Pelin'in Cicileri :)

Güle güle kullan şu takımlardan hepimizde oldu
Senin evin, benim evim gibi Misafirliğe gitsek yabancılık çekmeyiz canım
Canım pike takımın ve mutfak önlüğün çok güzel bir ben gidemedim şu english homa bi ben uğrayamadım yeri biraz uzak geçen iftardan sonra gittik kapalıydı çok sinir oldum

Çok teşekkürler kuzucummm Bende gidemiyorummm Diğer pikemi internetten aldım ama 1 günde gelmiş helal olsun dedim english home'a. dün sevgilikle edirneye gitmişken bu fırsatı kaçırmamalıyım diye dusundum ve attım kendimi çiçekli bahçemeeee

Sende git canım yakın zamanda valla benim tüm mağazayı toplayıp hepsi benim olsun diyesim geldi

aslında cumartesi çalışmıycam annemi bayram alışverişine diye kandırıp ümraniyeye götürebilirim onu pike falan bakıcam desem gelmez kadın bıktı çeyiz muhabbetinden:)

aslında cumartesi çalışmıycam annemi bayram alışverişine diye kandırıp ümraniyeye götürebilirim onu pike falan bakıcam desem gelmez kadın bıktı çeyiz muhabbetinden:)

bende bazen öyle yapıyorum.hele bırde karma magazalr oluyor.içinde çeyizden kıyafete kadar olan mağazalar.annemle gırıyorum ıcerı boş çıkmıyorum

bende bazen öyle yapıyorum.hele bırde karma magazalr oluyor.içinde çeyizden kıyafete kadar olan mağazalar.annemle gırıyorum ıcerı boş çıkmıyorum

Aynen bende bayılıyorum öyle yerlere:) şu lazım olur bu lazım olur diye bir sürü şey alıyorsun ama bu ara durmam lazım bidaki ayın maaşımın nerdeyse yarısı gitti diğer yarısıda epilasyona gidicek bittim ben

bende son alacağımı dun aldım.okullar açılıyor kpss ıcın dersaneye gıdecem. malum kalmadı para :)

kuzum yenii cicilerin çok güzell eniştem ne güzel şeyler almış öyle yaptığı espiride promosyon olmuş resmen bombalamaya devam edicek galibaaaenglısh home konusunda onlarla karşı karşıya gelip cadılaşmak istemiyore ama erkek milleti uslanmıyoreee

Son düzenleme:

Ben internetten aldığım halde bıktı Ama bayram sonrası bende annemle güzel bi çıkarma yapmayı düşünüyorum inşallah canım

Çookk teşekkürler gizotummm english home'u bombalamaya devam edio evremikk bi de bana dioki aşkım hep aynı seyleri begenıyosun hepsi çiçekli e dedim bembeyaz evimiz olcak ya bunlarda evimizin çiçekleri olcak ne istiosun bembeyaz mı nevresim alayım dedim hayır demem dioo
yelkenli pikeyi gosterdimmm gitti melekli olanı alalım çok masum dedii ben ona teklif ettim gizoottt kendii itti elleriyleee yelkenliyi

Bugün geldileeerr
Mutfak saatim ve peçeteliğim ultrasmall
Dondurma kaşıklarım tam istediğim gibi
Çok güzeller yine de ama keşke biraz daha büyük olsalarmış

Evimiiinn çiçekli bahçesi English Home Ve tatlı rüyalarımızın pikesi

Eki Görüntüle 489014

Bu pikemde dün geldi iyi ki almışım çok ucuza tam istediğim gibi e daha ne iyi ki varsın english home

çok güzel pelincim bu kaşıklar saat ve peçeteliği tahmin edebiliyorum hap kadar bişiydirler kesin ama yine de çok tatlı

ben de bugün yelkenli pikeyi aldım çoooooook rahatladım çok güzel yaaa

çok güzel pelincim bu kaşıklar saat ve peçeteliği tahmin edebiliyorum hap kadar bişiydirler kesin ama yine de çok tatlı

ben de bugün yelkenli pikeyi aldım çoooooook rahatladım çok güzel yaaa
Çok teşekkürler mervecimm Kaşıklar güzel aslında tatlı kaşığından az daha buyuk o da tepesindeki süslerinden kaynaklı Saat ve peçetelik malesef ultrasmall özellikle mutfak saatini çok farklı hayal etmiştim gözümde ama hayal kırıklığı oldu
Yelkenli pikeler benimde hoşuma gidiyo geçen sevdiceğe gösterdim de o gitti angela olanı aldı yelkenli nevresim almak istiorum, hatta marine çok güzeeel
çok şıklar aşkla kullan canım

Çok teşekkürler tatlım. Daha güzelleri senin olsun

pelincim sevgilinin aldığı kupalara bayıldım acaba nerden aldığını biliyormusun yada markası filan yazıyormu canım

Pelinciğim nasılsın? Dün gece resmen uyumadım mutsuz arkadaşa İpeke hem çok üzüldüm hem de konuşmalar uzadıkça fikirlerimde bazı değişmeler oldu. Topiği kaldırılmış işte olduğum için bakamadım. Son olarak ne oldu biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…