Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu mukemmel otesi.Beyinler her zamanki pırıltılıgında. Klise yorumlar yapılmıs. İnsanlar yine ahmak. Yıl da olmus 2018. Peki degistirir mi yillar durumu degistirmezzzzzzzzz. Ölüm guzel sey cidden hepimiz yok olup gitsekte artik ne nefretimiz kalsa ne de kinigimiz.

Valla ben başkentte gayet kalburustu merkeze uzak barinma ihtiyacinin bile cok pahali oldugu bir semtte yasiyorum. Burda bile suriyeli var köşe baslarinda. Karapurcek e falan git orasi artik Suriye mesela :) sirket icin ankete çıkıyoruz adamlar elemanlara bicak cekiyor kac defa karakolluk olduk.

Ee hani özgürlük vardi hani herkese saygi duyuluyordu. Sizene kapali olup da makyaj yapanlardan. Nefsine o kadar hakim olabiliyor demek ki. Kalbi kararmis muhurlenmis mi oluyor ?

Burada sallamayin kimsenin kimseye saygi duydugu yok.

Not:SURİYELİLER evlerine dönsün.

Hepinizin kafasının içinde büyük bir boşluk varmış. 2 taraf savunucularının da ne kadar boş insanlar olduğunu gördüm şu konu sayesinde. Insan turnusolu gibi konu helal olsun. Bu sitedeki saçma sapan yorumlara şaşırmamak lazım.

Birisi birisine b.k atar öteki durur mu o da ona sıvar... biri çarşafı karalar, öteki makyajlılara laf eder, diğeri suriyeli kovalar... Hepinizin kadınlığına da insanlığına da yazıklar olsun. Doğru düzgün tartışamadığınızı ne güzel göstermişsiniz. Hadi bazılarından bi cacık olmayacağını biliyodum da böyle sayfa sayfa birikecek kadar çok olduğunuzu zannetmiyodum. Hepiniz adına utandım..

Offff şiştimmm

Korkuyorum yoksa uranyumdan kosarak kacan bir Cem Yilmaz gibi davranmiyorum

Ah ah,mumkun olsa da gitsem. Emin olun beni kovalamaniza gerek kalmazdi. Bu arada kara carsaf kullananlari ben kovalarim diye dusunmuyorum, ama onlar hep magdur olduklarini dusunuyorlar. Bakin size mesela,verdiginiz ornekte siz beni kovaliyorsunuz. Hangimiz magduruz acaba?

Ulkede herkesin yasamaya hakki var,kimse kimseyi kovalamasin ama belirli kurallara (Ataturk ilke ve inkilaplari) da uysunlar. Tesettur bir yasak degil,herkes tesetturlu. Lakin kara bir carsafa kazandirilmis olan manalar cok baska ve tehlikeli. Biraz yakin tarihi arastirirsaniz bilgi alabilirdiniz. Beni kovalamadan once

Suriyelileri bende sevmiyorum ulkemde de istemiyorum ama bu kadar kin gutmeye gerek yok. Cunku anlattiginiz HIKAYEnin cogunu kendi ulkemiz insanlari misliyle yapiyor. Kimse mukemmel degil ama hikayeyi begendim mubalaga sanatini iyi kullanmissiniz pembe kazakta guzel bahane olmus

yakında suriyeliler hepimizi kovalayacaklar,haberleri yok.

aslında suriyeli,ugandalı,rusyalı diye ayırmak istemiyorum.ama şu anda uygulanan yanlış politika yüzünden,onlar göze batıyor.hangi milletten olursa olsun,ülkemi ,insanlarını rahatsız eden,geldiği topluma ayak uydurmak yerine,kendi kurallarını koymaya çalışan zihniyeti istemiyorum.benim bulunduğum yerde çoklar,hatta o kadar çoklar ki,biz azınlığız.her yerde,arapça tabelalar,ağır bir koku.(yemekleri çok ağır kokuyor)ve umursamaz halleri.ayrı

hee bir de duyar kasan arkadaşlara şunu söylemek isterim.türkiye ye parayla kaçıp gelmiş,burada iş güç sahibi olmuş suriyeliler,kendi gariban milletini pek sevmiyor. yani öyle,yardım edeyim,karınlarını doyurayım durumu pek yok.
hele ki türkleri hiç sevmiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…