Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle mantikli seylere alintilanayim yeter bana

Tarihimiz de var bu örnek.. yaşadık ve hala yaşıyoruz uğraşıyoruz. Yine yasayacagiz. Benim ceddimin aldığı toprakları hiç ama hiç hakkı olmayan gelir almak ister. Neden çünkü biz iyilik yapıyoruz aciyoruz yardım ediyoruz sözüm ona. Dinamit dosediler dinamit o kapı acilmayacakti.

e öyleymiş. tarihi değiştirecek halim yok ya
diğer kadınlardan ayrılsınlar diye onlara kara çarşaf giydirirlermiş kökeni bu.
islamiyetten çok önce yani.
islami bir kıyafet değil yani.
hani islam emretmiş giyiliyor bir durumu yok.

insanlığıma gelince hakaret etmeden bildiklerimi yazabilecek kadar işte. sizde benim gibi insancık olabilecekseniz alıntılayabilirsiniz devam edebiliriz yok değilseniz daha alıntı yapmayın lütfen..

Bahsettiginiz ulkelerde kanunlar acik ve net herkese esit mesafede uygulaniyor. Bizde oyle degil ne yazik ki. Benim endisem o. Ben de İngilterede yasasam ben de endise etmezdim acaba resmi dil degisir mi diye. Ama guzel ulkemde endiseleniyorum. Uzuluyorum. Gelecegime ve cocuklarima uzuluyorum.

Suriye savunucularına al evine birkaç tanesine bak desen arkasına bakmadan kaçar, ama olay genele yayıldığında kalsın yeaaa onlar muhtaç insanlar

Ay biz kendi aramizda bu seriat gelcek sarsaf giycez espirileri yaparken ben pembe carsaf giyerim diyodum renkli carsaf neymis oyle

Anayurt Orta Asyadan beridir kaziklana kaziklana gelmisiz. Bize de yazik yahu. Herkes uzerimize oynuyor.

haddiniz dahilinde konuşun .
araştırın bilmiyorsanız öğrenin.
ben kökenini yazdım.

Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne,
acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne!
Çarşafa fah.şe kıyafeti diyen rezile ithafen Mehmet Akif Ersoy'dan alıntıdır.
ben mehmet akıf ersoyu cok severım safahatıda ezbere bılırım
fakat rahmetlı ersoyun bahsettıgı ortu kara carsaf degıl...

haddiniz dahilinde konuşun .
araştırın bilmiyorsanız öğrenin.
ben kökenini yazdım.
once siz haddinizi bilin bence.bende cevabinizi verdim emin olun sizden daha cok vakifim. Tevratta oyle yaziyormus yahudi.eliyle yazilan tevratta ne oluyor! Siz nasil insanlarin degeri.icin fahise kiyafeti dersiniz biraz dilinizi tutun

Haklısınız, İngiltere başka ülkelerin resmi dilini değiştirir genelde. O ülkenin vatandaşı olsam hiçbir kaygım olmazdı benim de. Ama napalım biz de bu topraklarda yaşıyoruz. Elimizdekinin kıymetini bilelim en azından. Üniversitedeyken Suriyeli öğrencilere türkçe dersi veren arkadaşlarım vardı. Onlar Türkçe öğreniyorlar ki bu şartlarda öğrenmek de zorundalar. O yüzden endişeniz yersiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…