- 1 Kasım 2017
- 172
- 191
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Evet olabilir. Ama çarşaflı kadın her mevsim öyle. Bence şüphe çekiyor.
Yazın canlı bomba olacak olsam ve kadınsam çarşaf giyerim mesela bunun için.
Yo çoğu canlı bomba erkekler kazaklarinin tişörtlerinin altına da saklıyor ki kadın olup çarşaf giymeden yapanda var siz sadece çarşafı kötü emellerine alet edenlerin haberlerine denk geldiniz sanırım :))Yahu tamam erkekler de gizlenmek için çarşaf kullanıyor zaten. Peçeyle falan. Ben de bu örneklerden yola çıkarak yasaklanmalı diyorum.
Avrupa'daki Türk kebapçılarını ne yapalım o zaman? Döneri dünyaya tanıtan onlar değil mi? Onlarda mı bir çeşit pislik? Yunan lokantalarında da aynı şekilde yemekler orijinal ismi ile tanıtılıyor.
Avrupa'nın her yerinde, memleketimin çeşitli isimleriyle açılmış kebabcılar mevcut, hemde adım başı? Ve çokta prim görüyorlar bayılıyor herkes.
İnsan vatanından uzaktayken, ırkını külütürünü daha da bir koruma ihtiyacı duyuyor, bu çok doğal bir şey.
Birazcık hoşgörü lütfen.
Lütfen benden uzak durur musunuz hanfendüHos geldin
Cok da coşma, insan mort oluyor siteye girmek isterken karsisinda kapi duvar buluncademi Bibibella
Bidahaki yasa tasarisi hazirlanirken size sanisalim efendim bence de buyuk buyuk cantalar yasaklanmali cunku bomba olabilir.Yahu tamam erkekler de gizlenmek için çarşaf kullanıyor zaten. Peçeyle falan. Ben de bu örneklerden yola çıkarak yasaklanmalı diyorum.
Ayy tamam tamam sorryLütfen benden uzak durur musunuz hanfendübanlanmamaya çalışıyorum beni ekşınlı konulara etiketlemeyin pls
Bidahaki yasa tasarisi hazirlanirken size sanisalim efendim bence de buyuk buyuk cantalar yasaklanmali cunku bomba olabilir.
Ben öyle düşünmüyorum hiç. Ben mesela sushi yemeyi çok severim. Ve her gittiğim sushiciyle zor anlaşırım, adamlar Japon, dil eğitimi almamış çoğu. Ben tam tersine samimi buluyorum, Japonya'ya gitmiş gibi hissediyorum pislik olduklarını asla düşünmüyorum.Bence onlar da nankör pislikler. Türkiyedesin Türk müşterilerin var ama sen iki satır Türkçe'yi çok görüyorsun. Millette akıl olsa oraya gitmez. Akıllı Alman da gitmez.
Hos geldin
Cok da coşma, insan mort oluyor siteye girmek isterken karsisinda kapi duvar buluncade mi Bibibella
Sizdenmi emir alicam mahalle agizi.Çok haklısın sus şimdi.
Bu arada hakli oldugumu kabul etmissin buda bir erdemÇok haklısın sus şimdi.
Hayır Alman salak filan değil, sadece bizlere nazaran çok daha hoşgörülü.Sabrım sınanıyor galiba. Kebapçının adı değil mesele menü tamamen Türkçe mi? Alman zar zor mu sipariş veriyor? Salak mı bu Alman ona para kazandırıyor?
Olur yaa.. ne istiosun liste yap. Ona göre yaşayalım.. işim gücüm var girip bakmim diorum ama sizin gibiler e cevap vermesem içim rahat etmez...Çarşaf konusuna gelince bence çarşaf yasaklanmalı. Çok kolay bomba gizleyebilirim onunla , ya da hırsızlık yapabilirim. Görüyoruz hep haberlerde.
Hele peçeye hiç girmiyorum. Suratını gizlemek yasak olmalı.
Bosver kimse ilgilenmemis yazik hirsini burdan cikariyor.Olur yaa.. ne istiosun liste yap. Ona göre yaşayalım.. işim gücüm var girip bakmim diorum ama sizin gibiler e cevap vermesem içim rahat etmez...
Bak bu konuda sana katiliyorum ama durup durup tartisma cikarmaya calismana katilmiyorumŞu mantık çok saçma ya. Türklerde hiç mi öküz yokmuşmuş. E var diye bütün yabancı öküzleri de mi toplayalım bu ülkeye? Bizdekilerle uğraşamıyoruz bir de onlar gelsin nasıl olsa alışkınız ya.
Bence dee..deliriorum yaa biz saygı göstermek zorundayız ama onlar saygı duymuolar... Yaa beni kimin ne giydiği ilgilendirmez.. mesala benim ailem de hatta sulalemde tek çarşaflı benim.. en yakınım kız kardeşim mini etekte giyinio pantolon da.. ben saygı gosteriosam herkeste bana saygı göstermek zorunda. Hani özgür bi ülke de yaşıyoruz yaa... Aman Allah im ne yaman çelişki...Bosver kimse ilgilenmemis yazik hirsini burdan cikariyor.