Pelin'in Cicileri :)

gerçektende cicilermiş mutlulukla huzurla kullan canım :)

Çok teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim
insan dondurmayı bırakır kaşığını yer yaa çok tatlı bunlar bayıldım:131:

aşkla mutlulukla kullanın inş canım
Evet ya! Onlar benim olmasalardı ömrü billah dondurma yemezdim herhalde ahaha Tam bir dondurmakoliğim:131: Sevdiceğim de çok beğendi
Amin canım inşallah hepimiz mutluluk ve aşkla kullanalım çeyizciklerimizi...
hepsi çook şeker güle güle kullan
Çok teşekkürler tatlım, seninkilerde öyle.

mutfak saati ve peçetelik kardeşcanlıgı yapmısız

umarım su saat ufacık bişey deildir yaaa büyüteçle bakmama gerek kalmaz coguncası dekor amaclı aldım ben cunku

mutfak saati ve peçetelik kardeşcanlıgı yapmısız

umarım su saat ufacık bişey deildir yaaa büyüteçle bakmama gerek kalmaz coguncası dekor amaclı aldım ben cunku

Çeyiizz kankalığı diyorum ben ona kurabiyem gizotumla da dondurma kaşıklarımız bir kiiii

Ben ölçülerine bakmıştım umarım yanıltmaz çapı 10 cm falan diyordu sanki.. :26: Bende dekor amaçlı aldım bal kaymağım.. Bi de metaryalini epiicenek merak ettim porselen, melamin falan filan hiç bilgi vermemişti... Gelince görüciiiz artık.
Bayram hediyesi olsun bunlarda kendimize

pelintoşummmm çoookk cici bunlarrr helee o kaşıklarrr yaa bende istiyorumm kii nerden bebekimmm bunlarrr

Bu nasıl bi saat böle çok şirinnnn

Bu nasıl bi saat böle çok şirinnnn
Valla kuzum nasıl bi saat bende bilmiyoruuuum :) Merakla gelmesini bekliyorum Çok teşekkürler tatlım.
almısssın işteeeeeeeeeeee

güle güle kullanın askla uyuyun icinde kuzummm
Aldımkii aldımkiii benim oldu o da iştee:)

Çok sağ ol kurabiyeemm hepimiz aşklaaa uyuyalımm inşallah
hepsine bayıldım
Allah mutluluğunuzu bozmasın
Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni canım :) Aminn Allah hiç birimizin mutluluğunu bozmasınn

Vee westwing benden ilk eksisini alır! Benim olamadılar malesef Çok sevmiştim bu masa örtüsüyle eldiveni tam 1 ay oldu siparişi vereli.. Daha önce müşteri hizmetleriyle görüştüm, baştan geçen perşembe gelicekti... Perşembe aradım, pazartesi oldu... ve bugünde gönderemiceklerini solediler. Kendi sistemsizliklerinin cezasını da ben çekiorum 50 TL ve üstü kapıda nakit ödeme seçeneği kullanılıyor fakat ben 25 TL lik çek kullanınca tutar 30 TL ye düştü. müşteri hizmetlerinde sinem hanımla görüştüm gönderemiorz dedi ben esip gürlemeye başlayınca ben onay bolumundeym bana anlatmanız bişi ifade etmez müşteri hizmetleri yetkililerimizle görüşmeniz gerek dedi bende müşteri hizmetlerini aradım.. esip gürledim. beni oyaladınız, ben bunu belki hediye almıştım ya da yetişmesi gereken bişidi tarihinde göndermediğiniz yetmezmiş gibi bir de siparişten 1 ay sonra iptal oldugunu soyluosunuz bu sizin sistemnizn suçu dedim
ama çok üzüldüm yaaa
geçen hafta da raen markasından bitkisel vanilyalı damla sakızlı duş jeli falan almıstım onlarda gelmicek elime

Westwing sen benaaa neden boleee yaptınnn ben senii seviyuurdummm Lanet olsun bu hayataaaa lanet olsun bu sevgiii
[video=youtube;5ZPZ0SZ7iDE]http://www.youtube.com/watch?v=5ZPZ0SZ7iDE[/video]
Günün videosu

peloş pembe çiçekliyi aldın dimiii kuzum pike akrdeşliği yapmış olduk böylece

Aldım gizotumm aldım elime ulaşmadan inanmıcam gerçi bundan sonraa... Evet pikee kardeşiyizzz :)) Size geldiğimde göstermiştin di mi gizotumm english home pikesini yanlıs hatırlamıorum di mi?

Aldım gizotumm aldım elime ulaşmadan inanmıcam gerçi bundan sonraa... Evet pikee kardeşiyizzz :)) Size geldiğimde göstermiştin di mi gizotumm english home pikesini yanlıs hatırlamıorum di mi?

yanlış hatırlıyon kuzu ben sana nevreim göstermiştim ama bu senlerdeydi bende daha yeni aldım kız pikeyi 2. pikem oldu ama bir pike göstermiştim oda minimalindi :)

anlamadım bu westwingi baştan anlatsana ne oldu yahuuu

Şuan çok utandım

evett evettt minimaldi di miiii özür dilerim gizommmm hatırladım kiiiii

westwinge olanlar oldu kuzum Şöyle ki;
Gizomm nakit ödeme 50 TL ve üstü geçerli ya. E bende 25 TL lik çek kullanınca 50 TL lik siparişim 30 TL'ye düştü... Westwing de siparişlerimi iptal etti Bu onların hatası müşteriye yansıtmamaları gerekirdi. Bunu onlara da soledim sizin eksikliğiniz yüzünden böyle oldu diye. Madem 50 TL üstü nakit ödeme oluyo oraya modül koy o zaman tutar 50 den aşağı düşünce nakit ödeme butonunu iptal et di mi hiç olmadı bu hiiiç

aylardır siparişimi böyle veriyorum ne zaman konmuş bu alla allla bende geçenelrde düşündüm ayalrdır kapıda 30 tl ödüyorum maksimum inanlır gibi değil yani

aylardır siparişimi böyle veriyorum ne zaman konmuş bu alla allla bende geçenelrde düşündüm ayalrdır kapıda 30 tl ödüyorum maksimum inanlır gibi değil yani

Gizotmm bende aynı sekilde hayır o vardı zaten 50 TL ve üstü olunca kapıda ödeme oluyo ama westwingde bi sistem boşluğu var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…