Pembe Koltuk 16. Hafta Konuğu Alyaduanınannesi bizlerle. Hoşgelmiş deyin gacılar :)

aybıkecım cılt bakımın ıcın hangı markaları tercih edıyosun??
evinde eşinde ve cocugunu yetistirirken altın kuralların varmıdır?? nelerdirrr..

yıkama jelim,peelingim ve nemlendiricim lancome
bir de bazen çok sivilcelenir yüzüm ozaman yardımıma clinique nin sabunu yetişir
yağlı ciltlere şiddetle tavsiye ederim

Aaaaaa Aybike gelmiş hoş gelmiş
kaç gündür girmiyodum goremeden kapansaydı konu çok üzülürdüm
biliyosun artık sevgimi ve ilgimi kaydirigubbakcemile3
boyle birden gorünce aklıma soru da gelmedi iyi mi
Neyse sormaya çalışayım hıımm
Aybike'cim sana soru sorulmasından hoşlanır msın? kaydirigubbakcemile3
Hiç onyargılı yaklaştığın ancak sonradan sevdiğin, yanıldığın biri oldu mu ?
Eşinle nasıl, nerde tanıştın?

hoşgeldin fıstığım gözüm yollarda kalmıştı netde benim minnak kurabiyem diyordum
aslında his sevmem bana soru sorulmasını hep anlatmak istediğim kadarla kalsın çok yakınım bile olsa aramızda bi seviye kalsın isterim
önyargılı olmadım bugüne dek ama artık keşke olsaydım diyorum
bundan sonra önyargılı olucam kendim yara almaktansa hayatıma hiç sokmicam en iyisi bu sanırım
eşimle alperen ocaklarının bi gecesinde tanıştık bu soru sourlmuştu balkaymağımopuyorumnanaktan
hatta detaya gireyim biz bursadan bi araba yola çıktık
istanbulda yıldönümü gecesine katılacaktık bbp nin
bağcılar spor salonunda olacaktı ve bulamadık nasıl da kar tipi vardı ufff
sonra gürdal abi
"benim istanbulu çok iyi bilen bi tanıdığım var onu arabaya alalım da yolu göstersin"dedi
balmumcu atv nin önünde hüseyn i aldık arabaya
o beni görünce ahanda bursadadaki beğendiğim kız demiş
heycandan kekeleyemeye ve bizi yanlış yollara soktu okadar yanlış ki köprüye girdirdi ve anadolu yakasında döndük tekrar düşün trafik diz boyu hava şartları bozk ve geç kalmışız
ilk görüşmemiz böyleydikaydirigubbakcemile3

Bu kadar ilgi görmek nasıl bir duygu:1:
birde Kuran-ı kerim i biliyor musunuz?
herkes ilgiden hoşlanıropuyorumnanaktan
babam Türk islam federasyonu başkanıydı isviçrede bundan ötürü çok küçük yaşta camilere aşina olduk babam sürekli camide
annem derne başkanı e hal böyle olunca
4 yaşında kuran eğitimi almaya başlamış oldum ve 7 yaşındayken ilk kez hatmettim

merhaba canım
önceki üyeliğimdede sıkı takipçindim şimdi giremiyorum fazla ama seni burda tesadüf gördüm çok mutlu oldum.
hiç bir muhabbetimiz olmadan uzaktan uzağa sevdim seni ve birçok kişininde bu şekilde seni uzaktan sevdiğini okuyorum bunu nasıl başardın ve bir gün profiline girdim sana bişey sormak için profilin rekor seviyede tıklanmış o günden sonra kk nın sevilenlerine bakıyorum ama senin kadar profili ziyaret edilen başka bir üye görmedim buna kazen de dahil.anlatmak istediğim çok seviliyorsun ve merak ediliyorsun bunun sırrı nedir gerçek hayattada bu kdar sevilip merak ediliyormusun?

ve buna lütfen cevap ver ne giydin topiğinde beyaz gömleğini nerden aldın hani şu ellerine eldiven taktığın?

bir sorum daha olucak ne giydin topiğine resim ekledinmi diye bazen özellikle giriyorum daha sık resim ekleyebilirmisn giyim tarzını çok beğeniyorum fikir oluyor

birde giyim kombinlerinin olduğu bir topik açmayı düşünürmüsün açarsan çok memnun olurum sıkı takipçin olurumkaydirigubbakcemile3

bu kadar ilgi gördüğümü bilmiyordumopuyorumnanaktan
kazenden fazla tık aldığıma da hayatta inanmamkaydirigubbakcemile3
az çok anlaşıldığı gibi ocaklarda büyüdüm ben
buna beni seven,değer veren insanlar cevap verse daha mantıklı , benim cevaplamam
burnu büyüklük olur
daha fazla fotograf eklemeye heves bırakmadılar
burda kötü şeyler yaşandı çaldılar abuk subuk forumlarda yayınladılar

koltuğa çok yakışmışsın

hmm bi çok soru sorulmuş soruldu mu bilmiyorum ama
alyadua nın adını kim koydu

bende bursalıyım
bi bursalı olarak en çok sevdiğin yer neresi
bursaya geldiğinde uğramadan gitmediğin ya da uğramaya çalıştığn

geçenlerde farkettim bu topiği senin oturacağın hiç aklıma gelememişti aybikecim hayırlı olsun koltuğun.Sorulabilcek tüm sorular sorulmuş ama gerçekten arkadaşların yazdıklarına katılmamak elde değil.Yani tanışmak istediklerim içinde liste başısın desem abartmış olmam yani.Hele Alya ya bitiyorum.Şu kadarını söyliyim sıradan biri değilsin,bu yüzdende eşin ve kızın çok şanslılar he bide kankan :))

alya duanın bi günlük menüsünü yazarmısın canım fikir olsun banada eksiklerim varmı bakem :ecrin_bebek:

aybikk iftara senin tonbalık köftenden yapcamnasıl olur
bide küçük konserve balık yetermi
:kedi:
süpriz mucize çok şanslı olduğumu biliyorum çok teşekkürler

kaç yaşında kapandın?
moralin bozukken kafanı nasıl dağtırsın?

geçmişe dönüp baltığında yapmak isteyipte yapamdığın birşey var mı..

En çok görmek ıstedığın yer ve gezdiğin yerlerde en çok senı etkıleyen şey..

ayybikim selammm.. biliosunki bu sıralar aşk meşkten başka konum yok ondan mitevellit sana kendi çapımda bir soru soriciim kuzum.. önce gel alalım kaffelerimizi :kahve: , al bide ciğara yak :delphin: hehhh şimdik olduuu şakkıdı
ben şimdik sorumu hazırlimmm

aybişim sorumun dıgerının cevabını alamassam beyıncıgım rahat etmezzzaklinialirimsmile
solede rahat etsinnn şekerrrrCADIARZU

mrb aybike seni ne zamandır görüyorum ve takip ediyordum ama yazmak fırsat olmadı..

aynı okuldan mezunuz senle..bi görüşmemiz de olmuştu ama bayagı uzun zaman geçti üzerinden hatırlamazsın belki..okulda bazen görüyordum seni,öğrenciykende bayagı şıktın evlilik ve çocuk hiç bozmamış seni daha da renk katmış..her yere yakışıyorsun maşallah...yerimseniben

bende hamileyim 37.haftadayım... nişanlıyken bu foruma denk geldim hala bırakamadım..niyetimde yok zaten. :)

gelelim soruya,çoğu soruda sorulmuş zaten bende bi klasik soruyla başlıyayım.

mutfakla aran nasıl evlenmeden önce biliyormuydun yemek yapmayı,,eşin severmi yemeklerini?

ilişkilerde aşırı kıskançlık -------
3036-kiskanclik-ve-insan-dogasi.jpg

Sevgininmi yoksa Güvensizliğinmi belirtisidir sence?

Merhaba aybike.Öncelikle sen bilmesende, senin ve alyanın (benimde 1o aylık bi kızım var onun için Alya.) sıkı takipçisiyim onu belirteyim.Seninle tanışmak adına istanbulda olmayı çok isterdim.Maalesef çook uzağım.Benim sorum şu:Hayatımda şu olmasaydı daha iyi olurdu dediğin birşey yada bir kişi varmı???

aybikimmmmmm kuzum benim güceller gücelim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

nasısın kuzum ? (bu 1. sorumdu) sempatiksalakcinni

Asıl sorummmm, Şeniz

Eğitimini aldığın meslekte çalışmayı düşünüyor musun çiçeğim ?
Şeniz

Back