Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pelimikliğiiimmm Brabantia Servislikler'ini internetten mi aldın ve ne kadara almıştın bebeğim?
Şuan markafonide kampanya da ve 54,99 TL,bana fazla gibi geldi de sen ne kadara almıştın?
Kuzum ben onları evmanya çekimle aldım. Evmanyadaki fiyatı 59,90 TL ama bana 40 TL ye falan geldi kargo dahil. Gizomun dediği gibi r10 kampanyasından çok ucuza alabilirsin brabantiaları çok da kaliteliler üstelik kaçırma derim bebişim.Pelimikliğiiimmm Brabantia Servislikler'ini internetten mi aldın ve ne kadara almıştın bebeğim?
Şuan markafonide kampanya da ve 54,99 TL,bana fazla gibi geldi de sen ne kadara almıştın?
pelommm ben bunları ynei gördüm çok güzeller ki nice 15. aylara canım
biz peloşla hep uyguna aldık ne varsa taş çatlasa 30 tl ödemişiszdir gülin
canım markafonide r10 kampanyasıyla 30 tl ye alabilirsin onun hepsini o linkten üye ol sepete attt
Kuzum ben onları evmanya çekimle aldım. Evmanyadaki fiyatı 59,90 TL ama bana 40 TL ye falan geldi kargo dahil. Gizomun dediği gibi r10 kampanyasından çok ucuza alabilirsin brabantiaları çok da kaliteliler üstelik kaçırma derim bebişim.
Gizotummm balözüm :) Çok sağ ol canım benim nice 15'lere inşallah...
Peliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmiiiiiğğğğğğiiiiiiimmmmmmmmiiiikkkkkkiiiiiimmmm
Evremik'in aldığı kupalara bayıldım bayıldım bayıldımm bitanemmm çokk tatlılar kiğiiiiiii
Nice 15 aylar kutlamak nasip olsun inşallahhh
Çok teşekkür ederimmm gülimiğimikiiimmm çok güzeller ki onlar. enişten zevkli adam vesselam
Aminn canımmm hepimizzz nice nice 15 20 25. aylarımızı kutlayalımm
Kuzum Arzum iyi bi marka kabul ama kesinlikle Brabantia diyorum pişman olmıcaksın.. Çok kaliteli. Ben aldığımda annemde dert yakındı hatta bana da lazımdı diyeGerçektenn zevklii kuzucuğumm kırmızı kırmızı çok tatlılarr
Bebikimmm şimdi sana bi soru soriciiiiğğğiimmm
Kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum.Çok kararsız kaldım.
Arzum'un ki evim.nette şuan 29.00 TL+ Kargosu var
Eki Görüntüle 489836
Brabantia'nın ki markafoni de 54.99 fakat 25 tl'lik çekle+kargo çekiye 29.99 TL'ye düşüyo
Eki Görüntüle 489837
Hangisini almalıyım ben şimdi,Brabanti daha şık görsel olarak ve 4 parçası da aynı ama arzum'un 1.parçasıyla brabantia'nın son parçası farklı ve arzum'un kepçe gibi olaması daha mı kullanışlıdır ki diye bişey uyandırdı aklımda :26:
aaaaa devam eidyor mu kampanya cnmmm? çok güzelmiş hepsi güle güle kullan
gülinn cnm ben bunları ikeadan aldım. maşası da var bi kepçesi yok çok uyguna aldım. 10 tl tutmamıştır yani. almadıysan oraya bak derimGerçektenn zevklii kuzucuğumm kırmızı kırmızı çok tatlılarr
Bebikimmm şimdi sana bi soru soriciiiiğğğiimmm
Kızlarr sizlere bişey sormak istiyorum.Çok kararsız kaldım.
Arzum'un ki evim.nette şuan 29.00 TL+ Kargosu var
Eki Görüntüle 489836
Brabantia'nın ki markafoni de 54.99 fakat 25 tl'lik çekle+kargo çekiye 29.99 TL'ye düşüyo
Eki Görüntüle 489837
Hangisini almalıyım ben şimdi,Brabanti daha şık görsel olarak ve 4 parçası da aynı ama arzum'un 1.parçasıyla brabantia'nın son parçası farklı ve arzum'un kepçe gibi olaması daha mı kullanışlıdır ki diye bişey uyandırdı aklımda :26:
gülinn cnm ben bunları ikeadan aldım. maşası da var bi kepçesi yok çok uyguna aldım. 10 tl tutmamıştır yani. almadıysan oraya bak derim
Canım ikea yok burda
Çok güzeller bitanemm güle güle kullanın