Peki ya şimdi ne yapmalı??

Ben mervenin fake olduğunu düşünmüyorum. Ama kendini o kadar rezil etti ki baktı barınamıyorum kkda, madem trollüğe vurayım da akıllı görüneyim diye bi çıkış yaptı hazır banlanacakken.

Ki itiraf ederken de çıkıp "alakasız biriyim, eş meş yok ya da erkeğim"falan da demedi. Gider ayak kkda dile düşürdüğü evliliğini prestijini kurtarma peşindeydi. Yok evliliğimde sorun yok, o arabada da kız yoktu falan diye güya rezilliklerini kapatmaya çalıştı. Fakelik değildi yani onda o kadar zeka sanmıyorum olsun.

Evet, burdan bir arkadaş daha aynı şeyi düşündü. Bu da olabilir.

Eger fake degilse fotografli konu cok icine oturmus. Itirafta bile o fotograftaki 4 erkekti felan demis. Burada ki kadinlar kiskanc demis. Sanki buradaki kadinlar onun kocasini taniyorda kiskanacak.

Cok mukemmel bir kisilik profili cizip herkesi asagilamaya calisiyordu bakti mukemmel profili zedeleniyor fake ayagina yatti bence.

Oyle veya boyle sorunlu bir karakteri vardi. Itiraf etmeden once belliydi zaten.

Yani eşinize karşı gerekli şüphe ile yaklaştığınızı düşünüyorum, siz yine de onu da bi sıkıştırın bu yaşa gelmiş nezaketle,yüz göz olmamayı karıştırmaması lazım. Evin içinde eşine aynı ince düşünceyi göstermeyip dışarda ki kadına aman ayıp olur diye kibarlıkla yaklaşmak benim şahsen sinirimi bozuyor. O kadına da gayet güzel cevap vermişsiniz telefonda, ayrıca iş yerinde pürüz çıkartabilirsiniz :)

Konunun ilerleyen sayfalarını sonra okudum, yazarlık düşünüyorsanız kendinize bir blog sayfası açabilirsiniz böylece daha çok saygı görürsünüz, çünkü buram buram kokuyor konunuz

İyi güzel çıkış vermişsiniz de bu kıza E yarın öbür gün başka kız gelse teker teker yol mu göstereceksiniz.Sizin ancak eşinizin çıkışını verdiğinizde kafanız rahat eder güzel işler başarırsınız.

Çok ukala tavırlar o saatte aramak ne takipte kalmalısın ve kesinlikle şirkete gidip ona haddini bildirmelisin .Mesela eşinle yakın davran ve eşini de uyar bizi evimizde rahatsız etmemeleri gerektiğini çalışanların bilsin de ona(aysele)bakarak bak gör bakayım bir daha arıyor mu o saatte.

ben anlamadım kızın yazışmalarına kadar nasıl eriştiniz
çok saçma
inanmamakta haklı insanlar keza ben de inanmadım

tam saci basi yolulasi edepsize bak yaaa...ama uzulmede kimbilir esin ona isyerinde nakadar samimi davrandi da bu kadini bu hale getirdi

çok merak ediyorum bugün kadınla hesaplastiniz mı ne tepki verdiniz

Ulan hohahahahahahah

Reactions: ZAT
canım ben eşinin suçlu olduğunu düşünmüyorum . çünkü suçlu olsa veya kadına bişeyler hissetse emin ol seni konuşturmazdı afallardı telefonu vermezdi veya geçiştirirdi aksine sn konuş karım olduğunu söyle demiş güzel bi davranış bazı kadınlar gerçekten takınlı oluyor evli olduğunu bldiği halde bırakmıyor peşlerini erkeklerin MALESEF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…