Çok güzelll, mutlulukla kullan :)
Ne kdra aldin cnm :) hayirli olsun
30 TL'ye aldım canım, teşekkür ederim:)
o kdr uygunmu gercekten :) urun kodu yada link varmi cnm ?
Ayy çok tatlıymış bunlar güle güle kullanın canım
Teşekkürler canımm benimAyy çok tatlıymış bunlar güle güle kullanın canım
Sağ ol bitanemm, bende senin cicilerini çook beğeniyorumPelin güle güle kullan çok güzelll çok begendimmm :))
Kardeşlikk aynı nevresimleri almaktır bebeğimmm
peelootuuum pişştiii olmuşuuuuzzzz kiiiiizevklerımız bir
çok güzel canım güle güle kullan...
aldıklarının ikiside çok şeker çok şık özellikle yemek takımına bayıldım güle güle kullan canım
Aquam valla benim de 1 aydır aklımdan çıkmayan takım bu... Almasaydım içimde kalırdı ki benim istediğim kadar nişanlımda istedi
haaaaaaa bu ne kadar güzelmiş ne zamandır bernardo'ya girmiyordum ilk defa sende gördüm çok güzelmişşşşş
yaaaa çeyiz alırken bana her şey ifazla fazla alma sonra yeni bir şey görünce alamıyorsun ihtiyacın olmayınca içinde kalıyor demişlerdi ilk defa bunu yaşıyorum şu an :'(
güle güle kullan aklına ben geleyim kullandıkça
Canım benim çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.hepsi birbirinden müthiş canım benim çok güzel ve şıklar mutlu mesut aşk dolu günlerde kullnmak nasip olsun inş.
çay kutuna bayıldımmm nerden aldın acabaaa
Aquam valla benim de 1 aydır aklımdan çıkmayan takım bu... Almasaydım içimde kalırdı ki benim istediğim kadar nişanlımda istediSonra kampanyayı gorunce alalım mı dedim, aldık.
Bende şaun porselen konusunda bütün hakkımı tükettim sanırım... Başka bişi alırsam koymaya yerim olmayacak
İnşallah bernardo daha güzel bişi çıkarmaz da aklımda kalmaz
Masamda gördükçe aklıma geliceksin canım benim
Canım benim çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
Çay kutum bana hediye geldi, kuzenimden.
Damlamm çok sağ ol canım benim amin inşallah çok mutlu olucamcanım öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş çok mutlu olursun
ayrıca yemek takımların bi harika aşk dolu sofralar kur inş
hadi ya canım çok beğendim onu mutlu gnlerde kullanmak nasip olsun
Yavaş yavaş küçük ev aletlerine girmeliyim diye düşündüm veeeeeee
Altıncı Cadde'den Morphy Richards Blender Seti aldım
Eki Görüntüle 600759