Pelinciğim nasılsın? Dün gece resmen uyumadım mutsuz arkadaşa İpeke hem çok üzüldüm hem de konuşmalar uzadıkça fikirlerimde bazı değişmeler oldu. Topiği kaldırılmış işte olduğum için bakamadım. Son olarak ne oldu biliyor musun?
Gunnurum iyiyim sen nasılsın canım? Bende çok ama çok üzüldümTopiğinin kaldırıldığını bende az önce farkettim. Neler oldu bilmiyorum tatlım ama bazı arkadaşlar çok fazla üzerine gitti konunun, artık dalga geçme derecesine gelmişti. Ben gözümle görmedim sonuçta bilemiyorum yaa o kadar insan telefonda konuştu ne bileyim webcam açtı bence yalan olan bişey yok. Hislerime her zaman güvenirim ben çünkü.
İnşallah herkes için en iyisi olur. Ben de işten çıkış fesihimi yazıyorum şuan yarın notere onaylatıp göndereceğim. Avukatlarla falan görüşüyorum. İyiyim ama bugün solaryuma gireceğim ilk defa heyecanlıyım biraz :)
Canım ya nasıl da iş açtı başına şu şirket... İnşallah hayırlısı olur hakkında kazanacağın kesin iş mahkemeleri her zaman işçinin arkasında nasıl olsa.. Gerisini onlar düşünsün değil mi :)
Kaç senedir aynı şirkettesin tatlım?
Ayy solaryum muBen de hiç girmedim :)
Günnurcum bu arada geçen gün gelinlik topicine girdim bi gelişme var mı diye, bişey yazmamışsın. Hazırdır artık sanırım gelinliğin :) Önümüzdeki hafta düğün di mi:123:
Fırında kızarmış tavuk gibi, solaryumda bronzlasmıs Gunnurumİşte geldim burdayım kuzum bugün başıma gelenleri bir ben bir de Allah bilir. Tüm günüm koşuşturma içinde geçti gerçekten. Solaryuma ilk defa giren biri oalrak diyebilirimki içerde kalma tehliken yok istediğin zaman çıkabiliyorsun ama o ilk çalışma anında ödüm patladı bayaaa bildiğin uçuyomuşsun gibi sıcak hava akımı oluyor :)) Korkma ama yanma riskin falan yok. Ben de kollarımda amele yanıkları olmasa gitmeyecektim. İlk önce güzelce solaryum kremi sürdüm ve 10 dkka kaldım sonra makine otomatk kapandı.Resmenn yandım piştimmmmm dışarı çıkınca anladım daha çok her yer çok soğuk geldi
Bu arada fesih ihtarnamemi yadım avukatla görüştüm o da onayladı düzeltme yaptı yarın resmen ayrılıyorum işten :) Solaryum maceram ise birer gün arayla 2 sefer daha yapmak üzere devam edecek. Gelinliğin son halini denediğimde çok beğendim ama fotoğrafını bilerek çekmedim sadece zayıfladığım için belinin yine daraltılması gerekiyordu. Artık süpriz olacak düğün fotosu paylaşacağım sizeee :)) Gelinlik modelini diktirmek istediğimle birebir aynı desem yalan olur biraz benzedi ama çok farklı bir havası oldu her tarafı uçuş uçuş bir sürü dantel diktiler, tül diktiler. Umarım düğün günü çoookk çoook güzel eğlenceli, mutlu geçer.
Çok güzel şeyler seçmişsinn, almışsın canım çok beğendim güle güle kullan cicilerini
Canım ya ne kadar sıcacık yorumlar öyle solaryumdan çok bunları okuyunca içim ısındıSolaryumdan çıkında böyle oldum Ama şimdi hafif buğday tene yakın oldu kızarıklık geçti. Ben de çok bronz olmak istemiyorum Kenan diyorki ben seni beyaz seviyoeum sakın ha kararma O kadar kararacak şekilde girmeyeceğim ki zaten. Benim girdiğim solaryum son durak filmindekinden farklı duşakabin gibi istediğin zaman açıp çıkabiliyorsun ayakta duruyorsun. Ama klostrofobisi olan bayılabilir gerçekten bunalıyorsun. Off varya bugün o kadar yorgunum kiii o kadar yorgunum kiii Aaaaaaaa bir de bugün ne aldım tatile giden her genç kızın alması gereken şeyi yani mini kot etek
Yerim seni
Anladım bitanem çok bronz demek istemedim aslında ne biliyimbende buğdayım bu arada Eşinin sözünü de dinlermiş oohh ohhh.
Biz üniversite balomuzu 3 gün kemer de yapmıştık bi otelde. Orda saunaya girmiştim hala unutamıyorum nefes alamıyordum sanırım solaryum da oyle
Aman ben girmiyim bebişim
Mini kot etek miiiiiipaylaştın mı topicinde ben çok severim kot etek, hatta pazar günü giymiştim ama benim adam kıskandı bi daha anca balayımdan giyerim galiba
Kuzum paylaşmadım colinsten aldım indirim vardı çok tatlı ben de normalde giymiyorum çünkü boyum 1.80 ve mini etek çok çok dikkat çekiyor en fazla hafif diz üstü, giyince rahat edebiliyorum :)) Ama o mini kot eteklere ve şortlara bayılıyorum tatilde de giyerim dedim. Girme girme ben de bundan sonra girmem heralde :))
Doğum günümde gelen armağanlar :)
Çoook sevgili ablamdan, yani abimin kız arkadaşından gelen hediyem 6 kişilik günlük yemek takımı
Eki Görüntüle 521487
Gülinimmden gelen cicilerim çerçevem ve bardaklarım
Eki Görüntüle 521505
Eki Görüntüle 521506
Gizotumun hediyeleriEnglish Home havlularım ve masa süsüm :)
Eki Görüntüle 521507
Eki Görüntüle 521508
Teşekkür ederim bal kabağaamGüle güle kullan bal böcüğümmmmm
Teşekkürler gizotum amiiin, huzurla, mutlulukla kullanalım inşallah.bebemmmmm hepicğiniii gülerek kulllann hepicğiiii çok güzelll ayyy yemek takımınaa bayılcemm çiçeklmiii oooo
Dünnn Madame Coco battaniyelerim geldiiii, bir kez daha seçimimden ötürü tebrik ettim kendimi yaaa o nasııı bişi oylee yumuş yumuşşşş :))
Kaşmirmiş zaten dikkat etmemişm alırken..
Çift kişilik olann gül kurusu tonlarında bi tarafıı bi tarafı kremm.. alırken net goremediğimizz için eve gider gitmez paketi açtım yatağa serdim vee o da neee:)) Kanatlı iki melekkk:) Çok güzeller yaaaa
Tek kişilikkk olan da harika pudra pembesii diye almştm ama taş grisiymiş:) Yine de çok güzeeelllllll çoookkkkk yumuşacıkkk
almakk isteyenler kesnlkle düşünmeden Madame Coco bataniyesi alabilirler...
:))
Teşekkürler tatlısı. Sepetli havlularımı limangodan almıştım markası Days In Colours, fiyatı da 28 TL olmalı. Lilasını da istiyorum ama bulamıoooruuummmm...
Güle güle kullan bal böcüğümmmmm
Çok teşekkür ederim, çok sağ olun...hepsi çok güzeel bayıııldııımhayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkür ederim canım. Amin inşallah... Madame Coco bulunduğum yerde olmasa da internetten kampanyalarını kaçırmamaya özen gösteriyorum :)Canım aldıkların çok güzel . mutlu günlerde kullanmak nasip olsun bende Madame Cocodan avzgeçemiyorum paris temalı ürünlerine bayılıyorum:) Melekli olmasıda çok hoş olmuş bence:) seve seve kullanır insan:)
Allah analı babalı buyutsun canım. Evet English Home konseptiyle gerçekten büyülüyor. :) Mutfak, yatak odası, çocuk odası, oturma odası mutlaka hepsinde bi imzası bulunur :))Çeyizleirn çok güzelmiş canım . English Home den bende şimdi bebişim için bişiler alıyorum. Nevresim ve çarşaflarına bayılıyorum desenleri harika ev aksesuarlarıda bi okadar güzel.. güle güle huzurla kullan canım.