gerçektende cicilermiş mutlulukla huzurla kullan canım :)
Evet ya! Onlar benim olmasalardı ömrü billah dondurma yemezdim herhalde ahahainsan dondurmayı bırakır kaşığını yer yaa çok tatlı bunlar bayıldım:131:
aşkla mutlulukla kullanın inş canım
Çok teşekkürler tatlım, seninkilerde öyle.hepsi çook şeker güle güle kullan
mutfak saati ve peçetelik kardeşcanlıgı yapmısız
umarım su saat ufacık bişey deildir yaaa büyüteçle bakmama gerek kalmaz coguncası dekor amaclı aldım ben cunku
Çok teşekkür ederim. Yuvamın yarısı sen, yarısı ben :) diyorum ona. Yorumun mutlu etti canım sağ ol.
Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)
Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim.
Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011
Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012
Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013
pelintoşummmm çoookk cici bunlarrr helee o kaşıklarrr yaa bende istiyorumm kii nerden bebekimmm bunlarrr
Çok teşekkür ederim. Yuvamın yarısı sen, yarısı ben :) diyorum ona. Yorumun mutlu etti canım sağ ol.
Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)
Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim.
Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011
Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012
Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013
Valla kuzum nasıl bi saat bende bilmiyoruuuum :) Merakla gelmesini bekliyorumBu nasıl bi saat böle çok şirinnnn
Aldımkii aldımkiii benim oldu o da iştee:)almısssın işteeeeeeeeeeee
güle güle kullanın askla uyuyun icinde kuzummm
Çok teşekkür ederim mutlu ettin beni canım :) Aminn Allah hiç birimizin mutluluğunu bozmasınnhepsine bayıldım
Allah mutluluğunuzu bozmasın
Westwing iyi ki varr:))
Kahvaltı takımıma uygun masa örtümü ve eldivenimi aldım ki uzuun süre önce gözüme kestirmiştim onlarıBenim oldulaaaaarr!!
Eki Görüntüle 466916
Eki Görüntüle 466917
peloş pembe çiçekliyi aldın dimiii kuzum pike akrdeşliği yapmış olduk böylece
Aldım gizotumm aldım elime ulaşmadan inanmıcam gerçi bundan sonraa... Evet pikee kardeşiyizzz :)) Size geldiğimde göstermiştin di mi gizotumm english home pikesini yanlıs hatırlamıorum di mi?
yanlış hatırlıyon kuzu ben sana nevreim göstermiştim ama bu senlerdeydi bende daha yeni aldım kız pikeyi 2. pikem oldu ama bir pike göstermiştim oda minimalindi :)
anlamadım bu westwingi baştan anlatsana ne oldu yahuuu
Şuan çok utandım
evett evettt minimaldi di miiii özür dilerim gizommmm hatırladım kiiiii
westwinge olanlar oldu kuzumŞöyle ki;
Gizomm nakit ödeme 50 TL ve üstü geçerli ya. E bende 25 TL lik çek kullanınca 50 TL lik siparişim 30 TL'ye düştü... Westwing de siparişlerimi iptal ettiBu onların hatası müşteriye yansıtmamaları gerekirdi. Bunu onlara da soledim sizin eksikliğiniz yüzünden böyle oldu diye. Madem 50 TL üstü nakit ödeme oluyo oraya modül koy o zaman tutar 50 den aşağı düşünce nakit ödeme butonunu iptal et di mi hiç olmadı bu hiiiç
aylardır siparişimi böyle veriyorum ne zaman konmuş bu alla allla bende geçenelrde düşündüm ayalrdır kapıda 30 tl ödüyorum maksimum inanlır gibi değil yani