Pelin'in Cicileri :)

kek fanusuuu :KK16: uzun zamandır kendisine talibim fakat sadece onu alıp kargo ücreti ödemek istemediğimden erteliyorum.
alcak bişeyler daha bulup bende kavuşmalıyım onaa :KK16:
tantitoninin sitesinden mi aldım canım?
şekerliğinizde çok şeker, güle güle kullanın lokumummm

Lokumum:KK16::KK16::KK16:
Sana da topic açsak ya biz:KK17: Bi bütün halinde görmek istiyorum tüüm cicilerini:KK16:
Bende sadece kargo ücreti ödemek istemiyodum ballı lokmam o sebeple şekerliği de bahane ettim, bundan iyisini mi bulucam dedim. :KK17:
Evmanya'dan aldım. Daha önce evmanya ile çok sorun yaşamıştım ama bana en son Başak hanım cep numarasını bile verdi, bize güvenin diye.:KK9: Aldım bakalım nolucak akıbeti... :KK31:

lokummmcuğuuumm ben de pera bulvariyi sevmedim. ilk alışverişimi 22 ocakta yaptım hala ürünlerim gelmedi. kargo bilgisi yok. üstüne ikinci alışverişi yaptım. kimbilir ne zaman gelecek :KK31:
ben nisan sonunda evimi yerşeştiricem inşallah. o zaman fotograflarını çekerim herşeyin cicimm :KK54:

beeeenimm miniiik pelliiimiğiiminnnn evininn şeker cicilerini yeeğğrimmmmm fanustan bende alıcam kac aydır kadıkoye gidemedim :KK9:

sekerliklerinden ben de altı tane var dondurma koymak icin almıstım ben dee :KK9:

güle güle kullan kusuummm benimm :KK54:

lokummmcuğuuumm ben de pera bulvariyi sevmedim. ilk alışverişimi 22 ocakta yaptım hala ürünlerim gelmedi. kargo bilgisi yok. üstüne ikinci alışverişi yaptım. kimbilir ne zaman gelecek :KK31:
ben nisan sonunda evimi yerşeştiricem inşallah. o zaman fotograflarını çekerim herşeyin cicimm :KK54:
Zaten bu pera bulvarı, westwing'in yeni hali. :KK25:
westwing gider ayak pek çok kişiyi mağdur da etmişti o yuzden pera bulvarı'na karşı bende mesafeliyim lokumum :KK31:
Merakla bekliyorum cici evini fıstıklı lokumumm :KK16:
Çook şekerler bayıldımmmm:KK16:
Teşekkürler kuzum, beğenmene çook sevindim :KK16:
beeeenimm miniiik pelliiimiğiiminnnn evininn şeker cicilerini yeeğğrimmmmm fanustan bende alıcam kac aydır kadıkoye gidemedim :KK9:

sekerliklerinden ben de altı tane var dondurma koymak icin almıstım ben dee :KK9:

güle güle kullan kusuummm benimm :KK54:
:KK9::KK9::KK9:
:emir_bebek:
Yeee yeee yeee kurabiyeli dondurmam :KK56: Bende seni yicem kiiii:KK56::KK9:
Şekerlik niyetine aldım ben kurabiyem, dondurmalığım var, gerçi tantitoninin kulahlarını seviyorum belki külahlardan alırım dondurma için ama bunu şekerlik yapasım geldi :KK9:

Sağ ol bebeğim benimm :KK16:

pelinim, mail attım perabulvariye. baktım hemen ürünlerim tedarik edilmiş. 9 şubata kadar gelecekmiş. yani illa dürtmek gerekiyo galiba.
bekliyorum, evde teksem de dışarı çıkamıyorum onların yüzünden eve bağlandım kargo gelir diye :KK31:

Almam gereken bir sürü şey var ben hala incik cincik alıyorum :KK9: Çok kızıyorum kendime ama duramıyorum da.. :KK9::KK9::KK9:

Pamuk şekerimizin yeni cicileri bunlar da, vallahi tutamadım kendimi :KK9::KK9::KK9:

Masa Örtüsü (Alt fondaki çiçekli olan)
$100000131444_0_304x424.jpg

Kapı Önü gazeteliği ve anahtarlık
$100000131022_0_304x424.jpg

:KK16::KK16::KK16:

Bu geceliğim de dün ulaştı elime Reflections gecikmeden ötürü geceliğin stringini yollamış bana... Buradan da teşekkür ediyorum kendilerine:KK9::KK17:
pelinim, mail attım perabulvariye. baktım hemen ürünlerim tedarik edilmiş. 9 şubata kadar gelecekmiş. yani illa dürtmek gerekiyo galiba.
bekliyorum, evde teksem de dışarı çıkamıyorum onların yüzünden eve bağlandım kargo gelir diye :KK31:
Bana da bugun mail geldi lokumum. İnşallah elimize geçer aldıklarımız sağ salim. Pera bulvarına çok saldırmamak lazım. Ders olsun bize. :KK31:

Evimizin soon bebekleri :KK16::KK16::KK16:

Bornoz sorunsalı da çözüldü artık, Pierre Cardin Pinko aldım :KK16:
$pierre_cardin_pinko_aile_seti-somon_1342511253.jpg $_mg_4842-pinko-havlu_1342021611.jpg

Banyo Setim istediğim modeldi zaten, Cemile Savon.
$1SPA-KDBS080-K306.jpg

English Homedan aldığım son sevimlilerim bunlarda:KK16:

Ashley Modeli 2'li amerikan servis seti
$ba28d4f2-79f5-4ec4-839a-15c0a7484639.jpg

Pembe Masa Örtüsü
$42c77b53-2ff7-48a9-bb32-751dc262b70a.jpg

Havlular
$c70bbccb-edce-4c8b-8539-1a279d5df086.jpg
$02a0631a-fc27-4f0b-b42e-83cf9ceefe42.jpg

Aslında havlu almayacaktım, annem ve kayınvalidem fazlasıyla havlu koymuşlar çeyizlerimize ama görünce dayanamadım. :KK17:

Bornoz Takımın ne kadar Şık canım :nazar:
Masa örtünde çok tatlıymış gerçekten :))
Hepsi Birbirinden güzel.
Mutlulukla kullan canım :KK16::KK16:

aaaaaa çok şekermişler..
bornoz takımında pek güzel ve kaliteli:KK16::KK16::KK16:

güle güle aşkla kullan canım

Bornoz Takımın ne kadar Şık canım :nazar:
Masa örtünde çok tatlıymış gerçekten :))
Hepsi Birbirinden güzel.
Mutlulukla kullan canım :KK16::KK16:
Beğenmene çok sevindim canım, teşekkürler :KK16:
Daha güzelleri senin olsun inşallah tatlımmm :KK16:

aaaaaa çok şekermişler..
bornoz takımında pek güzel ve kaliteli:KK16::KK16::KK16:

güle güle aşkla kullan canım

Sağ ol fındığım :KK16: Seninkilerde çook güzelki :KK16:

Amin canım güzel günlerde kullanalım inşallah:KK16::KK16::KK16:

Oleeyyy pelmiğimin de bornoz takımı var artıkkkk :21:

Çokk güzel aldıklarının hepsi,mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah balımmm :KK16:

Oleeyyy pelmiğimin de bornoz takımı var artıkkkk :21:

Çokk güzel aldıklarının hepsi,mutlulukla kullanmak nasip olur inşallah balımmm :KK16:

Evett çok mutluyum gülimimm :KK16: Burda bi sürü mağaza dolaştık hiçbirini beğenmedim taç istiyodum son dakka pierre cardin'in modellerine baktım ve buna vuruldum :KK9:

Hemencik de aldım artık bornozlu pelmik oldum :KK9:

Amin inşallah çeyizlerimizi aşkla kullanmak nasip olsun bebeğim benimm:KK16:

Evett çok mutluyum gülimimm :KK16: Burda bi sürü mağaza dolaştık hiçbirini beğenmedim taç istiyodum son dakka pierre cardin'in modellerine baktım ve buna vuruldum :KK9:

Hemencik de aldım artık bornozlu pelmik oldum :KK9:

Amin inşallah çeyizlerimizi aşkla kullanmak nasip olsun bebeğim benimm:KK16:

Güle güle kullanın bebişiimmmm çeyiz bitti nerdeyse yaa dimiiiii?

Güle güle kullanın bebişiimmmm çeyiz bitti nerdeyse yaa dimiiiii?

Sağ ol bebeğimm :KK16:

Listem var gülmikim :KK9::KK9::KK9: Daha alıncak şeylerimiz var bi sürü :KK9:

Ama en azından alıcağımız yer falan belli gidince toplu alıcaz zaten hepsini ki onları da bu haftasonuna kadar halledicez :KK17:
Ütü masası (dolaplı çiçekli olanlardan) :KK9:
Çamaşır sepeti
Vok tava
Seramik tencere
Baharat Takımı
Kahvaltılık
Limon sıkacağı :KK53:
Sarımsak Ezeceği :KK53:
Aksesuarlar

1-2 tane daha masa örtüsü alırım diyorum.. Onun dışında aksesuarlar için ikea ve madame cocoyu online olarak ziyaret edicem :KK17:

Sonraaa evimizi yerleştiricez nasipse :KK17:

forumda benim adaşım varmış hemde bu kadar güzel çeyizleri varmış ve ben nasıl görmemişimm :KK14: tatlım hepside harika bayıldımm zevklerimiz aynı.Umarım mutlu ve aşk dolu günlerde kullanırsınız sevdiceğinle.Ayrıca bi çırpıda bütün sayfaları okuttunuz ya bana pes doğrusu ne tatlı muhabbet ortamı olmuş burda böyle :KK16: cnm bide ben yeni bi topic açtım internetten çeyiz alışverişi ile ilgili.orda fikirlerini paylaşırsan çook sevinirm senin gibi deneyimli birine ihtiyacımız var :KK34:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...25-internetten-alisveris-hakkinda-hersey.html

Ama en azından alıcağımız yer falan belli gidince toplu alıcaz zaten hepsini ki onları da bu haftasonuna kadar halledicez :KK17:
Çamaşır sepeti
Vok tava
Seramik tencere
Baharat Takımı
Kahvaltılık
Aksesuarlar

1-2 tane daha masa örtüsü alırım diyorum.. Onun dışında aksesuarlar için ikea ve madame cocoyu online olarak ziyaret edicem :KK17:

Sen neyi nerden alıcağını ve ne istediğini çok iyi bildiğinden eksiklerin hemen halloucak zten kuzumm :KK48:

Ütü masasıı hani şu bi blog vardı baharat takımını beğenmiştin onunki gibi mi istiosun bence tam senin hayalini yansıtıyo o ütü masasıı kuzumm şeker evinize de çok yakışıcakkk :KK16:

forumda benim adaşım varmış hemde bu kadar güzel çeyizleri varmış ve ben nasıl görmemişimm :KK14: tatlım hepside harika bayıldımm zevklerimiz aynı.Umarım mutlu ve aşk dolu günlerde kullanırsınız sevdiceğinle.Ayrıca bi çırpıda bütün sayfaları okuttunuz ya bana pes doğrusu ne tatlı muhabbet ortamı olmuş burda böyle :KK16: cnm bide ben yeni bi topic açtım internetten çeyiz alışverişi ile ilgili.orda fikirlerini paylaşırsan çook sevinirm senin gibi deneyimli birine ihtiyacımız var :KK34:
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...25-internetten-alisveris-hakkinda-hersey.html
Ayyy adaşımı ilk defa görüyorum çook mutlu oldum şuan :KK9::KK16:
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun Pelintoşum :KK9: (Başkasına diyince bi tuhaf oldum :KK53:)
Topicine geliyorum şimdik canım hemen :KK55:
Sen neyi nerden alıcağını ve ne istediğini çok iyi bildiğinden eksiklerin hemen halloucak zten kuzumm :KK48:

Ütü masasıı hani şu bi blog vardı baharat takımını beğenmiştin onunki gibi mi istiosun bence tam senin hayalini yansıtıyo o ütü masasıı kuzumm şeker evinize de çok yakışıcakkk :KK16:

Sağ ol meleğimmm benim teşekkür ederim :KK16:
Kuşum o ütü masasını zaten istiyordum o ütü masasından aqualillyde aldı yanılmıyorsam çok tatlı geliyo gözüme üstelik burda da bulduk ondan :KK9: Benimki de seviyo böyle çiçekli şeyleri biliyosun alalım dedik alıcaz işte onun aynıcığından bakalım :KK17:

Bu arada ben dün penti'den saks mavisi slim aldım ama resmi yok koyamıyorum :KK53:

Çamaşır sepeti
Vok tava
Seramik tencere
Baharat Takımı
Kahvaltılık
Aksesuarlar

Pelin ESSE'de seramik tencerelerde kampanya var kaçırmadan al derim.

Son düzenleme:
Ayyy adaşımı ilk defa görüyorum çook mutlu oldum şuan :KK9::KK16:
Çok sevindim beğenmene daha güzelleri senin olsun Pelintoşum :KK9: (Başkasına diyince bi tuhaf oldum :KK53:)
Topicine geliyorum şimdik canım hemen :KK55:

Sağ ol meleğimmm benim teşekkür ederim :KK16:
Kuşum o ütü masasını zaten istiyordum o ütü masasından aqualillyde aldı yanılmıyorsam çok tatlı geliyo gözüme üstelik burda da bulduk ondan :KK9: Benimki de seviyo böyle çiçekli şeyleri biliyosun alalım dedik alıcaz işte onun aynıcığından bakalım :KK17:

Bu arada ben dün penti'den saks mavisi slim aldım ama resmi yok koyamıyorum :KK53:

Eniştemm kırmaz ki seni hemm çok şanslısın ki zevkleriniz uyuyo pelmiğimm herbişeyiniz uyum içinde olucakk :KK16:

Kuzumm cahilliğime ver yaa slim neydii google amcaya baktım o da bilmiyo galba bi sürü şey çıktı :KK17:

X