak gördüm. rahmetli muhsin yazıcıoğlunu kaza haberini duyduğun gün ne hissettin. zira ben hala inanamıyorum ve her aklıma geldiğinde bu son o iyi insana yakışmadı diyorum,tabi sonrada demekki rabbimin bir bildiği vardır belkide hayırlısı budur diyorum.
Aybike'cim Alya Dua nasıl, op onu şeker yanaklarından,
ve ben onun blogunu bilmiyorum,bulamadım da ya bilmiyorumkismile
hadi usulen bi de soru sorayım,
Kendini sinirli olarak mı tanımlarsın, sakin mi?
Hayatımda asla taviz vermem dediğin şeyler var mı ve neler?