Pembe Koltuk 16. Hafta Konuğu Alyaduanınannesi bizlerle. Hoşgelmiş deyin gacılar :)

seni en çok ne sinirlendirir?
saygısızlık
tacettin dergahı en çok gitmek istediğim yer ömrüm vefa ederse mutlaka gitmek istiyorum..gözlerim doldu.............
inş nasip olur..
sen böyle deyince asıl ben çok kötü oldum kaynar sular döküldü sanki başımdan

Cok sukur canim, bende gecen hafta dondum Turkiyeden.. tatil sezonu malum kapandi.. a.s
Bu arada nisanlandim canimm:asigim:.. Istanbulda gorusmeyi isterdim seninle, bizimde evimiz anadolu yakasi maltepede kaydirigubbakcemile2 Nedense cok seviyorum seni yaaa gercekten bak..opuyorumnanaktan Zaten ilk tanistigimizdan beri seni ailemden biri olarak goruyorum bizlere cok benziyosun.. Masallah pekte guzelsin Allahim nazarlardan saklasin :nazar: :nazar: :nazar:

Alyaduam icinde cok cok buyuk gecmis olsunnna.s. kocaman op benim yerimeopuyorumnanaktan

gecelim soruya; Turkiye olmasaydi, hangi ulkede yasamak isterdin? Baska ulkeleri gezdin mi cnm?
kıyamammkaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim nevşehirlimopuyorumnanaktan
inş bir dahaki seferine,bu arada hayırlı olsun çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin
isvçrede doğup büyüdüm iyi bilirim oraları
Türkiye olmasa orası olabilirdi ama güneyleri..
farnsa,italya almanya buralarda da bulundum
italya çok hoş orda yaşayabilirm
eşim bi ara avustralyaya gidelim diye turrurmuştu yolu çok uzak diye kabul etmedim
amerikaya gitmek isterdim ama onun da uçak yolculuğu çok uzun çekemem
en iysi ben kalaıyım Türkiye de:)

Ağlamalarınmı çoktur ? yoksa gülmelerinmi ?
zor bi soru
gülmekten de ağaldığımı hesaba katarsak ağlamalarm daha çoktur heralde
kaydirigubbakcemile3

canım biliyorum çok soru soruyorum sana:)
ben senin çok değişik ve hoş yemek tarifleri bildiğini tahmin ediyorum.zaten bloğundaki mimin ve verdiğin waffle tarifide bunu destekledi
bloğunda yemek tarifleri paylaşmayı düşünürmüsün
bence bloğunu çok daha genişletmelisin kombin ve yemek tariflerinle.
haddim değil ama fikrimi belirtmek istedimguclubacismile

canım biliyorum çok soru soruyorum sana:)
ben senin çok değişik ve hoş yemek tarifleri bildiğini tahmin ediyorum.zaten bloğundaki mimin ve verdiğin waffle tarifide bunu destekledi
bloğunda yemek tarifleri paylaşmayı düşünürmüsün
bence bloğunu çok daha genişletmelisin kombin ve yemek tariflerinle.
haddim değil ama fikrimi belirtmek istedimguclubacismile

est memnun oluyorum pembem
blogumda yemek tarfileri olmayacak çünkü kız kardeşimin bi yemek blogu var
henüz çok yeni ama birlikte yaptığımız tarifler onun kendi tarifleri annemin tarifleri veya tamamen benim yaptığım tarifler hep orda paylaşılacak
değişik şeyler bulacağınıza inanıyorum
dediğim gibi hnüz çok yeni desteklerinizi eksik etmeyin
kombinlere gelince alylayla biz bi bütünüz zaten birlikte dışarı çıktığımızda kendimi de ekliyorum ev hallerimi paylaşamayacağım için daha fazlasına gerek yok

est memnun oluyorum pembem
blogumda yemek tarfileri olmayacak çünkü kız kardeşimin bi yemek blogu var
henüz çok yeni ama birlikte yaptığımız tarifler onun kendi tarifleri annemin tarifleri veya tamamen benim yaptığım tarifler hep orda paylaşılacak
değişik şeyler bulacağınıza inanıyorum
dediğim gibi hnüz çok yeni desteklerinizi eksik etmeyin
kombinlere gelince alylayla biz bi bütünüz zaten birlikte dışarı çıktığımızda kendimi de ekliyorum ev hallerimi paylaşamayacağım için daha fazlasına gerek yok

peki canım haklısın
kardeşinin blog adresinide merak ettim bak şimdi
yemek yapmaya bayılyorumda bana çok yararlı olacaktırcokacimcoook

benden de bi soru...
kayınvalidenle ilgili bir konu açmıştın lohusa döneminde. şimdi aranız nasıl?
en çok merak ettiğim: insan unutabiliyor mu?

buldum canım bloğu izlemeye aldım:)
nerden buldun nası buldun:)
yok ya alamadım izlemeye izlemeye alınacak yeri bulamadım
buldun mu bulamadın mı hehehe:)
mllesucre.blogspot.com

benden de bi soru...
kayınvalidenle ilgili bir konu açmıştın lohusa döneminde. şimdi aranız nasıl?
en çok merak ettiğim: insan unutabiliyor mu?

insan unuamıyor,unutulmaz da
sadece unutmuş gibi yapıp hayatına devam ediyorsun boshayallersmile

nerden buldun nası buldun:)

buldun mu bulamadın mı hehehe:)
mllesucre.blogspot.com

insan unuamıyor,unutulmaz da
sadece unutmuş gibi yapıp hayatına devam ediyorsun boshayallersmile

izlediğin bloglardan buldum canım:)
izlemeye alıcam ama follow tuşunu bulamıyodum ve buldum:)
2.izleyicisiyim kardeşinin:)

Aaa birde namaz kılıyormusun
Minaralli suyu nasıl uyguluyorsun.Sabah kalkıncamı akşam yatarkenmi bi anlatırmısın teşekkürler şimdiden.

Benim sorumu unutmuşsun
Güzel Alya Dua ının Annesine bendende bir kaç soru
1. Eşin ne mezunu
2. Kayınvalide kayınpeder gelin görümce elti ilişkileriniz nasıl.
Elin yüzün ay gibi maşallah Allah sana eşine ve bebeğine hayırlı yazılar yazsın.(Amin).

kusra bakma
çok özür dilerim gözümden kaçmış
eşim uludağ dan mühendislik mezunu
kayınvalidemin bazı tutumları beni rahatsız etmişti burda paylaşmıştım
ozamanlar kendi içimde yaşıyordum alınmasın darılmasın diye
bozulduğum konuları eşim kendisiyle konuşmuş
şimdi daha iyiyiz ama şimdi de elini ayağını çekti pek gelip gtmiyor
görümcemi severim tatlı bi insan öyle etliye sütlüye karışmaz kibardır ,
eltimle iyi başlamasa da ilişkimiz şimdilerde daha iyyiz ikimizin de bebeği olduktan sonra sanırım birbirimizi anlamaya başladık:)
yaptıkları için özür dieldiği için husumet çıkarmadım daha önce yapılanları yok sayıp hayatıma devam ediyorum yani;);

Aaa birde namaz kılıyormusun
Minaralli suyu nasıl uyguluyorsun.Sabah kalkıncamı akşam yatarkenmi bi anlatırmısın teşekkürler şimdiden.
bence ibadetin en güzeli gizli olanıdır
ben namaz kılıyorum,şuan oruçluyum gibi ifadeleri sevmiyorum aslında
başkasının gözünde kıldığım namazla değer kazanmamlıyım
mineralli suyu sabah yüzümü yıkadıktan sonra,öğlen makyaj yapacaksam ondan önce
yatmadan yüzümü temizledikten sonra uyguluyorum

aybikim gördum resmını canımmm ay maaşallah allah nazardan saklasınn:nazar:

nerde gördün aslıcım
teşekkür ederim hem ALLAH hepimizi nazardan saklasın

ayyy ben bi fursat bulamadım gelmeye...
arada okudum ama soruları ve cevaplarını..
ben gelene kadar tüm sorular sorulmuş...
ee bende çok öpükleyeyeim seni.
daha ne olsun diğil mi ama::)

yeniden dünyaya gelsen eşinle evlenirmiydin?
kaç kardeşsiniz?
ben kesin evlenirdim de o kabul edermiydiCADIARZU
4 kardeşiz

ayyy ben bi fursat bulamadım gelmeye...
arada okudum ama soruları ve cevaplarını..
ben gelene kadar tüm sorular sorulmuş...
ee bende çok öpükleyeyeim seni.
daha ne olsun diğil mi ama::)

bende seni öpüyorum canımopuyorumnanaktan

Mrb Aybikeciğim,ben kulübe yeni katıldm ama aslında uzun süredir izleyiciydim.Seninle ilgili yazılan bütün güzel yorumlara gönülden katılıyorum.Bloğunu da çok yakından takip ediyorum.Benim de dört aylık bir oğlum var.Ali Alper...Biz de eşimle oğlumu anlatan bir blog oluşturduk ama daha çok yeni.Bu konuda senin bloğun beni heveslendirdi diyebilirim.Hiç tanımadığım birini bu kadar gönülden seveceğim hiç aklıma gelmezdi.İstanbula geldiğimde tanışmayı çok isterim.Pembe koltukta olduğunu görünce çok sevindm.Sanal da olsa tanışabileceğiz düşüncesiyle...Biliyorum biraz uzattım ama bütün sayfaları okudum.Hayat felsefeni soran olmamış.Ben olan her şeyde hayır olduğuna inanırım mesela.Senin hayata bakışın nedir?Seni de kuzucuğunu da öpüyorum,iyi geceler.

Mrb Aybikeciğim,ben kulübe yeni katıldm ama aslında uzun süredir izleyiciydim.Seninle ilgili yazılan bütün güzel yorumlara gönülden katılıyorum.Bloğunu da çok yakından takip ediyorum.Benim de dört aylık bir oğlum var.Ali Alper...Biz de eşimle oğlumu anlatan bir blog oluşturduk ama daha çok yeni.Bu konuda senin bloğun beni heveslendirdi diyebilirim.Hiç tanımadığım birini bu kadar gönülden seveceğim hiç aklıma gelmezdi.İstanbula geldiğimde tanışmayı çok isterim.Pembe koltukta olduğunu görünce çok sevindm.Sanal da olsa tanışabileceğiz düşüncesiyle...Biliyorum biraz uzattım ama bütün sayfaları okudum.Hayat felsefeni soran olmamış.Ben olan her şeyde hayır olduğuna inanırım mesela.Senin hayata bakışın nedir?Seni de kuzucuğunu da öpüyorum,iyi geceler.

merhaba edip
yazdığınız her satır içime mutluluk kattı
ne güzel bişey görmden uzaklarla iletişim kurmak
pozitif elektrik yollamak
özelimize blogunuzun adresini iliştirirseniz biz de takip etmek isteriz Ali Alperi..
istanbula geldiğinizde herdaim bekleriz başımızın üstünde yeriniz ayrılmıştır:)
hayat felsefem çok acımazca aslında
ayrıntıya çok fazla takılırım
Mükemmelciyim belkiye ve keşkeye yer yoktur iç dünyamda yıllar geçtikten sonra geriye baktığımda birdaha gülümsemek için yaşıyorum

Mesajıma hemen cevap bulmak çok mutlu etti beni.Çok teşekkür ederim.Ali Paşanın Günlüğü bloğumuzun adı.İzleyecek olmanıza o kadar mutlu oldum ki.İnşeallah güzel mesajlarda buluşmak dileğiyle...
Hayat felsefeniz oldukça zorlayıcı.Mükemmele ulaşmak zordur çünkü,çok yorar bedeni ve beyni.Dua ve sevgilerimle..

Back