Pelin'in Cicileri :)

pelincim topiğin hayırlı uğurlu olsun gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım :KK16: havluların days ın colors bende alıcaktım aynen bole bı sepet fıyatı sordum tanesı 7 lıra ıdı ee sepete ayrı para mı oducez oldum magazadan cıkınca sen ne kadara aldın canımm

canım aldıkların çok güzell:nazar::nazar::nazar: güle güle güzel günlerde kullan inşallah..
bu arada sende benim gibi lila mor tonlarını tercih ediyosun sanırım :KK9::KK9:

güle güle kullan arkadaşım hepside birbirinden güzel sende görünce heves ettim ama almama taraftarıyım ben yani bir kaç yıl en azından:KK43:

öğretmenim ve şark görevini yapıyorum yaza evlenicem bende nişanlımda almamayı merkeze geçince kendi evimize göre alışveriş yapmayı düşünüyoruz ama heran fikrim değişebilir bilemiyoruuummm))))

kim ben miiiiiiiiiiii bana bak pelincik:KK57:
girmediğim sorunlu dönem olmuştur o ara kaçırmışımdır :KK19:
güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim cnm:KK16:
Cadııııııımmmm senin sorunlu dönemini yerimmm ben:KK1::KK30::KK9:
pelincim topiğin hayırlı uğurlu olsun gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım :KK16: havluların days ın colors bende alıcaktım aynen bole bı sepet fıyatı sordum tanesı 7 lıra ıdı ee sepete ayrı para mı oducez oldum magazadan cıkınca sen ne kadara aldın canımm
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Yaa benim fevriliğime geldi aslında o havlular yanılmıyorsam bana 28 TL'ye falan maal olmuştu ama bugünkü aklım olsa almam. Ya da alırsam lila renginden alırım:KK9:
canım aldıkların çok güzell:nazar::nazar::nazar: güle güle güzel günlerde kullan inşallah..
bu arada sende benim gibi lila mor tonlarını tercih ediyosun sanırım :KK9::KK9:
Güldenciiiiiiimmm çok teşekkür ederimm balım:) Neden o renkleri tercih ettiğimiz apaçık ortada seninle trakyalıyız beaa:KK9::KK9::KK9:
güle güle kullan arkadaşım hepside birbirinden güzel sende görünce heves ettim ama almama taraftarıyım ben yani bir kaç yıl en azından:KK43:

öğretmenim ve şark görevini yapıyorum yaza evlenicem bende nişanlımda almamayı merkeze geçince kendi evimize göre alışveriş yapmayı düşünüyoruz ama heran fikrim değişebilir bilemiyoruuummm))))
Lorincimm, çok teşekkür ederim. Allah inşallah güzel günlerde kullanmamızı nasip etsin... Ahh ahh bu heves yok mu:) Bende buradaki arkadaşlarımın ne kadar cici şeyler aldığını görünce annemi kolundan tuttum ve direk aldım hepsini. Hoş, bunlar sadece ortada çeyiz falan yok yani:) Heves diyorum ya işte:) Aslında hep erkek arkadaşımla beraber almayı isterdim bu tarz şeyleri, ortak fikir olsun beraber seçelim isterdim ama son zamanlarda gereğinden fazla ve gereksiz harcama yapmaya başlamıştım. Aylığımın bir kısmını hiç değilse buna kilitlemiş oldum, yatırım yatırımdır.:KK1:

Yavaş yavaş ama eminn adımlarla ilerdiğim çeyiz yolculuğumda son cicilerimmm:KK9::KK16: Uzun zamandırr ara vermiştimm bu kadehlerde sevgiliciktennn:KK16::KK69::KK16:
$paşabahçe.jpg

Uzunn zaman öncee aldığım nevresimm kaliteli bişeyy değill ama sevimliliğee bittimmm:KK9::KK9:
$moda-home-s-cift-kisilik_2138.jpg

[Nott: İlk sayfaya da eklenmiştir hanımlarrrr:KK17:]

Çok guzeller maşallahh, nevresim süpermiş ama hakkatten bayıldım bende :)))

Tatlımm çok teşekkür ederim, nevresimi çok ucuza aldım kaliteli bişey olduğunu sanmıyorum ama bildiğin vuruldum:KK9: Aşkım da çok beğenince aldımm, şimdi kullanmamak için zor tutuyorum kendimi:KK1::KK16::KK69:

Westwing sitesi gururla sunaarr:KK9::KK9::KK9:

Çok araştırdığım bambu bıçağım, süper vitaminli proteinli sebzeler doğrayacağızz bununlaa:KK17:
Eki Görüntüle 353594

Biri aşkımaaa biri banaa pembiş kupalarımızz::KK16:
Eki Görüntüle 353596

Mooorrr kupalarımızzz:KK16:
Eki Görüntüle 353597

Zeytinliğimizzz:KK9:
Eki Görüntüle 353600

Tontitoniiii külah kaselerimmm 4 adette bunlar:KK16:
Eki Görüntüle 353604

benim kuzenimm yeni cicilerr almışşş :KK76::KK76::21::21: güle güle kullan tatlışımm çok güzellller :nazar::nazar: banada bi kupa al bakiim gelince ben nerde içcemm :KK19::KK19: :KK9:

çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :KK16: merakım bambu bıçağın işe yarayıp yaramadığı :KK51: deneyen var mı acaba:26:

benim kuzenimm yeni cicilerr almışşş :KK76::KK76::21::21: güle güle kullan tatlışımm çok güzellller :nazar::nazar: banada bi kupa al bakiim gelince ben nerde içcemm :KK19::KK19: :KK9:
İviiiiiiitttt uzun zamandırrr ertelediğimmm ve her sfeerinde sebepler bulduğumm çeyizz alışverişimee devm edioorm kuzencmm:KK9:
Teşeekkkür ederiimm bebegmm bnmm:KK16:
Kuzennncanımmm mor kupalarr ikimizinnn, malumm sen morcuuu ben morcuuuu eee nolcakk bu işinn sonuuu:KK9::KK51::KK52:

çok güzel şeyler almışsın güle güle kullan :KK16: merakım bambu bıçağın işe yarayıp yaramadığı :KK51: deneyen var mı acaba:26:

Teşekkür ederim canımm, evet bambu bıçak işe yarıyor. Metal bıçaklar malumunuz sebze ve meyvelerin vitaminini öldürüyor. Bambu bıçaklar tahta/ahşap hammaddesinden yapıldığı için doğal bi kesici alet görevini görüyor bu sebeple sebze ve meyvelerimizin vitamini ölmüyor:)
Benn henüz almadımm canım yani sipariş verdim ama gelsin kesiciliğini kontrol ediciiiiiim:KK23:

Son düzenleme:
İviiiiiiitttt uzun zamandırrr ertelediğimmm ve her sfeerinde sebepler bulduğumm çeyizz alışverişimee devm edioorm kuzencmm:KK9:
Teşeekkkür ederiimm bebegmm bnmm:KK16:
Kuzennncanımmm mor kupalarr ikimizinnn, malumm sen morcuuu ben morcuuuu eee nolcakk bu işinn sonuuu:KK9::KK51::KK52:

Teşekkür ederim canımm, evet bambu bıçak işe yarıyor. Metal bıçaklar malumunuz sebze ve meyvelerin vitaminini öldürüyor. Bambu bıçaklar tahta/ahşap hammaddesinden yapıldığı için doğal bi kesici alet görevini görüyor bu sebeple sebze ve meyvelerimizin vitamini ölmüyor:)
Benn henüz almadımm canım yani sipariş verdim ama gelsin kesiciliğini kontrol ediciiiiiim:KK23:
kupaların ve bıçağın cok güzeller mutlu günlerde kullan canım :nazar:

X