Gelinlik Modelleri pembe gelinliğim :)

amanin ne kadar tatlı bir gelinlik,bayıldımm mutluluklar canım,mekan da,eldiven de,gelinlik de ayrı güzel,herşey gönlünce olsun inşallah

Çok cici , çok tatlı bir gelinlik ..
Hayrlı olsun , gule gule giyin inşallah.
Benim de nacizane fikrim kurdele takmamanız yönünde ..
Onun yerine sade bir saçı gösterişli bir taç ile tamamlayabilirsin
Mesela Kır düğününde uçuş uçuş saçlar çok yakışıyor gelinlere , kuaforden cıkmıs yapıs yapıs saclar yerıne hafif dalgalı , dağınık topuzlu saçlar birde guzel bir taç gelini çok şık ve tatlı gosterıcektır.
birkaç örnek koymak ıstedım belki fikir olur.

canım çok teşekkürler fotolar için 1. fotodaki tacın aynısını bugün aldım fotoğraf makinamda sorun olduğu için çekememiştim görünce çok sevindim kaydedip hemen nişanlıma göstereyim merak etmişti çok teşekkürler :)

konuya baştan sona göz attım hiç olumsuz birşey yazan yok ben de yazmayacağım çünkü gelinliğin çok hoşş... ben ki gelinlik dediğin beyaz olur diyenlerdenim ama o düğünde orda olanlar ve seni görenler eminim ki hayran kalacaklar... uçuk pembe olduğu için harikaaa... mutluluklar canım...

Son düzenleme:

çoook teşekkürler bu güzel yorumun için umarım herşey güzel olur..bende kesinlikle beyaz gelinlik düşünüyordum ama düğün mekanına gidince birden fikrim değişti ve herşey toz pembe masal gibi olsun istedim inşallah hayal ettiğim gibi olur :)

bayıldım ...çokgüzelllllll ....de 6 sayfa nerde ???merak ettimmmmmmmm:))

bayıldımmm :) saçlarınızı su dalgası yaptırın derım hatta bıraz uzatın prenses gibi olurr :)
takma kırpılerı unutmayalımmm

bayıldım ...çokgüzelllllll ....de 6 sayfa nerde ???merak ettimmmmmmmm:))
çok teşekkürler 6. sayfada düğün mekanı ok ile sıra ile gidince gözüküyor
bayıldımmm :) saçlarınızı su dalgası yaptırın derım hatta bıraz uzatın prenses gibi olurr :)
takma kırpılerı unutmayalımmm
:) teşekkürlerr saçlarım salınık su dalgası olucak çok az postiş ve kirpik kesinlikle olucak :)
Çok beğendim,çok güzelmiiiş gelinliğiniz. :)
Mutluluklaar.
çoook sağol canım

Çok şeker bi gelinlik bayıldım. :)
teşekkürler :))

bunlarda dün aldığım tacım ve ayakkabılarım fotoğraflar pek net değil kamera çekimi diye.. ayakkabı çok aradım problemli ayaklarım var burnu kapalı giyemiyorum düğün mekanının yerleri çimen ince topuk giyemicem diye en sonunda bunları bulabildim çok uyumlu değil ama gelinlik altında gözükmezler umarım :)

Eklentiler

• $aaaa.JPG
    28,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $taçç.JPG
    37,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $aaaaaa.JPG
    39,5 KB · Görüntüleme: 90
  • $dfghjhgfd.JPG
    39,9 KB · Görüntüleme: 111
  • $sdfghj.JPG
    43,6 KB · Görüntüleme: 98

Gelinligine bayildim cok tatli ve guzel bir gelin olucaksin ayakabiya gelince en dogru secimi yapmissin bende dolgu topuk aldim gelinin rahati herseyden onemli rahatsiz olmaya hicc gerek yok

Gelinligine bayildim cok tatli ve guzel bir gelin olucaksin ayakabiya gelince en dogru secimi yapmissin bende dolgu topuk aldim gelinin rahati herseyden onemli rahatsiz olmaya hicc gerek yok

çok teşekkürler.ayakakbılar çok rahat ama gelinliği 9 cm topukla denemiştim bunlar 13 cm inş gelinliğim geldiğinde bi sorun olmaz aklıma takılıyor çok

pamuk helva gibi çok ama çok şirin ve çok tatlı olmuşsun.

Allah mesut etsin.

ayakkabılarında güzel... herkes gelinliğe bakar, kimse ayakkabıya dikkat etmez.

ayy gelinliğine bayıldım rengine modeline kuşağına şeker gibi.aslında hemen gözümün önüne bu gelinliğin altına pembe beyaz bir converse ve saçlar açık sade bir taç ile süslenmiş şeker gibi bir makyaj yapılmış gelin havası geldi bayıldım güle güle giy canım

çoook ama çoooooooook tatlıı.. bayıldım gerçekten.. çok sevimli bir gelin olacaksın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…