Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ailede tekim ve dislaniyorum haa etkiliyomu hayir

Ne alakası vAr nerde yaşıyorsun sen? Niye bizim etrafımızda böyle şeyler olmuyor? Ortalığı karıştırmak için açmışsın konuyu. Konuyu nerden nereye getirdin. Adamların ağzındaki salyayı balkondan nasıl görüyorsun sen ayrıca? Git bi iş bul kendine.

Suriyeli mısın?

Kim kime saygı duymuyor ya? Benim ailemdeki bütün kadınlar tesettürlü. Aileme mi saygı duymayacağım? Gerçi çarsaf ve normal tesettür ayrı da.

Saygı göstermemek öyle olmaz. Bugüne kadar çarşaflı kadınlara zerre saygısızlık yapmadım. Niye yapayım? Ama bazıları bi taytıma bi suratıma aval aval bakarak akıllarınca beni küçümsemeye çalıştılar. Kadın bakışlarıyla "yanacaksııııın" diyordu bana resmen. İşte bu saygısızlık.

Bi çarşaf dedim hepsi üstüme çullandı bu nedir ya. Acaba mini etek söz konusu olduğunda da kıyafet özgürlüğünü böyle savunuyor musunuz ? Yoksa sadece size gelince mi?

"Onlar mini giyiyor ben saygı duyuyorum" demek saygı duymak mı acaba? Haketmiyorlar da lütfediyorum diyor haspam.Tesettürlü kadınlarla ilgili böyle bir cümleyi hayattımda kurmadım.

Bi çarşaf dedim hepsi üstüme çullandı bu nedir ya. Acaba mini etek söz konusu olduğunda da kıyafet özgürlüğünü böyle savunuyor musunuz ? Yoksa sadece size gelince mi?

Konu tesettür falan değil ki
Bundan önce sesleri bu kadar çıkamıyordu..
Şimdi devran bunların
Istedikleri gibi at koşturuyorlar..
Akılları sıra eskinin öcünü alıyorlar ..
Saygı ne gezer allasen ..
Sana ırkçı derler
Mini etekliye cık cık ederler .
Kendileri purupak elalem tu kaka..

Sığır gibi olmanin nesi iyi de savunuluyor zaten anlamiyorum. Bunu yapan A uyrugundan da olsa B uyrugundan da hop bi dakika denebilmeli. Objektif insan kalmamis gerçekten.

ya kizlar yapmayin artik burda kavga ederken aklima bu geliyor hep. videoyu sessiz izledim hep umarim kfr yoktur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…