Pelin'in Cicileri :)

Pelinnnn hepsi cok cok cok güzell..baıldım.....huzurla kullanın inşallah

canım çok güzelmiş güzel günlerde kullan her birini inş :) bu ev şeklinde anahtarlığı nerden aldın acaba çok beğendim almak istiyorum nerden bulabilirm yardımcı olabilrmisin

Pelinnnn hepsi cok cok cok güzell..baıldım.....huzurla kullanın inşallah
Çağlacım çok teşekkür ederim :)) Amin inşallah...
canım çok güzelmiş güzel günlerde kullan her birini inş :) bu ev şeklinde anahtarlığı nerden aldın acaba çok beğendim almak istiyorum nerden bulabilirm yardımcı olabilrmisin
Çok teşekkürler canım benim, amin... Anahtarlıktan çok kişi aldı aslında :) Markafoni'de zaman zaman kampanyası çıkıyor Chiccy Deco Life'dan almıştım.
canım güle güle kullan hepsiciniii bayıldım

Teşekkür ederim prensesim.

çok güzel bi evin olacağı belli canım :)
Şu anahtarlıkları nerden alıyosunuz yahuu bi ben bulamıyorum hehalde

çok güzel bi evin olacağı belli canım :)
Şu anahtarlıkları nerden alıyosunuz yahuu bi ben bulamıyorum hehalde

Çok teşekkür ederim canım inşallah :)
Markafoni'den Chiccy Deco Life kampanyasından almıştım ben sık sık geliyor zaten :)

Pelincim nevresim çok guzel bende onu alayım demiştim hediye çekimle ama stokta yoktu şimdi baktım gelmiş.Sen sadece nevresimi mi aldın?Yastık kılıfları yok zaten sitede ben göremedm onu da magazadan alırım diyorum

Canım ben king boy sadece nevresimi aldım:) Aynen Duygucum yastık kılıfları yok, akşama English Home çıkarması yapmayı düşünüyorum Tekirdağ'dan alırım artık yastık kılıflarını:) Belki bişiler daha kaparım.

Canım kıng boy olan tum yorganlara olmaz heralde onun için daha büyük yorgan alman gerekmez mi?

Canım kıng boy olan tum yorganlara olmaz heralde onun için daha büyük yorgan alman gerekmez mi?
Kuzum zaten artık çoğu şeyi king boy almam gerekecek. 200*220 olucak çoğu şeyim ama bundan sonra alacaklarımı en azından 220*240 alırım.
Hepsi o kadar şirin ki...
Çok zevklisiniz

Çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…