-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Bende ailede tekim ve dislaniyorum haa etkiliyomu hayirBence dee..deliriorum yaa biz saygı göstermek zorundayız ama onlar saygı duymuolar... Yaa beni kimin ne giydiği ilgilendirmez.. mesala benim ailem de hatta sulalemde tek çarşaflı benim.. en yakınım kız kardeşim mini etekte giyinio pantolon da.. ben saygı gosteriosam herkeste bana saygı göstermek zorunda. Hani özgür bi ülke de yaşıyoruz yaa... Aman Allah im ne yaman çelişki...
Bence dee..deliriorum yaa biz saygı göstermek zorundayız ama onlar saygı duymuolar... Yaa beni kimin ne giydiği ilgilendirmez.. mesala benim ailem de hatta sulalemde tek çarşaflı benim.. en yakınım kız kardeşim mini etekte giyinio pantolon da.. ben saygı gosteriosam herkeste bana saygı göstermek zorunda. Hani özgür bi ülke de yaşıyoruz yaa... Aman Allah im ne yaman çelişki...
Bizimkilerden bazılarının lafı başka İstanbul yok kızım çarşaf te ne kiiBende ailede tekim ve dislaniyorum haa etkiliyomu hayir
Ne yapacaksın nüfusuna mı alacaksın....Suriyeli mısın?
Aman baci bugun var yarin yokuz istanbulu mezarami sokacaz.Bizimkilerden bazılarının lafı başka İstanbul yok kızım çarşaf te ne kii
Ne kadar üzüldüm anlatamam...
Bence dee..deliriorum yaa biz saygı göstermek zorundayız ama onlar saygı duymuolar... Yaa beni kimin ne giydiği ilgilendirmez.. mesala benim ailem de hatta sulalemde tek çarşaflı benim.. en yakınım kız kardeşim mini etekte giyinio pantolon da.. ben saygı gosteriosam herkeste bana saygı göstermek zorunda. Hani özgür bi ülke de yaşıyoruz yaa... Aman Allah im ne yaman çelişki...
Ne yapacaksın nüfusuna mı alacaksın....
Bi çarşaf dedim hepsi üstüme çullandı bu nedir ya. Acaba mini etek söz konusu olduğunda da kıyafet özgürlüğünü böyle savunuyor musunuz ? Yoksa sadece size gelince mi?
.........komiksiniz..... Canım nasıl isterse öyle yazarimm...sizi alakadar eden bir durum goremiorumm
.........komiksiniz..... Canım nasıl isterse öyle yazarimm...sizi alakadar eden bir durum goremiorumm
Konu tesettür falan değil ki
Bundan önce sesleri bu kadar çıkamıyordu..
Şimdi devran bunların
Istedikleri gibi at koşturuyorlar..
Akılları sıra eskinin öcünü alıyorlar ..
Saygı ne gezer allasen ..
Sana ırkçı derler
Mini etekliye cık cık ederler .
Kendileri purupak elalem tu kaka..
Goremiorum Arapça mi ?