• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya şimdi ne yapmalı??

Di mi ama. Bunu ilk bolum hayal edin. Sonra kadin hirslaniyor intikam almak icin. sirketin isleri kotu gidiyor bu isten atilan kadin kocasina reddedemiyecegi bir ortaklik teklif ediyor kocasi kabul ediyor. Kadin sirkete patron oluyor sonra konu sahibiyle yarisa giriyorlar bir adami paylasamiyorlar felan. En az 2 3 sezon garanti:KK70:
Devamını güzel getirdin öldüm burda gülmekten mantıklı da madem bu kadın tek başına şirketin kârını 2 kat arttırmış o kovulunca da şirket batabilir :KK73:

Devasa şirkete milyonlar kazandıran çalışanı işten niye kovuyorsun ki anacım?Yazık yani..
Konuşma ve yazışmaları da nasıl kelime kelime aldıysan artık?)
Biraz beyin fonksiyonlarini çalıştırarak yazmak gerekiyor bu tür hikayeleri çünkü okuyanlar cidden çok akıllı..hafife almayın yani..

Aranızdaki diyaloğu kelime kelimesine nasıl yazdınız yahu hiç inandırıcı değil.
Zaten en başta kadının evli olduğunuzu bilmemesi ama düğüne gelmiş olması falan, biraz daha çaba lütfen. Bu Ağrı'ya şube açmaya benzemez senaryo yazmak zor iş :KK51:

Ahhh arkadaşım yaaa ben sen ve senin gibi akıllı kadınlara ölürüm yaa.vallahi ben fake olduğunu belirttiğim için kendisi beni açıkça demese de üstü kapalı ahlaksız ilan etti.şimdi çoğu insan benimle hemfikir ;-) bilerek şikayet etmedim nasıl bir hikaye ile döneceğini merak ettiğim için :-) ALLAH sayılarımızı arttırsın :-)

yalnız ben en çok atılan kızın konu sahibinin eşinin dudaklarını hayal ettiği yazışmalara güldüm.ilk sezon için güzel bi kapanış olurdu :KK45:

hqdefault.jpg

Hayir birde kadin sirkete cok para kazandiriyor ve agri ya suruluyor. Devlet gibi sirket calisanlar vazgecemiyor.

Kadin ne agrisi ben istifa eder giderim baska yerde calisirim diyemiyor.

Çok mu saftiriğim ben yaa
Senaryo yazmış atmış tutmuş bende ahlanıp vahlanıp saydırıyorum
İnsanların işi gücü yok hikaye yazıp yazıp akıl istiyor akıl hastası olmuş haberi yok

Büyük bi şirketten bahsediliyor nedir ayol bu büyük büyük
Sanırsın sabancının bacısı mübarek

Siz eşinizle aynı işyerinde misiniz anlamadım.bu laftan su anlaşılıyor gibi evli olduğunu biliyor ama sizin eşi oldugunuza şaşırmış gibi

ortalık ahlaksızlıkları normal gören insanlarla dolup taştı. bu kişisel değil toplumsal sorun haline geldi artık. bunların bir kaçının ağzını burnunu kıracaksın ortalık yerde. ama sen tabi yapma böle bir şeyi. Allah gün yüzüne çıkartsın.

Neyse hiç gerilmeden direk olay detaylarını yazıcam kızlar sabah uyandım bildiğiniz gibi uyumamaya yemin etmişçesine bekliyordum bu günü kalktım hazırlandım ofise gittim ilk muhasabecimiz odama geldi birşey sormak için çok naif temiz bi kızdır kaşım çatık bile konuşamam onunla neyse aysel hanım geldi mi dedim gelmediğini söyledi bu arada ben arabaları konuşmaları giriş çıkışları telefon konuşmaları herşeyi kontrol ettirmeye başladım sekretere güvenliğe kadar haber saldım aysel giriş yaptığı an haberim olacaktı eşim bu arada çalışanlarla toplantı yaparken bugün olabilicek olan herşeye hazırlıklı olmaları için falan uyarı yapıyor neyse ki can can aysel geldi odamın kapısını çaldı ve içeri girdi çok sakin bir şekilde bilgisayara odaklanıyorum mantığım ne bilmiyorum konuşmayı yine aktarıyorum
A : günaydın beni çağırmışsınız
B: evet haftasonu yaşadığımız olayla ilgili detay almak için çağırdım (ama allah cezamı versin ayakkabı topuğunu kırıp gözüne sokasım var )
A: Biz emre beyl bir müşteriye gidicektik ama bana eğer ki benim haftasonu bir planım olmazsa 1 saatliğine görüşme ayarlatalım olursa pazartesi görüşelim dedi bende o yüzden sormak istedim
B: Şimdi aysel hanım sizin telefon konuşma üslubunuzdan hiç hoşlanmadım eşimle olan konuşmalarınızdan da öyle bana hanım derken eşime emre diyorsunuz bu biraz rahatsız edici emre beyin samimiyeti ve iş muhabbeti çok sıcak olabilir bey kelimesinden nefret ediyorda olabilir ama senli benli konuşmak yine de doğru değil
A: doğru ancak benim bi kötü niyetim yoktu sadece işle ilgili görüşmek istedim
B: Merak ettiğim iki şey var 1 düğünüme gelip evet derken ordaydın da emreyle evli olduğumu nasıl bilmiyorsun 2 telefonu ben açmak zorunda kalıyorum ve ısrarla Emreyi nedeen istiyorsun bende bu şirkette yöneticiyim benimle paylaşabilir yada durumu iza edip sormamı rica edebilecek kapasiteye sahipsin dimi ?
A: çok özür dilerim yanlışımın farkındayım o an ki ruh haliyle söyledim üzgünüm
B: bende çok üzgün olduğum yada aslında üzgün olmadığım ama senin gibi üzgünmüş gibi yaparak kısa bi konuşma yapıcam öncelikle artık ofisin için de senin gibi bir çalışanım olsun istemiyorum ağrı da ki ofisimize gidebilirsiniz yada bursa manisa eğer kabul etmezseniz melike hanımı arayıp hesabınızı kesmesini isticem
A: bana neden böyle birşey yapıyorsunuz bunu hakedicek ne yaptım? Çok iyi paralar kazandırıyorum size biliyorsunuz şirkete 2 katını kazandırdım bu yıl
B: evet farkındayım asla itiraz etmem bunu kattıkların için teşekkür ederim ancak iyi pazarlamacı her zaman bulunur heryer pazarlamacı ama ahlak ve üslup denen şeyden nasibini almamış insanlarla çalışamıyorum
A: siz benim emre beyle aramda birşey olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
B: hayır aysel hanım aranızda ilişki olamaz çünkü kocam tek kadına aşık olmayı öğreneli çok oldu,belki beni aldatır birgün büyük konuşamam ama asla çalışanlarımla değil benim görmediğim ve görmiceğim biriyle buna inanıyorum sizinle bu konuları konuşmak çok doğru değil farkındayım ama eşimin aldığı nefesten haberim var benim yanii odasına günde kaç kere çıktığınızdan odasında ne konuştuğunuzdan günde kaç kere aradığınızdan ne konuştuğunuzdan mesajlarınızdan ofisten kaç saat arayla çıktığınızdan ve araçlarınızın birbirine yakınlığından yani herşeyi kontol ettirdim bugün sonucu merak ediyorsun biliyorum emre seni hiç çağırmamış günde 1 kere aramış yada aramamış odasına çağırdığı zaman hep müşteri alanınla ilgili konuşmuş arabalarınız hep benim arabamında olduğum toplantı yerlerinde yanyana gelmiş eşimden süphelenmek bence çok yanlıştı çünkü o bile ben onun abisiyim diyor. Ama çok aci birşey öğrendim senin telefonun şirket hattı ve kolaylıkla erişim sağlayabilirim arkadaşlarınla olan konuşmalarını okudum eşime karşı duygularını her gün anlatıp durmuşsun Emreyle benim çok özel bir anımı görüp arkadaşlarına o dudaklarda ben olmak istiyorum demişsin. Şuanda seni camdan atabilirim bir saniye düşünmeden ama artık değmezsin başta söylediğim ağrı fikrinden yada herhangi bir şehiri unut yüz kızartıcı suçtan işten atıldın çıkabilirsin.

Hiç birşey söylemeden çıktı kapıyı kapattı ben dışarı çıktığımda bütün çalışanları karşımda gördüm başta emre çaycı abla elinde kahveyle bekliyor derin bi iç çektim iyi yaptım bunu biliyorum vicdanım çok rahat iyi ki dün akşam bütün bilgileri toplamam gerektiğini düşündüm iyi ki yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim

Biraz daha calis bence sen.. bu kitap ekmek getirmez :KK70:

Di mi ama. Bunu ilk bolum hayal edin. Sonra kadin hirslaniyor intikam almak icin. sirketin isleri kotu gidiyor bu isten atilan kadin kocasina reddedemiyecegi bir ortaklik teklif ediyor kocasi kabul ediyor. Kadin sirkete patron oluyor sonra konu sahibiyle yarisa giriyorlar bir adami paylasamiyorlar felan. En az 2 3 sezon garanti:KK70:
Süpersin arkadaşımmm yaa :KK15:

Back