Pembe Koltuk 16. Hafta Konuğu Alyaduanınannesi bizlerle. Hoşgelmiş deyin gacılar :)

Merhaba cici Alya Dua'nın asil annesi...
Hayat tarzınıza, düşüncelerinize, kalbinizin güzelliğinize, asilliğinize ve hanımefendiliğinize, iyi bir anne ve iyi bir eş oluşunuza hayranım, önce bunu belirteyim.

Soruma gelince... İnsan ilişkilerinde "asla" yapmam dediğiniz bir şey var mı? (Kin tutmak, menfaat ilişkisi gibi..) Parantez içinde verdiğim örnekleri yapmayacağınızı biliyorum fakat örnek teşkil etmesi açısından sordum.
Şimdiden teşekkür ederim.

ehliyetin var mi ? :)
evet 2004 ten bu yana ehliyetim ve sağlam 2 kazam vargamyoncuiremsu
Merhaba cici Alya Dua'nın asil annesi...
Hayat tarzınıza, düşüncelerinize, kalbinizin güzelliğinize, asilliğinize ve hanımefendiliğinize, iyi bir anne ve iyi bir eş oluşunuza hayranım, önce bunu belirteyim.

Soruma gelince... İnsan ilişkilerinde "asla" yapmam dediğiniz bir şey var mı? (Kin tutmak, menfaat ilişkisi gibi..) Parantez içinde verdiğim örnekleri yapmayacağınızı biliyorum fakat örnek teşkil etmesi açısından sordum.
Şimdiden teşekkür ederim.

teşekkür ederim teveccühünüz,
sorunuza gelince sizi yanıltacağım için çok üzgünüm
çünkü bi kez hayatımdan çıkardığım birini "asla" hayatıma geri sokmam
arkadaşlarım kızsa da bu huyuma
hakkımda kötü konuşulduğunda dönüp "asla" savunmamı yapmam
örnek oluşturmak isterdim ama iyi "asla" yönlerimi saymak bana hicap verir kendini beğenmişlik olur gibime geliyor:kedi:

evet 2004 ten bu yana ehliyetim ve sağlam 2 kazam vargamyoncuiremsu

teşekkür ederim teveccühünüz,
sorunuza gelince sizi yanıltacağım için çok üzgünüm
çünkü bi kez hayatımdan çıkardığım birini "asla" hayatıma geri sokmam
arkadaşlarım kızsa da bu huyuma
hakkımda kötü konuşulduğunda dönüp "asla" savunmamı yapmam
örnek oluşturmak isterdim ama iyi "asla" yönlerimi saymak bana hicap verir kendini beğenmişlik olur gibime geliyor:kedi:

İşte bu yüzden asilsiniz.
Aslında yine de yanılmış saymıyorum kendimi çünkü "kin tutmak" derken, herhangi bir sebepten ya da çok önemli olmayan bir sebepten bir insana kin tutmaktan bahsetmiştim.

Hayatımızda bize zarar verenleri, hakkımızda kötü konuşanları hayatımızdan çıkarmamız "kin tutmak" değil kendimizi savunmamız için zaten örmemiz gereken bir duvar diye okumuştum. Sizinki bu hesaba yani doğru olana çıkıyor.
Tekrardan teşekkür ederim.

İşte bu yüzden asilsiniz.
Aslında yine de yanılmış saymıyorum kendimi çünkü "kin tutmak" derken, herhangi bir sebepten ya da çok önemli olmayan bir sebepten bir insana kin tutmaktan bahsetmiştim.

Hayatımızda bize zarar verenleri, hakkımızda kötü konuşanları hayatımızdan çıkarmamız "kin tutmak" değil kendimizi savunmamız için zaten örmemiz gereken bir duvar diye okumuştum. Sizinki bu hesaba yani doğru olana çıkıyor.
Tekrardan teşekkür ederim.

gerçekten teşekkür ederim yanaklarım heidinin ki kadar kızardı:kedi:
tamamen yanlış sayılmayız ama annem derki insanlar 2.şansı hakederler ben o 2 şansı veremiyorum
hata yapıldıysa ki hata 2 türlüdür biri farkında olmadan yapılan hata diğeri kasten terbiyesizce yapılan hatadır ki bundan bahsediyorum özürle geçeceğini sanmıyorum
unutamam,yok sayamam bu bana omurgasızlık gibi gelir

gerçekten teşekkür ederim yanaklarım heidinin ki kadar kızardı:kedi:
tamamen yanlış sayılmayız ama annem derki insanlar 2.şansı hakederler ben o 2 şansı veremiyorum
hata yapıldıysa ki hata 2 türlüdür biri farkında olmadan yapılan hata diğeri kasten terbiyesizce yapılan hatadır ki bundan bahsediyorum özürle geçeceğini sanmıyorum
unutamam,yok sayamam bu bana omurgasızlık gibi gelir

Elbette kasten terbiyesizlik yapan insan hayattan çıkarılmalı. Vebali üzerimde kalmasın diye affederim, Allah'a havale ederim ama o kadar! Sonrasında hayatımda daha fazla kalıp da bana daha fazla zarar veremez.

Sizinle muhabbet etmek çok güzel fakat topiğin amacı farklı olduğundan dolayı belki kızabilirler bize kafamçokkarıştı Keşke bir imkanım olsa da sizinle uzun uzun konuşup sohbet edebilsem :kedi:

en sevdiğin çiçek nedir çiçeğim olumunekankayizsmile
bir de, kocayı saat 10-12 arası şekerlemek ne demek nan:delphin: :icecream: :tomato:

Elbette kasten terbiyesizlik yapan insan hayattan çıkarılmalı. Vebali üzerimde kalmasın diye affederim, Allah'a havale ederim ama o kadar! Sonrasında hayatımda daha fazla kalıp da bana daha fazla zarar veremez.

Sizinle muhabbet etmek çok güzel fakat topiğin amacı farklı olduğundan dolayı belki kızabilirler bize kafamçokkarıştı Keşke bir imkanım olsa da sizinle uzun uzun konuşup sohbet edebilsem :kedi:
sizinle de öyle
bizim sohbet topiklerimiz var iki lafın belini kırarız buyrun ne zaman dilerseniz
en sevdiğin çiçek nedir çiçeğim olumunekankayizsmile
bir de, kocayı saat 10-12 arası şekerlemek ne demek nan:delphin: :icecream: :tomato:

frezya canem frezyabayanssulusmile
kocik sayesinde şekerlemek o ya yanlış okudun ya ben yanlış yazmışımbilmiyorumkismile
bu arada cevabın yanlış olduğu için cicim seni affedemem
affetmemi istiysen bi görüşme ayarla en kahve kokulusundan:umursamaz:

frezya canem frezyabayanssulusmile
kocik sayesinde şekerlemek o ya yanlış okudun ya ben yanlış yazmışımbilmiyorumkismile
bu arada cevabın yanlış olduğu için cicim seni affedemem
affetmemi istiysen bi görüşme ayarla en kahve kokulusundan:umursamaz:
frezya.jpg

sayende frezyayı da öğrendim ya bi yaşıma daha girdim:delphin:
ben kave içmeye gelecem de korkuyorum senin için geldiğimi sanarsın diye halbuki o kahvenin enfes tadı için gelecem bi de alyam için :delphin: :tomato: :icecream:
neyse sen şu frezyaların en çok hangi rengini seversin bi de hele de belkim lazım olur kimbilin:delphin:

tamam sen kahvenin tadı için gel
dondurmalısını da yapıyorum artık haberin olsun ramazan sonrası mutlaka bekliyorum
cidden çok pis özledim
beyaz frezya ama mevsimi geçti:sinifsinif:
senin en sevdiğin çiçeği de ben merak ettim yaz da bütün hayran kitlen öğrensin ballı lokmam

bende size bi soru sormak isterim eşinizle evlenmeye nasıl karar verdiniz.size evet dedirten şiy ne oldu.birde ortak yönleriniz mi farklı yönleriniz mi daha çok. cevap verdiğiniz için teşekkürederim.

merhabalar,koltuğa hoşgeldin. istersen bu soruma cevap vermeyebilirsin ama siyasi fikrini açıkça belirttiğine göre bende bu soruyu sormayı kendimde hak gördüm. rahmetli muhsin yazıcıoğlunu kaza haberini duyduğun gün ne hissettin. zira ben hala inanamıyorum ve her aklıma geldiğinde bu son o iyi insana yakışmadı diyorum,tabi sonrada demekki rabbimin bir bildiği vardır belkide hayırlısı budur diyorum.

Aybike'cim Alya Dua nasıl, op onu şeker yanaklarından,
ve ben onun blogunu bilmiyorum,bulamadım da ya bilmiyorumkismile
hadi usulen bi de soru sorayım,

Kendini sinirli olarak mı tanımlarsın, sakin mi?

Hayatımda asla taviz vermem dediğin şeyler var mı ve neler?

bende size bi soru sormak isterim eşinizle evlenmeye nasıl karar verdiniz.size evet dedirten şiy ne oldu.birde ortak yönleriniz mi farklı yönleriniz mi daha çok. cevap verdiğiniz için teşekkürederim.
istihareye yattım:asigim:
ortak yönlerimiz çok doğum günlermiz bile aynı 10 mayıszemuszemus
damak zevkimiz yapmaktan hoşlandığımız şeyler fikirlerimiz zikirlerimiz hemen hemen aynı
sadece bi kırmızı çizgiyle ayrıldığımız nokta var
o sinemaya gitmeye bayılır ben hiç sevmem
ben saatlerce alışveriş yapmaya bayılırım o hiç sevmezkaydirigubbakcemile
merhabalar,koltuğa hoşgeldin. istersen bu soruma cevap vermeyebilirsin ama siyasi fikrini açıkça belirttiğine göre bende bu soruyu sormayı kendimde hak gördüm. rahmetli muhsin yazıcıoğlunu kaza haberini duyduğun gün ne hissettin. zira ben hala inanamıyorum ve her aklıma geldiğinde bu son o iyi insana yakışmadı diyorum,tabi sonrada demekki rabbimin bir bildiği vardır belkide hayırlısı budur diyorum.
yanlış anlamayın ama bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
yaram henüz kabuk bağlamadı her gün yeni b hatırasıyla sarsılıyorum
anlayış göstereceğinizi umuyorum
sevgiler..

Aybike'cim Alya Dua nasıl, op onu şeker yanaklarından,
ve ben onun blogunu bilmiyorum,bulamadım da ya bilmiyorumkismile
hadi usulen bi de soru sorayım,

Kendini sinirli olarak mı tanımlarsın, sakin mi?

Hayatımda asla taviz vermem dediğin şeyler var mı ve neler?

fıstığım hiç sorma bugün kuduruk kızımı acile götürdül
düştü ve alt dişleri damağına batmış epey kanadı durduramadık
hala kendime gelemedim moralim çok bozuk şimdi uyuyor inş kalktığında daha sakin olur:2:
sinirli bi yapım var ama kontrol altında bu yüzden kendimi sakin olarak adlandırabilirim
yani karşımdakiler pek hissetmez sinirimi
hissediyorlarsa bunun sebebi hissetmelrini istediğimdendirşakkıdı

blogm da gözüne girsin hala göremediysen imzama baksana kuzu kaydirigubbakcemile3

kanka ;yapmacıklıktan uzak bi dostluk kurduk senle
kendi egolarımızı isteklerimizi birbirimiz için çoğu kez görmezlikten geldik
sen istiyorsun diye sen mutlu olursun diye bi çok adım attım
seni söylemeye gerek bile yok sen adımdan öte hep koştun
karşılık hiç beklemedik fedakarlıklarımızdan
sadece sevdik..
hiç birbirimizi kırmadık,kırmamak için büyük çaba sarfettik
birbirimizi hiç yanlş anlamadık bildik ki yanlış yapmazdık birbirimize
ve bu pürüsüz muhabbet etrafımıza yansıdı
bizi birlikte bizi bi bütün olarak görmelerine sebeb oldu
dostluğumuzu paylaşan herekse teşekkürler
Rabbim mehtabı daima hayatımda tutsun
Rabbim mehtabımı daima yanımda kılsın..[/B][/QUOTE]

Dostluğunuz daim olsun Rabbim herkese böyle dostluk nasip etsin. Gerçekten menfaat gütmeyen işi düşmeden arkadaşlığını sürdüren sayılı insanlar var.:kahve:

Sırada sorum;
Aybur'dan başka bir arkadaşın daha olsaydı üçünüzün ortam ve zamanınızı birlikte geçirmeniz mümkün olsaydı. çok samimi olduğun yinede bu şekilde sağlam bir dostluğunuz olurmuydu.

aybike koltuğun hayırlı olsun canım çok sevindim:)evde yoktum yeni geldim hemen baktım,:)üşenmedim hepsini okudum soru soracağım ama ayris kuzuyu bir uyutayım:)
alyaduaya geçmiş olsun.

Back