Pelin'in Cicileri :)

Yemek takimlarina bayildim, bayildim !!!! :) Desen ve renkler super, evlenirsem ben de bunlardan almaya karar verdim. Ucuk pembe tonlarina zaten hastayim , geceligin rengine ve kalitesine de bittim :) Her seyin cok guzel gorunuyor, en guzel gunlerde kullan :)

senin ooo yemek yapan minik ellerini öperim kiiii güle güle kullan blendırını kuzumm

morphy amcanın urunleri cok guzel... patisserie askım olmasa ben de kapacaktım

canım sabırla baktım tüm sayfalarına.. hepsi çok güzel aşkla kullan :)

hayırlı olsun canım güle güle kullan
Teşekkür ederim ayşegülüüümmm
Canım beğenmene çoook ama çooooook sevindimm Karar verme aşamanda yardımcı olabildiğime de sevindim ayrıca
Darısı başına diyoruumm ve çook teşekkür ediyorumm
senin ooo yemek yapan minik ellerini öperim kiiii güle güle kullan blendırını kuzumm

morphy amcanın urunleri cok guzel... patisserie askım olmasa ben de kapacaktım

Yemek yapmayı bilmesemde alıyorumm kurabiyemm ne de olsa 4 ay sonunda başarılı bir aşçı olabilceğime inanıyorum

Morphy bende seviyorumm kuzumm inşallah güzel günlerde kullanırızz çeyizciklerimizi hepimiizzz
yaa bayılıyorum bunlara bende alıcam inş :) mutlu günlerde kullan kuzum :)
İnşallah canım, fiyatları gayet uygun alabilirsin tabii.. Amin tatlım
canım sabırla baktım tüm sayfalarına.. hepsi çok güzel aşkla kullan :)
Bitanemm butun sayfalara bakmana gerek yoktu çeyizlerimin hepsi 1. sayfada mevcut zaten yormasaydın kendini Çook teşekkür ederimm darısı ve daha güzelleri sana nasip olsunn tatlımm

Bitanemm butun sayfalara bakmana gerek yoktu çeyizlerimin hepsi 1. sayfada mevcut zaten yormasaydın kendini Çook teşekkür ederimm darısı ve daha güzelleri sana nasip olsunn tatlımm
[/B][/QUOTE]

onu farkettiğimde çok geçmişti canım benim :)

Sooon cicilerimmm

Çerezlikler annemdenn :)

Saklama kaplarım ve kutularımm

Renkli kadehlerimiz ve mesrubat bardaklarımızz

Kahve yanı su bardaklarım 2 adet aldım

Sürahimiz, 3 adet kapaklı saklama kabı, 4 adet su bardağı ve 2 adette buyuk mesrubat bardağı

Süzgeç ve nihale

Dekoratif meleğimiz, 4lü bardak altlığımız, Çağlamda görüp de bayıldığım ve benimde hemen kaptığım çerçevelikk

Berghoff Bıçak takımımız, meyve bıçaklarımız, küçük pratik kullanım için aldığımız bıçaklar, Soyucu, Peynir bıçağı , mutfak makası

İç çamaşırlarııı

Son olarak bu takımın daa vişne çürüğünü aldımm

Son düzenleme:
canım son aldıklarının hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan

Allahıımm ne kadar uzak kalmışım benn.. Neler neler almışsın öyle en baştan başliyciim bakmaya kuzencimm.. son sayfadakiler şahaneee şahanneee..

limonatam fıstıgımmm cerceve karşimmm olmussun güle güle kullan cok guzeller guralların cam urunlerine ben de bitiorum bu ara

ama ama sen o teneke kutuları nerden aldın

ben de istiyorummmm ben de alıyımmm migrosta hiç görmedim ben onlardan (

tatlımm pelom adına ben cevap veriiiimmm sanırım kipadan almışşş bendede var aynısındannn kipadan almıştımmmkiii

son eklediklerin birbirinden harika hepsini de ayrı ayrı beğendim çok mutlu günlerde kullan inş canım

Allahıımm ne kadar uzak kalmışım benn.. Neler neler almışsın öyle en baştan başliyciim bakmaya kuzencimm.. son sayfadakiler şahaneee şahanneee..
Kuzencim birden alıverdim aslında Malum zaman az :18: Herşeyi yetiştirmek gerek.. Şubatta küçük ev aletleri ve beyaz eşyaları halledicez, şubat sonu mart başı mobilyalar... Gelsin 25 Mayıııssss:123:
Kutular çok şeker yaa güle güle kullan
Teşekkür ederimm canımm benimm seninkiler daha şekeer
Eveeeeeeeeetttt kurabiyeler prensesiii Ben olee olduumm Aaaaaa kurabiyeminnn çerçevesinden dedimm ve direk pençelerimle kaptım çerçevemiii vee çook beğendimm tekrar teşekkürler bitanemm

Gürallar her zaman iyiydi ama son zamanlarda yaptıklarına ayrı bi bayılıyorum saatlerce reyonları geziyorum ve tek tek inceliyorum

Teneke kutular kipadan tatlişkomm kuzentoşumun da solediği gibiii hemen almalısınn bi de matruşka gibi iç içe çıkıyolar
tatlımm pelom adına ben cevap veriiiimmm sanırım kipadan almışşş bendede var aynısındannn kipadan almıştımmmkiii

İşteee benimmm hızır gibi yetişenn bilgi küpüü kuzeniimmm seviyorumm seni meleğiimmm

son eklediklerin birbirinden harika hepsini de ayrı ayrı beğendim çok mutlu günlerde kullan inş canım

Çook teşekkür ederim canımm benimm Hepimizinn çeyizleri çook güzel kii Allah huzurla, mutlulukla kullanmayı nasip etsin hepimizee

ahh kuzentoşumm bende olmalıyım yanındaaa yaaa çok özledimmm.. Acayip beğendik annişle aldıklarıınıı yemek takımların bizi bizden aldııı.. Gelince onda yemek yiyceemm beeenn Herşeyin çok güzeellll..
Kuzum evet zaman azz ama ne istediğini bildiğinde inan hemen alıyosun..
Bende çok seviyorumkiii yaaaaaaaaa

Evimizinn son cicisii, aşkımın hediyesii, yatak odamızınn bebeğii 2 adet abajurumuzz

kırmızı kahve yanı su bardaklarını çok beğendim nereden aldığını öğrenebilir miyim ve ne kadara ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…