Pelin'in Cicileri :)

o kdr uygunmu gercekten :) urun kodu yada link varmi cnm ?

Canım English Home'un üyelerine 20 TL hediyesi vardı o sayede 30 TL'ye aldım. Yastık kılıfı ve çarşaf dahil değil sadece nevresim 30 TL, hoş yine uygun ama:)

Yastık kılıflarını da mağazadan alıcam.

Link vermek yasak diye biliyorum canım ama English Home'un sitesinde arama yerine postcard yazarsan çıkıyor:)

Ayy çok tatlıymış bunlar güle güle kullanın canım
Teşekkürler canımm benim
Pelin güle güle kullan çok güzelll çok begendimmm :))
Sağ ol bitanemm, bende senin cicilerini çook beğeniyorum

peelootuuum pişştiii olmuşuuuuzzzz kiiiii zevklerımız bir
Kardeşlikk aynı nevresimleri almaktır bebeğimmm Bilseydim geldiğinde açar çeyiz meyiz tanımaz uyurdum içinde senle
çok güzel canım güle güle kullan...

Teşekkür ederim canım. :)

Uzun zamandır hiçbişi almıyodum çeyizime :) Nişan telaşı, elbisesi, ayakkabısı derken sonunda hepsini atlattık, şimdi hızlı bi şekilde çeyizimi toparlamam lazım.

Bernardo indiriminden nasibini alanlardan biri de benim Beğendiğim 2 takım benim oldu

Rosy Kahvaltı Takımı
Eki Görüntüle 589348

Romantic Günlük Yemek Takımı

aldıklarının ikiside çok şeker çok şık özellikle yemek takımına bayıldım güle güle kullan canım

haaaaaaa bu ne kadar güzelmiş ne zamandır bernardo'ya girmiyordum ilk defa sende gördüm çok güzelmişşşşş

yaaaa çeyiz alırken bana her şey ifazla fazla alma sonra yeni bir şey görünce alamıyorsun ihtiyacın olmayınca içinde kalıyor demişlerdi ilk defa bunu yaşıyorum şu an :'(

güle güle kullan aklına ben geleyim kullandıkça

hepsi birbirinden müthiş canım benim çok güzel ve şıklar mutlu mesut aşk dolu günlerde kullnmak nasip olsun inş.

çay kutuna bayıldımmm nerden aldın acabaaa

Aquam valla benim de 1 aydır aklımdan çıkmayan takım bu... Almasaydım içimde kalırdı ki benim istediğim kadar nişanlımda istedi Sonra kampanyayı gorunce alalım mı dedim, aldık.
Bende şaun porselen konusunda bütün hakkımı tükettim sanırım... Başka bişi alırsam koymaya yerim olmayacak
İnşallah bernardo daha güzel bişi çıkarmaz da aklımda kalmaz

Masamda gördükçe aklıma geliceksin canım benim
hepsi birbirinden müthiş canım benim çok güzel ve şıklar mutlu mesut aşk dolu günlerde kullnmak nasip olsun inş.

çay kutuna bayıldımmm nerden aldın acabaaa
Canım benim çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.

Çay kutum bana hediye geldi, kuzenimden.

canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş çok mutlu olursun

ayrıca yemek takımların bi harika aşk dolu sofralar kur inş

hadi ya canım çok beğendim onu mutlu gnlerde kullanmak nasip olsun

canım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş çok mutlu olursun

ayrıca yemek takımların bi harika aşk dolu sofralar kur inş
Damlamm çok sağ ol canım benim amin inşallah çok mutlu olucam
Sağ ol canım benim yemek takımlarımı çok beğenerek aldım inşallah kusursuz bi şekilde elime ulaşır, aynı gün kargoya verilmiş bile.
♥♥♥ Bernardo ♥♥♥

hadi ya canım çok beğendim onu mutlu gnlerde kullanmak nasip olsun

Teşekkür ederim tatlım benim amin inşallah

Son düzenleme:
Yavaş yavaş küçük ev aletlerine girmeliyim diye düşündüm veeeeeee

Altıncı Cadde'den Morphy Richards Blender Seti aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…