Pelin'in Cicileri :)

sen de mor useviyorsun sanırım pelincim çoğu şeyine pembe ve morlar var ben de bayılıyorum onlara
minimalin çok tatlııııııııııııııııı
ben de o nevresimi beğeniyorum ama nevresim kotam doldu artık ne yazık ki
hepsiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiini güzel günlerde kullan

sen de mor useviyorsun sanırım pelincim çoğu şeyine pembe ve morlar var ben de bayılıyorum onlara
minimalin çok tatlııııııııııııııııı
ben de o nevresimi beğeniyorum ama nevresim kotam doldu artık ne yazık ki
hepsiiiiiiciiiiiiiiiiiiiiini güzel günlerde kullan

Eveeet pembe ve mor:KK16::KK16::KK16: Çok seviyorum merveciiimmm :KK16:
Minimal çok güzel sahiden bence sende almalısııınnnn :KK9::KK12:
Çoook teşekkür ederimm hepimizz çeyizlerimizi güzel günlerde kullanalımm inşallah tatlıımmmm:KK17::KK54:

Eveeet pembe ve mor:KK16::KK16::KK16: Çok seviyorum merveciiimmm :KK16:
Minimal çok güzel sahiden bence sende almalısııınnnn :KK9::KK12:
Çoook teşekkür ederimm hepimizz çeyizlerimizi güzel günlerde kullanalımm inşallah tatlıımmmm:KK17::KK54:

inşallah canım indirime girince düşünüyorum

ben de kırmızı diye bi tana aldım fuşya geldi moralim bozuldu değiştirme imkanım olsaydı onunla değiştirecektim

artık bana kaldı ne yapalım kullanırım

inşallah canım indirime girince düşünüyorum

ben de kırmızı diye bi tana aldım fuşya geldi moralim bozuldu değiştirme imkanım olsaydı onunla değiştirecektim

artık bana kaldı ne yapalım kullanırım

Ben bayağı uyguna almıştım :) Sanırım 65 TL'ye falan..
Canım hangi marka o ya? Işıktan dolayı mı yanıldın alırken acaba? Olsun fuşya da güzeldir ben seviyorum :KK9:

beni çeyizlerde 2 nevresim canım kırmızı gibi duran

ben de 77 tl ye aldım 40 tl lik kuponumu kullanmıştım 50 tl lik kod yoktu

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzeller inş sıcacık bir yuvan olur ve mutlulukla kullanırsın eşyalarını :KK16:
Allah herkese nasip etsin ben hergün açıp açıp bakardım havlularıma mutfak eşyalarıma :KK70: çok hoş bi duygu Allah tamamına erdirsin ve tekrardan hayırlı uğurlu etsinnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

beni çeyizlerde 2 nevresim canım kırmızı gibi duran

ben de 77 tl ye aldım 40 tl lik kuponumu kullanmıştım 50 tl lik kod yoktu
Gayet güzel canım bence fuşya olmasına takılma :) Hoş duruyor :)
Hepsi birbirinden güzeller inş sıcacık bir yuvan olur ve mutlulukla kullanırsın eşyalarını :KK16:
Allah herkese nasip etsin ben hergün açıp açıp bakardım havlularıma mutfak eşyalarıma :KK70: çok hoş bi duygu Allah tamamına erdirsin ve tekrardan hayırlı uğurlu etsinnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayy canım çok teşekkür ederiiiiimm:KK54: İçten duana amin diyorum kocaman :116: Bende oyle yapıyorum tatlım sık sık bakıyorum onları bi gün kutusundan çıkarmayı hayal ediyorum.. İnşallah o günleri de görürüm... :KK16:

onlar ne anlamlı anahtarlıklar öyle-sensizken herşey eksik der gibi

Çok teşekkür ederim. Yuvamın yarısı sen, yarısı ben :) diyorum ona. Yorumun mutlu etti canım sağ ol.

Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)

Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim. :KK17:

Dondurma kaşıklarım
$dondurma kaşığı.JPG

Mutfak saatim
$mutfak saati.JPG

Peçeteliğimm
$peçetelik.JPG

Pelimimğiiiimmmmm çok güzel kiii bunlarrr hele mutfak saatine bayıldım bayıldım bayıldım çok şekerler bitanemm güle güle kullan :KK48:

Pelimimğiiiimmmmm çok güzel kiii bunlarrr hele mutfak saatine bayıldım bayıldım bayıldım çok şekerler bitanemm güle güle kullan :KK48:

Güliiimmiiimmmm:KK16: Ayy bizim isimlerimizz ne güzel bole :KK9:

Çokk teşekkürlerrr mavişiimmmm daha güzelleri ve nicesii senin olsunnn balımmm :KK16:

Canım yeni aldıkların çok şekerler ve farklılar eminim mutfağında çok güzel duracak. güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim. Yuvamın yarısı sen, yarısı ben :) diyorum ona. Yorumun mutlu etti canım sağ ol.

Bi kıza en iyi gelen şey alışveriştir :) ve bu alışveriş çeyiz alışverişi ise daha ne söylenebilir :)

Kanca ev ve çılgınlığım.. Dayanamadım orda durcağına çeyizimde dursun dedim. :KK17:

Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011

Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012

Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013

canım güle güle kullan dondurma kaşıklarımızz aynılarr kiiii çok beğendim çok aşkla kullan pelom

hiii Pelimimkoommm süper bunlar bayıldımkiiii..
:KK16::KK16:
Teşekküüürler kuzenciimmm:KK16: dayanamadımkiiii içimdeki çeyiz aşkınaaa :KK9::KK16:
Canım yeni aldıkların çok şekerler ve farklılar eminim mutfağında çok güzel duracak. güle güle kullan.
Canımsınn.. Çok teşekkür ederim tatlımm inşallah bi hasar gormeden gelirler :) malum markafoni mimlendi:KK31:
canım güle güle kullan dondurma kaşıklarımızz aynılarr kiiii çok beğendim çok aşkla kullan pelom
Gizotum çeyiz kankaammmm canımm balım peteğimm :KK9::nazar: yine yeni yenideennnn hiç paslaşmadan aynı şeyi almakk bizim kaderimiz mi gizotummmm sorarımm sanaaa :KK16: aşklaaa kullanalımmm balıımmmm:KK16:
çokkkkkkkkkkkk şekerleer tatlım bunlrr
Eveettt canım çok şekerrleeerrr :KK9: Gözlerimleee görünce daha bi şeker olcaak bence :KK9:

Dondurma kaşıklarım
Eki Görüntüle 485011

Mutfak saatim
Eki Görüntüle 485012

Peçeteliğimm
Eki Görüntüle 485013

insan dondurmayı bırakır kaşığını yer yaa çok tatlı bunlar bayıldım:131:

aşkla mutlulukla kullanın inş canım :KK16::KK16::KK16:

X