Senin evin, benim evim gibiGüle güle kullan şu takımlardan hepimizde oldu
Canım pike takımın ve mutfak önlüğün çok güzel bir ben gidemedim şu english homa bi ben uğrayamadım yeri biraz uzak geçen iftardan sonra gittik kapalıydı çok sinir oldum
Senin evin, benim evim gibiMisafirliğe gitsek yabancılık çekmeyiz canım
Çok teşekkürler kuzucummmBende gidemiyorummm Diğer pikemi internetten aldım ama 1 günde gelmiş helal olsun dedim english home'a. dün sevgilikle edirneye gitmişken bu fırsatı kaçırmamalıyım diye dusundum ve attım kendimi çiçekli bahçemeeee
Sende git canım yakın zamanda valla benim tüm mağazayı toplayıp hepsi benim olsun diyesim geldi
aslında cumartesi çalışmıycam annemi bayram alışverişine diye kandırıp ümraniyeye götürebilirim onu pike falan bakıcam desem gelmez kadın bıktı çeyiz muhabbetinden:)
bende bazen öyle yapıyorum.hele bırde karma magazalr oluyor.içinde çeyizden kıyafete kadar olan mağazalar.annemle gırıyorum ıcerı boş çıkmıyorum
aslında cumartesi çalışmıycam annemi bayram alışverişine diye kandırıp ümraniyeye götürebilirim onu pike falan bakıcam desem gelmez kadın bıktı çeyiz muhabbetinden:)
kuzum yenii cicilerin çok güzell eniştem ne güzel şeyler almış öyle yaptığı espiride promosyon olmuş resmen bombalamaya devam edicek galibaaaenglısh home konusunda onlarla karşı karşıya gelip cadılaşmak istemiyore ama erkek milleti uslanmıyoreee
Bugün geldileeerr
Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)
Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim.
Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011
Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012
Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013
Bugün geldileeerr
Mutfak saatim ve peçeteliğim ultrasmall
Dondurma kaşıklarım tam istediğim gibi
Çok güzeller yine de ama keşke biraz daha büyük olsalarmış
Bu pikemde dün geldi iyi ki almışım çok ucuza tam istediğim gibi e daha neiyi ki varsın english home
Çok teşekkürler mervecimmçok güzel pelincim bu kaşıklar saat ve peçeteliği tahmin edebiliyorum hap kadar bişiydirler kesin ama yine de çok tatlı
ben de bugün yelkenli pikeyi aldım çoooooook rahatladım çok güzel yaaa
çok şıklar aşkla kullan canım
pelincim sevgilinin aldığı kupalara bayıldım acaba nerden aldığını biliyormusun yada markası filan yazıyormu canım
Pelooottt çokk tatlı ama bu çay kutusuuu güle güle kullan bebeğimm
çok ciciymiş pelinimm:)