Pembe Koltuk 16. Hafta Konuğu Alyaduanınannesi bizlerle. Hoşgelmiş deyin gacılar :)

mini minnacık örümcek oluğa tırmandı
yağmur yağdı örümcek aşşa yuvarlandııııı
sonra güneş açtı oluğu kuruttuu
mini minnacık örümcek yine oluğa tırmandıı
sevdim bu şarkıyı kankaaa
ama en çokta seni bgn kocik diyoki
alya duanı çokmu özledin
bende içlenerek evet dedim (bide kızarak)
kanka vicdan azabı çekiyo benden demesi :jeyyar:
bi sonraki burdur turunda gelmem an meselesikaydirigubbakcemile4
adamın psikolojisiyle bu kadar oynamaaaaakaydirigubbakcemile3
beni özlemedin mi hem sadece alya mııı:umursamaz:

aybike cim demişsin ya ailemin olduğu ilde yaşamak isterim bende bunu çok isterdim ama bizim açımızdan imkansız gibi bişey bu durum:(
eşinin ailesine yakın mısın istanbul da?
birde alya ya hep sen mi bakıyorsun acil çıkman gerektiğinde felan ne yapıorsun?
biz anadolu yakasındayız onunkiler hep avrupada..
acil bi yere çıkmam gerektiğinde diye bi literatür yok maalesef ya alyalı ya da alyalı:)
kuaföre fln gidiceksem ya da çok uzun sürmeyecek bi işim varsa eşime bırakıyorum bi kaç saat idare edebilyor sorun olmuyor

Aybikecim bi sorum daha olucak :utangac:

anladığım kadarıyla eşinle önceden tanışmıyodunuz. peki onun doğru kişi olduğuna karar vermene sahip olan şeyler neler oldu?

onun hangi özellikleri işte "işte budur" dedirtti?
eşimi evlenden önce tanıyordum 4 yıl kadar hemde
ozamanlar "abi"diyodum yanlız kaydirigubbakcemile3
çok düzgün taktir ettiğimiz biriydi çevrede sevilen sayılan
günümüzde biçok kişinin kaybettiği "utanma-yüz kızarma" huyu vardı çok hoşuma giden
oturmasını kalkmasını konuşmasını herşeyni biliyordum
ama karar vermemde etkin olay "istiharem di"

alyaduanin annesi,

Mrb Canim. biz daha pek tanismiyoruz ama ilk adimi burda atalim dedim :)))
birkere seni hep takip ediyorum ve nickin inanilmaz hos :)) ( alyaduaninannesi) :))
sorumu sorayim smdide :
Alya dua nin anlami nedir?
nerden geldi aklina bu isim ( cünki cok güzel)
kac yasinda evlendin?
ve bi arkadasin da sordugu gibi bende soruyorum,
kiyafetlerini gösterip nezaman show yapacaasun bislere =)))

Öpüyorum kocaman, senide alyaduayida =)

teşekkür ederim nickimi alya doğduktan sonra değiştirmek istedim
varım yoğum o olduğu içinopuyorumnanaktan
alya dua,alya gökyüzü demek dua ysa malum..
gökyüzüne edilen dua anlamına geliyor bi bütün olarak
daha önce burda ve blogumda yazmıştım uzun uzun "dua1"olmasının sebebsi
2 sene oldu ben evleneli yani 24 yaşındaydım
kıyafetlerimi giydikçe eklemeye çalışıcam öbür türlü kombinemden çekip eklememin bi anlamı olmicaktır herhaldeCADIARZU

Aybikeciğim biz Merzifonda oturuyoruz.Amasyanın ilçesi.Üniversiteyi Amasyada okuduk eşimle.Ben de çok severim bu vadi şehrini,çok mistik bir hali vardır.Etrafını saran kayalar ana kucağı misali korur sanki insanı bütün fenalıklardan.Hem hayalimdeki mesleği hem de eşimi hediye etti bu şehir bana,daha ne olsun...
Canım bir de bloguma ulaşabildiniz mi,kaybolmuştunuz ya.

Dayanamadım bir kaç soru daha sorucam izninle
Cildin için kullandığın doğal ürünler varmı yağlar vs..
Diyet yada spor yaparakmı verdin doğum kilolarını. 1,70 54 kilo aslında süper.
Çok sıkıntıya girdiğinde yaptıgın okuduğun özel bir dua yada bişey varmı.
Bloğunu takip ediyorum çok güzel ama birazda değişik yemek tariflerin varsa paylaşırmısın.
Gerçi bloğ alyanın ama ufak sırlar verirsen pasta börek yemek konusunda bizede fikir olur.

mrblar
en çok ne için para harcarsın?
hediye almaktan mı vermektenmi daha çok mutlu olursun?

Merhaba alyaduanınannesi :)
Maşallah sana,kızına,ailene.Rabbim bir ömür huzurunuzu,ağzınızın tadını bozmasın inşallah :nazar:
Kapalısın ve giydiklerini kendine yakıştırıyorsun.Evde başın açık mı olur? Birini ağırlayacakken yada beklenmedik bir misafir geldiğinde tedbirini nasıl alırsın?Çember (yada yazma) takar mısın mesela ? :) Yoksa evde de her daim bir yere gidecekmiş gibi şık mı olursun?Ev hallerini merak ettim.Sağlıklı,huzurlu günler diliyorum.

günümüzde biçok kişinin kaybettiği "utanma-yüz kızarma" huyu vardı çok hoşuma giden

teşekkür ederim her soruma verdiğin içten cevaplar için aybikecim.. Rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin... Alyacıkla sağlıklı, huzurlu mutlu bir ömür sizin olsun inşallah... :Saruboceq:

böyle mutlu güzel bir yuvanın darısı tüm bekar kızlar v bana inşallah :Saruboceq:

Ortak özelliklerimiz var senle, başta mesleğimiz kaydirigubbakcemile5 fırsat olursa yüz yüze tanışmayı çok isterim...

olmaz olur mu..
okulda ilk kapanan bendim ve benden sonra 3 kişi daha kapandı
bu da daha çok tepki çekmemize neden oldu
önce sınıf öğretmenim çok üstüme geldi ailen seni zorla kapatıyor gel bana anlat herşeyi devlet seni onlardan alsın fln
konuştum anlattım gerekten ne kadar büyük bi aşkla tutunduğumu görünce zorunlu yüzme derslerini öne sürdü o olmadı aile birliği toplandı babamı taciz edip yıldırmak istediler neler çektik yazamayacağım kadar uzun
daha sonra bi kamp meselemiz oldu ve o olaydan sonra okulu bırakma kararı aldım
günlerce düşündük babamla okulu yarım bırakmamı istemiyordu
Türkiyede okumak istermisin teklifiyle uçarak geldimkaydirigubbakcemile4

türkiyede okumak zor olmadi mi? sonucta yurt disinda basladin okula - oranin okul sistemi farkli ..
bende türkiyede okumak isterim ama türkcem bile yetersiz :(
kusura bakma cok soru sordum rahstiz ettim ama merak ettigim bisey daha var bilmiyorumkismile sykytili anlarinda yada hacet icin hangi dualari okursun :asigim:

a.s.
a.s.

Aybikeciğim biz Merzifonda oturuyoruz.Amasyanın ilçesi.Üniversiteyi Amasyada okuduk eşimle.Ben de çok severim bu vadi şehrini,çok mistik bir hali vardır.Etrafını saran kayalar ana kucağı misali korur sanki insanı bütün fenalıklardan.Hem hayalimdeki mesleği hem de eşimi hediye etti bu şehir bana,daha ne olsun...
Canım bir de bloguma ulaşabildiniz mi,kaybolmuştunuz ya.
gerçekten güzel gezilip görülmeli
aşkın şehri bize çok romantik gelmişti
bloguna ulaştık henüz çok yeni olmasına rağmen sıkıcı değil renkli
ayrıca hangi mağzadasınız zara gibi geld bana alinin arkasındaki beyaz elbiseyi gözümüze kestirdik

başörtüde hangi markayı tercih ediyorsun?
eşinle aranda kaç yaş var?
özellikle takıntım yok ipek olması önmli sadece

Dayanamadım bir kaç soru daha sorucam izninle
Cildin için kullandığın doğal ürünler varmı yağlar vs..
Diyet yada spor yaparakmı verdin doğum kilolarını. 1,70 54 kilo aslında süper.
Çok sıkıntıya girdiğinde yaptıgın okuduğun özel bir dua yada bişey varmı.
Bloğunu takip ediyorum çok güzel ama birazda değişik yemek tariflerin varsa paylaşırmısın.
Gerçi bloğ alyanın ama ufak sırlar verirsen pasta börek yemek konusunda bizede fikir olur.
üzüm çekirdeği yağı kullanıyoruz ailecek
hamileyken sürekli sürdüm vucudauma çatlamadı hiç elh
yüzüm çok gerginse kuruysa sürerim kışın özellikle daha sık
kaysıyağıyla yüzümü silmeyi çok severim yatarken özellikle inanılmaz güzel kokuyor
fetih suresi imdadıma yetişir her daim sıkıntıda hastalıkta bol bol onu okurum
blogumda yemek tarifleri olmayacak kız kardeşimin blogunda yayınlıycaz yemeydi içeydi bu tür şeyleri henüz arşiv oluşturma aşamasındayız biraz biriktikten sonra açılış yapacak şuan baya boş

mrblar
en çok ne için para harcarsın?
hediye almaktan mı vermektenmi daha çok mutlu olursun?
giyim kuşam
hediye almayı pek sevmem çünkü hediye almak için almam en özeli olsun isterim
karşımdakinin ruhuna hitap etsin işine yarasın çok etkilensin ve daima beni hatırlasın isterim
beğenmeyecek şüphesi beni çok huzursuz eder bu yüzden nadiren hediye veririm
türkiyede en merak ettiğin görmek istediğin şehir?
mardin-urfa
özel mesaj kutusunu niçin boşaltmıyor sunuz?kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
:kedi:
Merhaba alyaduanınannesi :)
Maşallah sana,kızına,ailene.Rabbim bir ömür huzurunuzu,ağzınızın tadını bozmasın inşallah :nazar:
Kapalısın ve giydiklerini kendine yakıştırıyorsun.Evde başın açık mı olur? Birini ağırlayacakken yada beklenmedik bir misafir geldiğinde tedbirini nasıl alırsın?Çember (yada yazma) takar mısın mesela ? :) Yoksa evde de her daim bir yere gidecekmiş gibi şık mı ol:ursun?Ev hallerini merak ettim.Sağlıklı,huzurlu günler diliyorum.
amin güzl duanız için teşekkür ederim
cümlemize hitaf olsun inş.
evde başım açık olur
beklenmedik kimse çalmaz kapımı çünkü o yüzü vermem
bana gelmek isteyen kişiler mutlaka bgün önceden haber vermeli
disiplinli yaşamayı severim herşey plan proje dahilinde
yazma kullanmam pashmina şal dolarım başıma
evde genelde lisali kız edasıyla giyinirim şık değil de cici kız edasında daha çok

teşekkür ederim her soruma verdiğin içten cevaplar için aybikecim.. Rabbim yuvanızdan huzuru eksik etmesin... Alyacıkla sağlıklı, huzurlu mutlu bir ömür sizin olsun inşallah... :Saruboceq:

böyle mutlu güzel bir yuvanın darısı tüm bekar kızlar v bana inşallah :Saruboceq:

Ortak özelliklerimiz var senle, başta mesleğimiz kaydirigubbakcemile5 fırsat olursa yüz yüze tanışmayı çok isterim...
amin!
inş.güzel istişarelerde bulunmak nasip olur
nerde yaşıyordunuz?

türkiyede okumak zor olmadi mi? sonucta yurt disinda basladin okula - oranin okul sistemi farkli ..
bende türkiyede okumak isterim ama türkcem bile yetersiz :(
kusura bakma cok soru sordum rahstiz ettim ama merak ettigim bisey daha var bilmiyorumkismile sykytili anlarinda yada hacet icin hangi dualari okursun :asigim:

a.s.
a.s.

çok zorlandım inanılmaz hemde
ilk günümü hiç unutmam mesela
öğretmenimiz seviye belirlemek için test yapmak istedi sınıfın ortalamasını çıkarıp ona göre yön verelim konulara dedi
test kağıtlarını dağıttı herkes yumuldu kağıtlara
tarih dersydi..
ben haçlıları görünce şıklarda bizim hacılar iyi adamlar cici beyler diye hep onları işaretledim
bu arada işaretimi cevabın altını çizerek yaptım
öğretmen topladı ve gözatmaya başaldı benim kağıdım havaya kaldırdı kaşlarını çatarak
aybike kim,kalksın dedi
ayaa kalktım
kızım sen uzaydan mı geldin bu nasıl test cevaplamak dedi
hüngür hüngür ağlamıştım
Türkçe dersinde sırayla kitap okutmaya çalışmıtı bi keresinde de öğretmenimiz millet sular seller gibi okurken ben 15 boyunca 1 kelimeyi hecelemiştim
çok hırs yaptım çok..
1 sene boyunca nerdeyse hiç uyumadım süğrekli kitap okudum sürekli yazı yazdım
daha sonra tarih desrlerini temelden almam için özel ders aldım
1 sene içinde bütün açığı kapattım ,öğretmenler çok yardımcı oldu hiç bir tenefüste koşup oynamadım sürekli soru sordum destek aldım
istedikten sonra yapılamayacak bişey yok
istemek yeterli bence
fetih suresini okurum..

cevabin icin cok tskler aybikecim .. a.s.

sen bi hafta daha mi otursan kolukta .. sordukca sorasimiiz geliyor aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Zara değil canım İpekyol.Çok güzel şeyler vardı gerçekten
Bu pembe koltuğu bulana teşekkür etmek lazım,tanışabilmemize(sanal da olsa) vesile olduğu için.İnşlh görüşmeye devam etmek isterim.Rabbim gönlünüzdeki muratlarınıza kavuşmayı nasib etsin,dua ve sevgilerimle...

Alya'nın teyzesinin 3. izleyicisiyim bende (Kendi kendini deşifre eden kk üyesiaklinialirimsmile)
Çok alakasız, reklam gibi girdim ama paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

Ben çok oldum sanırım ama hangi markanın üzünçekirdeği yağını kullanıyorsun marka vermek doğrumu bilmiyorum ama. Diyet papıyormusun yada spor doğum kğ. nasıl verdin.
Sabırla sorularıma cevap verdiğin için teşekkürler.

bende herkes gibi cok cok sevdim seni :)

hem cok güzel, hem cok basarli, hemde dinimizi gerektigi gibi yasiyorsun hemde cok iyi bi annesin :)

tanimadan sevdim seni .. sohbetinde cok tatli .. insallah baska zamanda konusma firsatim olur seninle

Back