Sibelim teşekkür ederim bitanem :)) Daha güzelleri senin olsunpelimimmmm cicilerinn hepsi çokk güzell canımm gülee gülee kullann bebekimmm
Hepsi birbirinden tatlı
Çağlacım çok teşekkür ederim :)) Amin inşallah...Pelinnnn hepsi cok cok cok güzell..baıldım.....huzurla kullanın inşallah
Çok teşekkürler canım benim, amin... Anahtarlıktan çok kişi aldı aslında :) Markafoni'de zaman zaman kampanyası çıkıyor Chiccy Deco Life'dan almıştım.canım çok güzelmiş güzel günlerde kullan her birini inş :) bu ev şeklinde anahtarlığı nerden aldın acaba çok beğendim almak istiyorum nerden bulabilirm yardımcı olabilrmisin
canım güle güle kullan hepsiciniii bayıldım
çok güzel bi evin olacağı belli canım :)
Şu anahtarlıkları nerden alıyosunuz yahuu bi ben bulamıyorum hehalde
Bozcaada'dan aldığım anahtarlık&gazetelik :)
Eki Görüntüle 546538
Buzdolabım olmasa da magnetlerim var
Eki Görüntüle 546540
Eki Görüntüle 546541
Eki Görüntüle 546542
Yaa senin anahtarlığnı ve magnetini yerim amaa çok güzeller Pelinimm
nevresimin çok güzelmiş bahar gibi:) güle güle kullan canım
Pelincim nevresim çok guzel bende onu alayım demiştim hediye çekimle ama stokta yoktu şimdi baktım gelmiş.Sen sadece nevresimi mi aldın?Yastık kılıfları yok zaten sitede ben göremedm onu da magazadan alırım diyorum
Canım ben king boy sadece nevresimi aldım:) Aynen Duygucum yastık kılıfları yok, akşama English Home çıkarması yapmayı düşünüyorum Tekirdağ'dan alırım artık yastık kılıflarını:) Belki bişiler daha kaparım.
Kuzum zaten artık çoğu şeyi king boy almam gerekecek.Canım kıng boy olan tum yorganlara olmaz heralde onun için daha büyük yorgan alman gerekmez mi?
Hepsi o kadar şirin ki...
Çok zevklisiniz