Ayyy sesli güldüm canım inan.ben oraları,hatta ilk yazdığını bile göz ucuyla okudum ve inan o anda huhu şekerim fake fake okuma dedi içimdeki sesyalnız ben en çok atılan kızın konu sahibinin eşinin dudaklarını hayal ettiği yazışmalara güldüm.ilk sezon için güzel bi kapanış olurdu
Yazarliga soyunsun bunu yazan arkadas. Iyi kitap yazar.Süpersin arkadaşımmm yaa
Kesinlikle canımYazarliga soyunsun bunu yazan arkadas degil mi.. iyi kitap yazar.
Yaz yaz aksam aksam iyi guldurdun beni. Allahta seni guldursun ins..Sahi nerelerde bu konu sahibi ? Ayyy aklımdan geçenleri yazmamak için zor tutuyorum kendimi
Olmaz kızz ban yeeriimmmYaz yaz aksam aksam iyi guldurdun beni. Allahta seni guldursun ins..
Öncelikle sana söyleyecek çok şeyim var ama hiç seviyene inmicem burda konu açıp prim mi yapıcam :)) buna hiç ihtiyacım yok emin olabilirsin ben sadece temiz ve ahlaklı düşünceleri almak istedim ve aldım tabi sen hariç:)
Kız kim ola ki bu merve ;-) o yazıyı da bana yazmıştı hihiNe kadar da merve ye benzeyen bi üye
Merveokan. Duymuşsundur illaki. Merakını giderdim gidioomKim bu merve ya? Bizim kacirdigimiz bir sey mi var? Bdv de hic duymamistim merve diye uye?
Oooo cok sey kacirmissiniz :))Kim bu merve ya? Bizim kacirdigimiz bir sey mi var? Bdv de hic duymamistim merve diye uye?
Yok yazamaz.... Çok aşırı mantık hatası yaptı... Sadece ilk mesajları biraz inandırıcıydı. O son mesaj çok feci, hata üstüne hata...Yazarliga soyunsun bunu yazan arkadas. Iyi kitap yazar.
Kız kim ola ki bu merve ;-) o yazıyı da bana yazmıştı hihi
Evet bende farkettim ilk bir kac mesaj disinda gerisi cok absurddu..Yok yazamaz.... Çok aşırı mantık hatası yaptı... Sadece ilk mesajları biraz inandırıcıydı. O son mesaj çok feci, hata üstüne hata...
Oooo cok sey kacirmissiniz :))
Burda bi dunya konusu olan bir uye
En son bi foto atti
Fotoda kadin var mi yok mu kac kisi falan diye , millet seferber oldu bi uyenin esi efekt falan yapan biriydi kocasina rica etti gece yarisi ugrasti , herkes yorum yapti
Bi sekilde konuyu kapattirdi
Bikac gun sonra ben kotu kadin degilim diye bi konu acti orda da uyeler biseyler yakaladi , sonra bu hanim kiz agzina geleni saydi, bi dunya laf etti fake oldugu itiraf etti ama etmedigi hakarette kalmadi
Merve okan aşk dı nicki
En son konusuna kazen " bildiklerimi yazsam da milletin yaglari erise "falan yazdi ama ne oldugunu ogrenemedik tabi
Bu da boyle bi ani:)))
Merveokanask fake miymis? O uyeyi biliyorum. Fotografli konuyuda. Evlendi yurtdisina gidecekti dugunu daha yapmamisti akrabasini azarlamisti cahil diye.
Fake oldugunu itiraf ettigini bilmiyorum ama. Hic caktirmamisti.
Demesine göre hepsi yalanmışMerveokanask fake miymis? O uyeyi biliyorum. Fotografli konuyuda. Evlendi yurtdisina gidecekti dugunu daha yapmamisti akrabasini azarlamisti cahil diye.
Fake oldugunu itiraf ettigini bilmiyorum ama. Hic caktirmamisti.
Hah işte o akraba konusunu ve bu konuyu yanyana koy fark var mı? Diyaloglar bile aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?