Peki ya şimdi ne yapmalı??

yalnız ben en çok atılan kızın konu sahibinin eşinin dudaklarını hayal ettiği yazışmalara güldüm.ilk sezon için güzel bi kapanış olurdu
Ayyy sesli güldüm canım inan.ben oraları,hatta ilk yazdığını bile göz ucuyla okudum ve inan o anda huhu şekerim fake fake okuma dedi içimdeki ses

Sahi nerelerde bu konu sahibi ? Ayyy aklımdan geçenleri yazmamak için zor tutuyorum kendimi

KK'nın dünyalar güzeli akıllı kadınları konu sahibi gelirse bana da haber verin ben az ilerde bebiş haberlerine bakıyorum...sizi seviyoruuuummmm

Kim bu merve ya? Bizim kacirdigimiz bir sey mi var? Bdv de hic duymamistim merve diye uye?

Ufff ilk mesajınızda gerçek gibiydi konu biraz... Bu sonla olayı abartıp bütün gerçekçiliğini bozmuşsunuz. Odadan çıktığımda herkes oradaydı falan. Çok dizi izliyorsunuz bence....

Kim bu merve ya? Bizim kacirdigimiz bir sey mi var? Bdv de hic duymamistim merve diye uye?
Oooo cok sey kacirmissiniz :))
Burda bi dunya konusu olan bir uye
En son bi foto atti
Fotoda kadin var mi yok mu kac kisi falan diye , millet seferber oldu bi uyenin esi efekt falan yapan biriydi kocasina rica etti gece yarisi ugrasti , herkes yorum yapti
Bi sekilde konuyu kapattirdi
Bikac gun sonra ben kotu kadin degilim diye bi konu acti orda da uyeler biseyler yakaladi , sonra bu hanim kiz agzina geleni saydi, bi dunya laf etti fake oldugu itiraf etti ama etmedigi hakarette kalmadi

Merve okan aşk dı nicki

En son konusuna kazen " bildiklerimi yazsam da milletin yaglari erise "falan yazdi ama ne oldugunu ogrenemedik tabi

Bu da boyle bi ani:)))

Merveokanask fake miymis? O uyeyi biliyorum. Fotografli konuyuda. Evlendi yurtdisina gidecekti dugunu daha yapmamisti akrabasini azarlamisti cahil diye.

Fake oldugunu itiraf ettigini bilmiyorum ama. Hic caktirmamisti.

Merveokanask fake miymis? O uyeyi biliyorum. Fotografli konuyuda. Evlendi yurtdisina gidecekti dugunu daha yapmamisti akrabasini azarlamisti cahil diye.

Hah işte o akraba konusunu ve bu konuyu yanyana koy fark var mı? Diyaloglar bile aynı.

Demesine göre hepsi yalanmış
İşsiz günlerinde eğlenmiş burda
Bide zeynep güven vardı
Bu üçü ayni ayarda

Hah işte o akraba konusunu ve bu konuyu yanyana koy fark var mı? Diyaloglar bile aynı.

Simdi baktim fake oldugunu itiraf ettogi konuya.

Issiz gunlerimde eglendim artik ise basliyorum demis.

Demek ki yeni isindende atilmis ki baska hesapla gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…