- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Onu yapabilen çok az insan var malesef. Ben kapalı insanlara saygı duyarken kapalı insanların bana anlayışla yaklaşmadığı çok oldu ama yine de fikrim değişmedi. Kim açık kim kapalı beni ilgilendirmez. Herkesin kendi hayatı kimsenin söz söylemeye hakkı yok.Herkes görmek istediğini görüyor işte. Açıklara gıcık olan birisi de muhtemelen her yer açık saçık insanlarla dolu diyordur aynı yer için. Karşımızdakini açık-kapalı olarak değil de sadece "insan" olarak görebilirseler keşke...
Çul çaputun hukmu olaydi ohooo. Hersey hallolurdu.dur hele bir sakin ol. kara çarşafın hükmü neymiş ki?
emevi değiliz ki biz müslümanız
Zihniyete bak ? Benim ulkemde bana haddini bil diyeceksin. Vay. Arabistan a gidin gorun kadinlar ne haldr anitkabir e gidip nobet tutarsinÖncelikle haddini bileceksin.
Sen ' kara çarşaf ' diye aşağıladiğın kıyafetin hükmünü bilecek kadar bilinçli olsaydın bu cümleyi kurmazdin . Sen kimsin ki karışıyorsun milletin kiyafetine! Kimse sana şortla geziyor orasını burasını açıyor demiyorda. Yada denilince örümcek beyinli oluyorda sen Kara çarşaflı diye kucumserken çok mu ilerici düşünüyor oluyorsun . Irkçılığın bu kadari! . TMam çoğu şeylerinden bende rahatsızım keşke herkes kendi ülkesinde yaşayabilse . Ama bu kadar taktığın için gözüne batıyor olmuş. Takmasan görmezsin zaten . Bizim milletimiz her konuda 4 4luk zaten !
zaten millet kiyafeti yok diye carsaf giyiyor super kafa :)konunun içinde bende kara carsaf gıyınenlerı hos karsılamıyorum
kadınmı erkek mı bellı degıl kılık kıyafet devrimi dıye bırsey var tekstıl dıye bırsey var kumas var kıyafet var ustelık cok ucuz ve ulasım ımkanı cok hanı gıyecek coook sey var tutup kara carsaf gıymek...
daha cok dıkkat cekıyorlar halbukı...
tabıkı kıyafetı yok dıye carsaf gıyınmıyorzaten millet kiyafeti yok diye carsaf giyiyor super kafa :)
Çul çaputun hukmu olaydi ohooo. Hersey hallolurdu.
kos kos kavga ediyorlar
Aslinda arastirinca bulunabilecek bir sey. Google sagolsun. Kara carsaf nedir,nereden gelmistir bir bakabilir merak edenler.ya zaten şimdi kara çarşafın aslında fahişe kıyafeti olduğunu yazsam buraya bilip bilmeden taşlayacaklar.
tevratta bile geçer halbuki.
osmanlıda yasaklanmıştır bir dönem.
islamiyetle ilgisi olmayan bir giyisi..
Kuzu geldınmı kazak isteme vururum bak
Konu sahibinin kafası güzel büyük ihtimalleablam oz ablam carsafli ... Gurur duyarim bu sadece onun karari ve ailemizde tek .. Egitiminide almis millet sizin keyfinize gore mi giyinecek ne bu dert demi ?? Goren arap misin diyor ona halis turkuz... Dedgnz gbi bnde carsaf giyen suriyeli gormedim
Avrupadaki Suriyeliler ve diger gocmenler dil ogrenmek icin okula gidiyorlar.Benim ulkemde yasiyor ve turkce ogrenmiyor? Gitsin o zaman.
Bir türk de almanyada almanca ogrenmeli. Entegre olmali. Asimile olmak degil mesele.
Insan olmak ? Avrupa da yasiyorsun. Sen gel gor buradaki mide bulandirici manzarayi öyle avrupa dan ahkam kesmekle olmuyor
Giy mini etegini de goreyim seni.
Kapali kizcagizlara bile asiliyor suriyeliler burada.
Evet araplari sevmiyorum. Pis kokuyorlar. Tarihte de turkleri arkadan vurdular. Elleriyle yemek yiyorlar. Kadinlarina 4.sinif muamele ediyorlar .