Pembe kazak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Noliiii burda

tamam fistigim kasma kendini merak etme kinadigin kim varsa muhtac olacaksin
Suriyeliye mi muhtac olacagim? 3.karisi mi olacagim?
Türkler iyi butun öteki halklar kötü demiyorum. Neden diger multeciler icin ayni seyleri soylemiyoruz?
Irkci olsaydim cingeneleri, afrikalilari, diger gocmenlerden de rahatsiz olurdum ki hepsi kendi halinde
Suriyeliler rahatsizlik verdigi icin önyargili davranmamin sebebi bu.
Senin kardesin, oglun, komsu cocugu her kimse kalbinden bicaklansa hosuna gider mi?
Agaci sevmeyen , insani sevmeyen, hayvani sevmeyen ucubeleri savunuyorsun sonra da insanlik diyorsun
Nicin hicbir arap ulkesi suriyelileri almiyor istemiyor ?
Cekirge taraflarinda misirli turistler var geliyorlar kaplicalara. Hicbirinin zarari yok.
Yasamadigin icin bilmiyorsun. Aslinda karacarsaf da degil mesele onlarin yaptiklari
Surekli birseyleri gozunun ön\nde caliyorlar
Magdur rolu oynuyorlar

kara fatmayı, şerife bacıyı, halide edip i bildin mi?

kaderi yazan sen misin ? Sadece sunu diyorum.insan ne zaman buyuk.konussa sinanir .. Sizin demenizle de onlar col.faresi olmuyor harika insan

kaderi yazan sen misin ? Sadece sunu diyorum.insan ne zaman buyuk.konussa sinanir .. Sizin demenizle de onlar col.faresi olmuyor harika insan
Parkta tuvaletini yapan, hirsizlik yapan, türk kadinini taciz eden, calismayan uretmeyen sorgulamayan

Harika güzel insan ? Vay ki ne vay
Arap emirlikleri bile almiyor suriyelileri ne bu suriyeli asko anlamadim

Almanya daki Alman damat a Türkçe öğrenmeli diyen KK, Suriyeliler neden Türkçe öğrenmiyor diyor

İşte hayattaki çifte standardı bırakırsak Mutlu ve huzurlu oluruz
ama almanya da yasayan ve aslen alman olan bır damat o damat... turkce ogrenmek zorunda degıl kı zaten
surıyelıler turkıye de yasıyor burda okuyor burda ıs kuruyor fakat turkce ogrenmek bı yana bızı asimile etmeye calısıyorlar daha fenası senelerce ıngılız sömurgesınde kaldıklarından dolayı yarı arapca yarı ıngılızce konusuyorlarlar. tam olarak sunu konusuyorlar bıle dıyemeyız

nerde yasarsan oraya uyum saglamak zorundasın almanyada kı aslen alman olan damat nasıl turkce ogrenmek zorunda degılse bı okadar da turkıyede yasayan surıyelıler turkce ogrenmek zorunda bu ulkede turkce konusuluyor cunku. onlar bunu yapmak yerıne herseyı arapcaya cevırıp bızım arapca ogrenmemızı ıstıyorlar

yanı sızın verdıgınız ornekle konunun alakası yok bambaska

Öncelikle haddini bileceksin.
Sen ' kara çarşaf ' diye aşağıladiğın kıyafetin hükmünü bilecek kadar bilinçli olsaydın bu cümleyi kurmazdin . Sen kimsin ki karışıyorsun milletin kiyafetine! Kimse sana şortla geziyor orasını burasını açıyor demiyorda. Yada denilince örümcek beyinli oluyorda sen Kara çarşaflı diye kucumserken çok mu ilerici düşünüyor oluyorsun . Irkçılığın bu kadari! . TMam çoğu şeylerinden bende rahatsızım keşke herkes kendi ülkesinde yaşayabilse . Ama bu kadar taktığın için gözüne batıyor olmuş. Takmasan görmezsin zaten . Bizim milletimiz her konuda 4 4luk zaten !

Bazılarının hümanistliği(!) sadece kendi görüşünde olanlara... Malesef...

dur hele bir sakin ol. kara çarşafın hükmü neymiş ki?
emevi değiliz ki biz müslümanız

Bu anlatılan yer bursa mi yani? Bende başka ülkeden bahsediliyor zannettim
Herkes görmek istediğini görüyor işte. Açıklara gıcık olan birisi de muhtemelen her yer açık saçık insanlarla dolu diyordur aynı yer için. Karşılarındakini açık-kapalı olarak değil de sadece "insan" olarak görebilirseler keşke...

konunun içinde bende kara carsaf gıyınenlerı hos karsılamıyorum
kadınmı erkek mı bellı degıl kılık kıyafet devrimi dıye bırsey var tekstıl dıye bırsey var kumas var kıyafet var ustelık cok ucuz ve ulasım ımkanı cok hanı gıyecek coook sey var tutup kara carsaf gıymek...

daha cok dıkkat cekıyorlar halbukı...

Sizi gidi karaçarşaflılar! diyenden de, "Sizi gidi kıçını başını açıp gezen kadınlar!" diyenden de eşit miktarda hoşlanmıyorum.

Çünkü ben, sevmedikleri ve hoşlanmadıkları hakkında konuşurken, aşağılayan, hakaret eden, ötekileştirenlerden hoşlanmıyorum.
Bu insanları had bilmez buluyorum. Bunu bir de, genellemeler yoluyla yapıyor olmanın, cehaletten başka bir şey olmadığını düşünüyorum.

Aynı şekilde, despot insanlardan, diploma veya ünvana dayandırılan "küçük dağları ben yarattım" küstahlıklarından, gizli kibir dolu sahte tevazu sahiplerinden de hoşlanmıyorum.

Bir şeyden hoşlanmamak sevmemek son derece doğal, bunu dile getirmekte, dile getiriken eleştirilerini ifade etmekte bir sıkıntı yok.

Öte yandan, terbiyesizliğin, çiğliğin, had hudud bilmez edep yoksunluğunun,izansızlığın, cehaletin, dini, milleti, dili ,ırkı, siyasi görüşü yok. Mahallenizdeki bir Suriyeli komşu da olur, BDV'de dert yanan hanım üye de olur, üniversitedeki tez danışmanınız da olur, hatta aynı ana babadan olduğunuz öz kardeşiniz bile olur, bakakalırsınız.

Konu sahibi, densiz ve çapsız satış görevlilerine denk gelmiş, bu görevlilerin bazılarının, toptan hoşlanmamaya karar verdiği bir milletin insanı olduğunu görünce de, bu durumu aşağılama, hakaret etme fırsatı olarak görmüş.

Büyütecek bir şey yok yani... Bu vesile ile herkese hayırlı bir 2018 diliyorum. Allah gönlünüzün muradını versin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…