Pembe Koltuk 11.Hafta NILBERA Bizlerle...

hayırlı olsun canım hoşgeldinnn koltugumuzaolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

3 kelimeyle KK yı özetlesene:lepi:

hoşbuldum canım benim opuyorumnanaktan
3 kelimeyle KK
Aşk, Mutluluk, İhtiras -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

bir dünya harikası​

Canım nilberam oturmuş koltuğa hayırlı olsun bitanem..opuyorumnanaktan

Nedir bu adana buluşmalarının sırrı :lepi: kebablar filan oda yetmedi tren gezileri yaptınız kaydirigubbakcemile4 o trende bende olsaydım diye hep kıskandırdınız bizleri sırnaşık şey kesin azra baştan çıkarıyordur adana buluşmalarını ...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Canım nilberam oturmuş koltuğa hayırlı olsun bitanem..opuyorumnanaktan

Nedir bu adana buluşmalarının sırrı :lepi: kebablar filan oda yetmedi tren gezileri yaptınız kaydirigubbakcemile4 o trende bende olsaydım diye hep kıskandırdınız bizleri sırnaşık şey kesin azra baştan çıkarıyordur adana buluşmalarını ...kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

hoşbuldum canım ablam opuyorumnanaktan
çok güzel dostluklar kurduk onları çok seviyorum tabi sizleride çok seviyorum her ne kadar sizlerle reelde görüşmemiş olsakta kalbim her zaman sizlerle
bir birimizi gazlıyoruz aslında buluşmalar için bize kalsa Türkiye yi dolaşacağızda bazı nedenlerden dolayı olmuyor mesela benim baba etkenim en başta kocayı bulunca dolaşacam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tren yolculuğumuz çok güzeldi canım ablam senide inşallah bir gün görürüz aramızda opuyorumnanaktan​

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayatında hiç keşke dedinmi?

herkes gibi benimde keşkelerim oldu tabi

en cok sevdiğin renkler?
ciyak renkler dışında bütün renkler favorimdir

hazmedemediğin yada nefret ettiğin şey nelerdir?
yalancılık, riyakarlık, saygısızlık, vb
bir erkekte öncelikle aradıgın özellik ?
hayırlı biri olması ALLAH a inanan ALLAH a karşı görevlerini yerine getiren yalandan kötülükten vb şeylerden uzak duran bir kişilik çok şey mi istiyorum :Saruboceq:

aşk acısı yaşadın mı? hiç
evet yaşadım ve sonsuzluğa gömdüm

bir erkegin hangi tutumu yada hangi hareketi seni ondan vazgecirebilir?

yalancı bir şahsiyet, güvensizliği, vb şeyler

sanal aşk konusunda düşüncelerin nelerdr?:smiley-cool:
yaşayanada yaşamayanada karşı değilim alan memnun satan memnun :1:

En güzel yaptıgın pasta yada kek? Tarifinide alalımcokacimcoook
halleyli pasta cokacimcoook

en cok begendigin yada sevdiğin bir sözü bizlerle paylaşsana?
yüzü güzele günde doyulur huyu güzele kırk yılda doyulmaz
şu sıralar diline dolanan şarkı?
Murat Boz & Soner Sarıkabadayı – İki Medeni İnsan

Bölük bölcük hayallerim duruyor önümde
Sevdigim kadar sevilmedim
Buram buram kokun halá yatagimin üzerinde
O da kalmaz gider 3-5 güne

Bu saatten sonra gönül dakka durmaz
Onca vaadden sonra
Yalanci yalanci sana kimse inanmaz

Beni sevemedin ya
Şu belimi bir saramadın ya
O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda
Git hadi burada durma
Ama lütfen kapıyı vurma
Iki medeni insan biz
Bu kadar olsun farkımız da​

hoşbuldum canım ablam opuyorumnanaktan
çok güzel dostluklar kurduk onları çok seviyorum tabi sizleride çok seviyorum her ne kadar sizlerle reelde görüşmemiş olsakta kalbim her zaman sizlerle
bir birimizi gazlıyoruz aslında buluşmalar için bize kalsa Türkiye yi dolaşacağızda bazı nedenlerden dolayı olmuyor mesela benim baba etkenim en başta kocayı bulunca dolaşacam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tren yolculuğumuz çok güzeldi canım ablam senide inşallah bir gün görürüz aramızda opuyorumnanaktan​

Si<leri kıskanmamak zaten mümkün değil dostluklarınız çok güzel bide üstüne yiyip içip geziyorsunuz sizden daha mutlusu yoktur eminin kaydirigubbakcemile5..
Her ne kadar da tanışmasakta sizlerle o sıcaklığı almak bile yetiyor inan opuyorumnanaktan
İnşallah bir gün bir yerlerde tanışmak kısmet olur be nilberam :lepi:
Sen şu koca işini hallet de bir an önce baba etkeninden sıyırırsın yerimseniben ..
Bak ankara'ya artık il dışı çıkmaya başladılar eşli olaraktan kimse durduramıyor onları kaydirigubbakcemile4 sırnaşık şey

Si<leri kıskanmamak zaten mümkün değil dostluklarınız çok güzel bide üstüne yiyip içip geziyorsunuz sizden daha mutlusu yoktur eminin kaydirigubbakcemile5..
Her ne kadar da tanışmasakta sizlerle o sıcaklığı almak bile yetiyor inan opuyorumnanaktan
İnşallah bir gün bir yerlerde tanışmak kısmet olur be nilberam :lepi:
Sen şu koca işini hallet de bir an önce baba etkeninden sıyırırsın yerimseniben ..
Bak ankara'ya artık il dışı çıkmaya başladılar eşli olaraktan kimse durduramıyor onları kaydirigubbakcemile4 sırnaşık şey

aslında koca adayı var bakalım kaydirigubbakcemile3​

azönce koca adayı var dedin
yani ufukta bir evlilikmi var
nann larisa azcıkda bize bırak soruları neyi sormaya kalksam sormussun şekerim yaa
kaydirigubbakcemile

Back