Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet olabilir. Ama çarşaflı kadın her mevsim öyle. Bence şüphe çekiyor.

Yazın canlı bomba olacak olsam ve kadınsam çarşaf giyerim mesela bunun için.

Niye dikkat cekmek icin mi? Ben 4 mevsim ayniyim oh mis:) tabi botlar babetler pelerinler eldivenler vs aksesurar secimleri degisiyor sadece:) girdigim her yerdede saygiyla karisiyolarlar. Supheyle degil .nese daha fazla yazmiyim ban falan diyolar gozum korktu.

Yahu tamam erkekler de gizlenmek için çarşaf kullanıyor zaten. Peçeyle falan. Ben de bu örneklerden yola çıkarak yasaklanmalı diyorum.
Yo çoğu canlı bomba erkekler kazaklarinin tişörtlerinin altına da saklıyor ki kadın olup çarşaf giymeden yapanda var siz sadece çarşafı kötü emellerine alet edenlerin haberlerine denk geldiniz sanırım :))

Sabrım sınanıyor galiba. Kebapçının adı değil mesele menü tamamen Türkçe mi? Alman zar zor mu sipariş veriyor? Salak mı bu Alman ona para kazandırıyor?

Üffü haketmişsiniz cok sacmalamişsiniz abartmissiniz ayni ülke demi yaşıyoruz acaba bugun öglen bir markete girdim arkamda sirada 2 suriyeli cocuk onun arkasinda bi bayan vardi hem kasiyer hem bayan cocuklari öyle bir azarladılar ki ay yok susun ay sabahtan beri kadının pesindelermis ürün fiyatını napcaksınızki. Ben siz ve sizin gibi düşünen insanlardan cok rahatsiizm. Bu ülke bizim evet, ama herseyden önce biz misafirperver ve yardımsever bi ülkeyiz. Konu nerden nereye gelmiş. Eminim magazada anlattıgnız kadar olay olmamıştır sallıyosunuz

Yahu tamam erkekler de gizlenmek için çarşaf kullanıyor zaten. Peçeyle falan. Ben de bu örneklerden yola çıkarak yasaklanmalı diyorum.
Bidahaki yasa tasarisi hazirlanirken size sanisalim efendim bence de buyuk buyuk cantalar yasaklanmali cunku bomba olabilir.

Bence onlar da nankör pislikler. Türkiyedesin Türk müşterilerin var ama sen iki satır Türkçe'yi çok görüyorsun. Millette akıl olsa oraya gitmez. Akıllı Alman da gitmez.
Ben öyle düşünmüyorum hiç. Ben mesela sushi yemeyi çok severim. Ve her gittiğim sushiciyle zor anlaşırım, adamlar Japon, dil eğitimi almamış çoğu. Ben tam tersine samimi buluyorum, Japonya'ya gitmiş gibi hissediyorum pislik olduklarını asla düşünmüyorum.

Beni üzen, çoğu ırkın yaptığı şeyi, Araplar yapınca nahoş karşılanıyor.
Nedir bu yüzyıllık önyargı anlamadım gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabrım sınanıyor galiba. Kebapçının adı değil mesele menü tamamen Türkçe mi? Alman zar zor mu sipariş veriyor? Salak mı bu Alman ona para kazandırıyor?
Hayır Alman salak filan değil, sadece bizlere nazaran çok daha hoşgörülü.

Menü tamamen Türkçe olmasada satıcı elemanla zar zor anlaşıyor çünkü çoğu dil eğitimi almıyor veya zorlanıyor.

Ve birileri sorduğu zaman gururla Türk'üm diyor bu insanlar ve bana sorarsanız en büyük hakları.

Ben yaşadığın ülkenin dilini öğrenmemeyi savunmuyorum asla, öğreneceksin kesinlikle yoksa cahil sayılırsın.
Benim karşı çıktığım şey, bu durumu bukadar nefretle karşılamak, ve etrafındaki insanlara nefreti aşılamak. Hoş olmayan bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Guzel hikaye canim pempe kazaktan iyi yurudun. Kimsenin giyimi seni ilgilendirmez kadinlarin carsafli olup olmamasi. Suriyeliler konusunda hakli olabilirsin ama hepsi ayni degil Turklerin hic mi okuzleri yok var her millette de var.

Aslinda konu sahibi hem hakli hem haksiz..
Tamam biraz fazla suriyeli olayina girmis mesela onlar olmasada bursa cennet gibi gorunen bi sehir degildi.

Carsaf olayida alakasiz, ha o carsaflilara laf etmissin ha bizim esarpli tesetturlu analarimiza..

Ama bi bakimdan bazen benimde canimi sıkıyo yurt disinda olmama ragmen hemde.
Tabikide her irkin iyiside kotusude var ama soyle bi bakiyorum dolmuslar her yerdeler hemde ne isleri ne gucleri var devletten aldiklari parayla gun atlatiyolar.

Olur yaa.. ne istiosun liste yap. Ona göre yaşayalım.. işim gücüm var girip bakmim diorum ama sizin gibiler e cevap vermesem içim rahat etmez...

Bak bu konuda sana katiliyorum ama durup durup tartisma cikarmaya calismana katilmiyorum

Bosver kimse ilgilenmemis yazik hirsini burdan cikariyor.
Bence dee..deliriorum yaa biz saygı göstermek zorundayız ama onlar saygı duymuolar... Yaa beni kimin ne giydiği ilgilendirmez.. mesala benim ailem de hatta sulalemde tek çarşaflı benim.. en yakınım kız kardeşim mini etekte giyinio pantolon da.. ben saygı gosteriosam herkeste bana saygı göstermek zorunda. Hani özgür bi ülke de yaşıyoruz yaa... Aman Allah im ne yaman çelişki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…