- 23 Ekim 2011
- 19.405
- 23.887
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Seteney hanim , magaza ismini vereyim mi ? Bursa da Altiparmak semtinde bir magaza !Üstün açık uyuyup gördüğün rüyaları buraya degil rüya tabirleri sitelerine yaz.
degistirdi cunku bayan :)Yanlış mı okudum acaba, çünkü ben ayn harfi göremedim kelimenin içinde
Ama cok guzeldi yawsureklı pembe puf puf kazakta puf puf kazak yazmışsınız anladık kazak puf puf ve pembe
harekeli yada harekesiz farketmez yazimi.budur hic farketmez
Olacak olacak'Gam' için kaf yerine gayın
'yoK' için kef yerine kaf koyarsanız olur :)
kazağı da bulup giyesim geldisureklı pembe puf puf kazakta puf puf kazak yazmışsınız anladık kazak puf puf ve pembe
Peki suriyeliler gelmeden önce hiç kadına çocuğa tecavüz taciz hırsızlık ahlaksızlık dilencilik vs olmuyormuydu. Yani bütün bunların tek sorumlusu suriyeliler mi. Ya daha önce ki gün ünlü bir oyuncu eşiyle girdiği otelde saldırıya uğradı. Bunu yapan Suriyeli değil Türktü. Yani bu bakış açısıyla bir yere varamazsınız. Önce şunu bilin türkiye de ve ya her hangibir ülkede bu dediklerin fazlasıyla oluyordur.Benim ülkemde türkçe konusmuyor.
Pembe kazagi da alamadim.
Rahatsiz olmuyor musunuz bu insanlarin barbarliklarindan?
Herkese acik alanda parkta tuvaletini yapiyor
Afrikalisi, balkan, kafkas gocmeni , tatari bir suru farkli etnik grup var. Hicbiri kadinlari taciz etmiyor. Bir afrikali asilmiyor. Taksiciyi kesmiyor.
Suriyeli kucuk cocuklar bile bur tuhaf. Asiri hircin. Kavgaci. Diger cocuklarla oynarken birbirlerini yumruklama kalkiyorlar.
Birseyler degismeli.
Bursa da yiginla karacarsafli suriyeli var. Resimlerini cekip gondereyim mi ?
Siz suriyelilerin eslerine bakarsaniz kan cikar. Ama onlar size bakabilir sıkintı yok.
Anadolu kulturune de uygun degil.
Asla yikanmiyorlar. Misafirler bu ulkede ama yagmacilar.
Sofra bezini asagiya dusurdum bagirdim anlamadi suriyeli kadin kapti kacti.
Bu insanlarla yasanmiyor. Gemlik i mahvettiler. Tatil mekanlarinda kadinlari taciz ediyorlar.
Türk turistlerin cogu yunan adalarina tatile gidiyor.
Uzuluyorum ortadogu ulkesi olduk
Sokaga cikamiyoruz
Bogazli hem dekazağı da bulup giyesim geldi
???????? Laf sokmaya çalışma yorumuydu sanırım ahahahaBogazli hem de
Giyemezsin ama. Arapca ogrenmelisin. Ya da elinde arapca konusma klavuzuyla gideceksin.
Ay hic hümanist degilsin
Acaba sen boğazlı giyenleri de katogarize mi ettin? Boğazlı giyenler ve giymeyenler, pembe giyenler ve siyah giyenlerBogazli hem de
Giyemezsin ama. Arapca ogrenmelisin. Ya da elinde arapca konusma klavuzuyla gideceksin.
Ay hic hümanist degilsin
başta bi sinirlendim fakan ama şu an acayip eğleniyorum okurkenYa bu ne kral bi konu
Kazak
Tergahtar
Çoklu etnik
Son olarak Arapça dersi
Forumun son tartışmalı, tahammülsüz konusu olsun dilerim.
31 dakika sonrası forum için de iyilikle gelsin.
Evet,arapca dersi bile var. O harfi yazdin bu harfi yazmadin vidi vidiYa bu ne kral bi konu
Kazak
Tergahtar
Çoklu etnik
Son olarak Arapça dersi
Forumun son tartışmalı, tahammülsüz konusu olsun dilerim.
31 dakika sonrası forum için de iyilikle gelsin.
ingilizce kelime olsa bu kadar zorunuza gitmezdi eminimEvet,arapca dersi bile var. O harfi yazdin bu harfi yazmadin vidi vidi
Sistim
Çok mantıklı bir konu beni de banlayın ama yerden göğe kadar haklı ben böyle birşey görmedim. Türkçe öğrenme zahmetinde bile bulumuyorlar ki zaten gerek duymuyorlar bizim elemanımız öğreniyor onların dilini tabelalar arapça. Evler ateş pahası. Çöp mevzusu bizim burda da var. Çöp arabası gittikten sonra ya da öğlen vakti çöpü kapının önüne koyarlar bütün kediler sinekler başında. Erkekleri eşkıya gibi. Gözleri dört dönüyor. Ben savaş vardı bahanesini kabul etmiyorum. Savaş varsa koru ülkeni. Sen ölürsün belki ama evlatlarını bir ülke bırakırsın. Korkarım bizim evlatlarımıza bırakacak bir memleketimiz de kalmayacak.
Gideringilizce kelime olsa bu kadar zorunuza gitmezdi eminim