Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ders vermedik ders ne.demek.onu sorgulayn once sadece uyardik bu kadar sismeye gerek yoktu
Bakin,gunluk hayatta insanlar istedigi dili konusur. Ama bdvde oyle bir sey yok. Soylemek istedigim buydu. Sayfalarca devam etti,onu oyle yazmamissin bunu boyle yazmamissin seklinde. Ben buna elestiri getirdim. Uyelik ismime tas atilmasi ile ayni sey mi sizce? Siz de bunu sorgularsaniz sevinirim. Bdv kurallarini tekrar okumaniz lazim.

Duyanda abazaligi suriyeliler turkiyeye getirdi sanacak.
Sanki bizim millettin erkekleri hepsi ak pak. İrkcilik salaklik dir,net.

ay bu son yoksa catlarim...

suriyeli hamile kadin..
suriyeli bebek veya cocuk...
suriyeli es, calisiyor.
gece calisirken iki türk kadina tecavüz ediyorlar...
cok güzel eziyet ederek...
yani bilemedim...

bak insan hepimiz insaniz
umarim gercekten suriyeli kocan olmaz ilerde.

BahtsizBedevii yazi stilini yedigim

isminize laf atmadim bn bnmkide ingilizce

Humanizm anlayisiniza hayran kaldim
Bu humanist halinizse humanist olmayan haliniz nasil acaba.
Sizin derdiniz ortadogu halklariyla muhtemelen. Bir avrupali ayni seyi yapsa toptan mahkum etmezsiniz bir kitayi.
Ben de avrupanin gobegindeyim. Hemen her milletten insan var burda gocmenler multeciler...
Ve tabi sizin gibi tepeden bakan irkcilar da.

Yildirim tarafinda imza toplamislar belediyeye sikayet etmisler . Oradan tasinanlar da bizim buraya geldi.
Nilüfer tarafina zaten gidemiyorlar gidemezler o taraflarda evler ates pahasi
Bahsettigin bicakli olaylar iste altiparmak tarafinda en fazla. Bir de surekli silah tasiyorlar. Tehlikeli, cahil, pislik insanlar

2 yil önce bizim mahallede ataturk lisesi ogrencisi bir cocuk , kalbinden bicaklandi. Suriyeli bir adam bicaklamis.

Can guvenligimiz kalmadi

Ne alakasi var tepeden bakmak ile ? Niye sadece suriyeliler sorun ? Belali?
Afrikalilar da cok bursa da. Kendi hallerinde insanlar kenyadan gelmisler saat satiyorlar. Ote tarafta turkmenler. Sakinler.
Suriyeliler pislik iste
Agaci kökunden koparip evine goturup yakmaya kalkan bir halk
Parkta yolun ortasinda tuvaletini yapan ucubeler

İşte bende bu konuda tepkiliyim sadece insan gibi yaşayana kim karışabilir ki. Bu konuda çok şey söylenir de yeri burası değil olay siyasete gider.

Haklisiniz
Esasen dediginiz gibi cok iyi olanlari da var. İs guc meslek sahibi,cevresine saygili,kurallara uyan. Her millette oldugu gibi. Belirttiginiz bolgelerde yasayan arkadaslarim da sizinle benzer seyleri anlatiyorlar. Bursa kademeli sekilde bu hale getirildi. Ben oyle dusunuyorum. Rahatsizliginiz gayet yerinde. İrkcilik oldugunu dusunmuyorum,zira her millette var kotu insan ama bazilari iste goze cok cok batinca insan rahatsiz oluyor

Care: niluferde oturan bir koca bence ciddiyim.

Genelleme yapmasanız
Kızına tecavuz eden
Karısını öldüren
Çocuğuna işkence eden Türk yokmu
Büyük konuşup genellemeyın hakka gırersınız

Peki nde banl@nmayi goze alarak yaziyorum katacarsaf neden sizi rahatsiz ediyor?Arti saedece suriyeliler mi carsaf giyiyor?Arti ben musluman bir turk olarak olarak kadikoy gibi bir MEDENI OLDUGUNU SOYLENEN OZGURLUGUN SADECE CIPLAKLARA AIT OLDUGUNU DISUNEN BEN KAPALI OLDUGUM ICIN BENIM YANIMDA ANNEME BUNA NE OLMUS DIYIP BURUN KIVIRAN IKI COCUGUM ONUNDE BENI RENCIDE EDEN INSANCIKLAR VAR VE SOKAGA CIKMAK ISTEMIYORUM BUNA DE SEMEK ISTERSINIZ PEKI......

çıplaklar diye betimlemek hiç ama hiç uygun olmadı. Ne demek çıplaklar? Yani tartışmak istemiyorum ama kendimi asla tutamadım son yorumum olmasını diliyorum 2018 in bu ilk dakikalarındaaaaaaaaağ

Canım ya kıyamam
Inadına cıkmalısınız
Bu dünya hepımızın

Kapalı insanlar açık olanlara çıplak dememeyi öğrenirse belki böyle ayrımlar da ortadan kalkar öyle değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…