- 23 Ağustos 2012
- 49.469
- 229.184
Yavaş yavaş ama eminn adımlarla ilerdiğim çeyiz yolculuğumda son cicilerimmmUzun zamandırr ara vermiştimm bu kadehlerde sevgiliciktennn
Eki Görüntüle 346412
yaa bayılıyorum bunlara bende alıcam inş :) mutlu günlerde kullan kuzum :)
Teşekkür ederim ayşegülüüümmmhayırlı olsun canım güle güle kullan
Canım beğenmene çoook ama çooooook sevindimmYemek takimlarina bayildim, bayildim !!!! :) Desen ve renkler super, evlenirsem ben de bunlardan almaya karar verdim. Ucuk pembe tonlarina zaten hastayim , geceligin rengine ve kalitesine de bittim :) Her seyin cok guzel gorunuyor, en guzel gunlerde kullan :)
senin ooo yemek yapan minik ellerini öperim kiiiigüle güle kullan blendırını kuzumm
morphy amcanın urunleri cok guzel... patisserie askım olmasa ben de kapacaktım
İnşallah canım, fiyatları gayet uygun alabilirsin tabii.. Amin tatlımyaa bayılıyorum bunlara bende alıcam inş :) mutlu günlerde kullan kuzum :)
Bitanemm butun sayfalara bakmana gerek yoktu çeyizlerimin hepsi 1. sayfada mevcut zaten yormasaydın kendinicanım sabırla baktım tüm sayfalarına.. hepsi çok güzel aşkla kullan :)
canım son aldıklarının hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan
limonatam fıstıgımmm cerceve karşimmm olmussungüle güle kullan cok guzeller guralların cam urunlerine ben de bitiorum bu ara
ama ama sen o teneke kutuları nerden aldın
ben de istiyorummmm ben de alıyımmm migrosta hiç görmedim ben onlardan(
Kuzencim birden alıverdim aslındaAllahıımm ne kadar uzak kalmışım benn.. Neler neler almışsın öyle en baştan başliyciim bakmaya kuzencimm.. son sayfadakiler şahaneee şahanneee..
Teşekkür ederimm canımm benimm seninkiler daha şekeerKutular çok şeker yaa güle güle kullan
Eveeeeeeeeetttt kurabiyeler prensesiiilimonatam fıstıgımmm cerceve karşimmm olmussungüle güle kullan cok guzeller guralların cam urunlerine ben de bitiorum bu ara
ama ama sen o teneke kutuları nerden aldın
ben de istiyorummmm ben de alıyımmm migrosta hiç görmedim ben onlardan(
tatlımm pelom adına ben cevap veriiiimmm sanırım kipadan almışşş bendede var aynısındannn kipadan almıştımmmkiii
son eklediklerin birbirinden harika hepsini de ayrı ayrı beğendim çok mutlu günlerde kullan inş canım
Kuzencim birden alıverdim aslındaMalum zaman az :18: Herşeyi yetiştirmek gerek.. Şubatta küçük ev aletleri ve beyaz eşyaları halledicez, şubat sonu mart başı mobilyalar... Gelsin 25 Mayıııssss:123:
Teşekkür ederimm canımm benimm seninkiler daha şekeer
Eveeeeeeeeetttt kurabiyeler prensesiiiBen olee olduumm Aaaaaa kurabiyeminnn çerçevesinden dedimm ve direk pençelerimle kaptım çerçevemiii vee çook beğendimm tekrar teşekkürler bitanemm
Gürallar her zaman iyiydi ama son zamanlarda yaptıklarına ayrı bi bayılıyorum saatlerce reyonları geziyorum ve tek tek inceliyorum
Teneke kutular kipadan tatlişkomm kuzentoşumun da solediği gibiii hemen almalısınn bi de matruşka gibi iç içe çıkıyolar
İşteee benimmm hızır gibi yetişenn bilgi küpüü kuzeniimmmseviyorumm seni meleğiimmm
Evimizinn son cicisii, aşkımın hediyesii, yatak odamızınn bebeğii2 adet abajurumuzz
Eki Görüntüle 606385