- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.973
-
- Konu Sahibi Sugargirl1990
Bakin,gunluk hayatta insanlar istedigi dili konusur. Ama bdvde oyle bir sey yok. Soylemek istedigim buydu. Sayfalarca devam etti,onu oyle yazmamissin bunu boyle yazmamissin seklinde. Ben buna elestiri getirdim. Uyelik ismime tas atilmasi ile ayni sey mi sizce? Siz de bunu sorgularsaniz sevinirim. Bdv kurallarini tekrar okumaniz lazim.ders vermedik ders ne.demek.onu sorgulayn once sadece uyardik bu kadar sismeye gerek yoktu
tamam fistigim kasma kendiniCiddiye almiyorsan yorum yazma o zaman
Ben boyle dusunuyorum basimdan geceni gozlemimi aktariyorum
Sen oyle diyorsun diye ben oyle degilim sanal ortamdan kimse kimseyi taniyamaz
Benim ulkemde yasiyor ve turkce ogrenmiyor? Gitsin o zaman.
Bir türk de almanyada almanca ogrenmeli. Entegre olmali. Asimile olmak degil mesele.
Insan olmak ? Avrupa da yasiyorsun. Sen gel gor buradaki mide bulandirici manzarayi öyle avrupa dan ahkam kesmekle olmuyor
Giy mini etegini de goreyim seni.
Kapali kizcagizlara bile asiliyor suriyeliler burada.
Evet araplari sevmiyorum. Pis kokuyorlar. Tarihte de turkleri arkadan vurdular. Elleriyle yemek yiyorlar. Kadinlarina 4.sinif muamele ediyorlar .
isminize laf atmadim bn bnmkide ingilizceBakin,gunluk hayatta insanlar istedigi dili konusur. Ama bdvde oyle bir sey yok. Soylemek istedigim buydu. Sayfalarca devam etti,onu oyle yazmamissin bunu boyle yazmamissin seklinde. Ben buna elestiri getirdim. Uyelik ismime tas atilmasi ile ayni sey mi sizce? Siz de bunu sorgularsaniz sevinirim. Bdv kurallarini tekrar okumaniz lazim.
hahah :)) kahve var mi :) kahve sahane ban bahane .. :) valla ban umrum degil yine geliriz
Laf atani savundunuz,olsun benim icin mesele degil.isminize laf atmadim bn bnmkide ingilizce
sevgiler gonderiyirumLaf atani savundunuz,olsun benim icin mesele degil.
Humanizm anlayisiniza hayran kaldimBenim ulkemde yasiyor ve turkce ogrenmiyor? Gitsin o zaman.
Bir türk de almanyada almanca ogrenmeli. Entegre olmali. Asimile olmak degil mesele.
Insan olmak ? Avrupa da yasiyorsun. Sen gel gor buradaki mide bulandirici manzarayi öyle avrupa dan ahkam kesmekle olmuyor
Giy mini etegini de goreyim seni.
Kapali kizcagizlara bile asiliyor suriyeliler burada.
Evet araplari sevmiyorum. Pis kokuyorlar. Tarihte de turkleri arkadan vurdular. Elleriyle yemek yiyorlar. Kadinlarina 4.sinif muamele ediyorlar .
Yildirim tarafinda imza toplamislar belediyeye sikayet etmisler . Oradan tasinanlar da bizim buraya geldi.Açıkçası ırkçılık değilde bulundukları yerlere çok rahatsızlık veriyorlar bu bi gerçek. Temizlik anlayışları yok. Bıçaklı kavgalar vs. Bizim de buralarda vardı gittiler rahat ettik. Onları toplumdan ayrı tutan yok normal insanlar gibi normal yaşamış olup rahatsızlık vermiyor olsalar kimsenin de birşey diyeceği yok zaten.
Ne alakasi var tepeden bakmak ile ? Niye sadece suriyeliler sorun ? Belali?Humanizm anlayisiniza hayran kaldim
Bu humanist halinizse humanist olmayan haliniz nasil acaba.
Sizin derdiniz ortadogu halklariyla muhtemelen. Bir avrupali ayni seyi yapsa toptan mahkum etmezsiniz bir kitayi.
Ben de avrupanin gobegindeyim. Hemen her milletten insan var burda gocmenler multeciler...
Ve tabi sizin gibi tepeden bakan irkcilar da.
İşte bende bu konuda tepkiliyim sadece insan gibi yaşayana kim karışabilir ki. Bu konuda çok şey söylenir de yeri burası değil olay siyasete gider.Yildirim tarafinda imza toplamislar belediyeye sikayet etmisler . Oradan tasinanlar da bizim buraya geldi.
Nilüfer tarafina zaten gidemiyorlar gidemezler o taraflarda evler ates pahasi
Bahsettigin bicakli olaylar iste altiparmak tarafinda en fazla. Bir de surekli silah tasiyorlar. Tehlikeli, cahil, pislik insanlar
2 yil önce bizim mahallede ataturk lisesi ogrencisi bir cocuk , kalbinden bicaklandi. Suriyeli bir adam bicaklamis.
Can guvenligimiz kalmadi
HaklisinizYildirim tarafinda imza toplamislar belediyeye sikayet etmisler . Oradan tasinanlar da bizim buraya geldi.
Nilüfer tarafina zaten gidemiyorlar gidemezler o taraflarda evler ates pahasi
Bahsettigin bicakli olaylar iste altiparmak tarafinda en fazla. Bir de surekli silah tasiyorlar. Tehlikeli, cahil, pislik insanlar
2 yil önce bizim mahallede ataturk lisesi ogrencisi bir cocuk , kalbinden bicaklandi. Suriyeli bir adam bicaklamis.
Can guvenligimiz kalmadi
Genelleme yapmasanızNe alakasi var tepeden bakmak ile ? Niye sadece suriyeliler sorun ? Belali?
Afrikalilar da cok bursa da. Kendi hallerinde insanlar kenyadan gelmisler saat satiyorlar. Ote tarafta turkmenler. Sakinler.
Suriyeliler pislik iste
Agaci kökunden koparip evine goturup yakmaya kalkan bir halk
Parkta yolun ortasinda tuvaletini yapan ucubeler
çıplaklar diye betimlemek hiç ama hiç uygun olmadı. Ne demek çıplaklar? Yani tartışmak istemiyorum ama kendimi asla tutamadım son yorumum olmasını diliyorum 2018 in bu ilk dakikalarındaaaaaaaaağPeki nde banl@nmayi goze alarak yaziyorum katacarsaf neden sizi rahatsiz ediyor?Arti saedece suriyeliler mi carsaf giyiyor?Arti ben musluman bir turk olarak olarak kadikoy gibi bir MEDENI OLDUGUNU SOYLENEN OZGURLUGUN SADECE CIPLAKLARA AIT OLDUGUNU DISUNEN BEN KAPALI OLDUGUM ICIN BENIM YANIMDA ANNEME BUNA NE OLMUS DIYIP BURUN KIVIRAN IKI COCUGUM ONUNDE BENI RENCIDE EDEN INSANCIKLAR VAR VE SOKAGA CIKMAK ISTEMIYORUM BUNA DE SEMEK ISTERSINIZ PEKI......
Canım ya kıyamamPeki nde banl@nmayi goze alarak yaziyorum katacarsaf neden sizi rahatsiz ediyor?Arti saedece suriyeliler mi carsaf giyiyor?Arti ben musluman bir turk olarak olarak kadikoy gibi bir MEDENI OLDUGUNU SOYLENEN OZGURLUGUN SADECE CIPLAKLARA AIT OLDUGUNU DISUNEN BEN KAPALI OLDUGUM ICIN BENIM YANIMDA ANNEME BUNA NE OLMUS DIYIP BURUN KIVIRAN IKI COCUGUM ONUNDE BENI RENCIDE EDEN INSANCIKLAR VAR VE SOKAGA CIKMAK ISTEMIYORUM BUNA DE SEMEK ISTERSINIZ PEKI......
Peki nde banl@nmayi goze alarak yaziyorum katacarsaf neden sizi rahatsiz ediyor?Arti saedece suriyeliler mi carsaf giyiyor?Arti ben musluman bir turk olarak olarak kadikoy gibi bir MEDENI OLDUGUNU SOYLENEN OZGURLUGUN SADECE CIPLAKLARA AIT OLDUGUNU DISUNEN BEN KAPALI OLDUGUM ICIN BENIM YANIMDA ANNEME BUNA NE OLMUS DIYIP BURUN KIVIRAN IKI COCUGUM ONUNDE BENI RENCIDE EDEN INSANCIKLAR VAR VE SOKAGA CIKMAK ISTEMIYORUM BUNA DE SEMEK ISTERSINIZ PEKI......