Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok efendi insanlar da var aralarında. keşke genelleme yapıp hakaret etmesek hanımlar.
birkaç sene sonra Allah muhafaza onların konumunda biz de olabiliriz. her şey insanlar için
yukarıda olumsuz yorum yaptım ama içlerinde pırlanta gibi insanlar da var, tanıma fırsatı bulduğum.
onların hatrına bunu da yazmak istedim.

Konu sahibi haklı. Savaştan kaçan kadın ve çocuklara eyvallah. Ama bnm 20 yaşındaki gencecik Mehmet'im El-Bab da şehit olurken. Eli silah tutabilen adamların ülkemde ne işi var. Adamlar iş kurup Suriyeli çalıştırıyor. Türk çalışıyor mu deyince yok yabancı çalıştırmıyoruz diyor. Bu yüzden Ban da yiyebilirim. Sıkıntı değil.

İçimizdeki Arabistanlılar !
Yorumları okurken aklımdan geçenleri yazmak istemedim buraya,yeni yıla banlı banlı girmek istemedim çünkü. İnsanlar yaşadıkları ülkeye saygı duymak,o ülkenin dilini/kültürünü/kanunlarını öğrenmek zorundalar nokta.
Aynı dine inanıyor olmanız onları tolere edeceğimiz anlamına gelmiyor.
Kadını,çocuğu baş göz üstüne ama asalak gibi yaşayan; savaştan kaçıp burada Türk kadınını rahatsız edip keyif çatan,hırsızlığa tecavüze yeltenen Araplar mümkünse ölsün !!!

Hangi türkce? Hangi turklük?
Sokagimda turkce konusan kalmadi turk gorursem hemserim deyip sarilacagim.
Metrekareye en cok suriyeli dusen bir yerden yaziyorum
Sugargirl halep ten bildiriyor...

Siz Halep’in Halep olduğu zamanı bilseniz, bunu yazamazdınız.
Güneydoğudaki bir çok illerimizden insanlar alışverişe dahil Halep’e giderdi.
Bugün yerle bir şehir, insanlar sevdiklerinin cesetlerini bırakarak geldi.
Ama siz de haklısınız.
Tam bir espri malzemesi.

1.si Ruslar tatile geliyor bu ne demek para bırakıp gidecek. 2.si Bir dönem Almanya ya işçi giden Türklerin de profilini biliyoruz ki bu adamlar da zamanla yontulup Türkiye de bizi beğenmez oldular. 3.sü Savaştan çocuğunu kapıp gelen insan şükredip oturacağına bana ağalık taslıyorsa kusura bakmasın dünyanın her yerinde aynı muameleyi görecektir. Bu saçmalıktan nemalananlara diyecek sözüm yok. Ama benim tekstil atölyesinde Türkçe bilmeyeni çalıştırmayan arkadaşlarım da var. Kurunun yanında yaş da yanıyor.

arkadaslar unutmayalim insan her yerde insan, onlari böyle kücümsersek onlardan ne farkimiz kalir onlara örnek olalim ozaman. biliyorum bazilari laftan anlamiyor. pisligin teröristin teki ama insan iste hepimiz cig süt emmisiz.

devletde kesinlikle suclu..

biz akilli olalim. misal bizim mahalleyede doldurdular... devlet sürekli takip mi etti hayir. bütü mahalle birlik oldu. biri dil ögretti, diyeri görgü kurallari. cocuklari cok uyanik bende sinir olurdun ama CÖL FARESI bile öldürülse insanin ici sizlamazmi. onlarda can tasiyor.

alin bakin yilbasi fisekler patliyor oglum korkuyo... savasta olan cocuklari düsünmek bile istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…