• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ya şimdi ne yapmalı??

Ilk konuyu okudugumda inanmıstım
Ama şuan yasadıgım hayal kırıklıgı
:olamaz:
Bunu bize yapmayacaktın konu sahibi

Konu sahibinin nickide profil resmide degismis.

Profil resmi kendine aitse bildigin cani sikilan ergen gelmis burada yazarcilik oynamis. Ah bu genclik ah cok dizi izliyorlar. Sonra da gercek hayati bu zannediyorlar.

Eşler ayni sirkette calisabiliyor yani, o derece kurumsalsiniz.

Biz yilda iki bilemedin uc kez gördüğümüz genel mudurun, ceo nun bile esini tanir bilirken....

Neyse ozetle;

:ukala::anne:

Eşler ayni sirkette calisabiliyor yani, o derece kurumsalsiniz.

Biz yilda iki bilemedin uc kez gördüğümüz genel mudurun, ceo nun bile esini tanir bilirken....

Neyse ozetle;

:ukala::anne:

Konu sahibi sirketin sahibi. Yani buyuk patron esi calisani kovdugu kadinda calisani. Hayaller paris gercekler kim bilir neresi :KK70:

Konu sahibi sirketin sahibi. Yani buyuk patron esi calisani kovdugu kadinda calisani. Hayaller paris gercekler kim bilir neresi :KK70:

Hemde "patron mudurun" kocasini tanimayip gece yazmaca oyle mi?

Vay anam vay... Ben bir sure sonra kendimi dizi muzigine kaptırdim, okudugumu anlamamisim :dondurma:

Hayaller bile Paris degil yahu:deli:

Oooo cok sey kacirmissiniz :))
Burda bi dunya konusu olan bir uye
En son bi foto atti
Fotoda kadin var mi yok mu kac kisi falan diye , millet seferber oldu bi uyenin esi efekt falan yapan biriydi kocasina rica etti gece yarisi ugrasti , herkes yorum yapti
Bi sekilde konuyu kapattirdi
Bikac gun sonra ben kotu kadin degilim diye bi konu acti orda da uyeler biseyler yakaladi , sonra bu hanim kiz agzina geleni saydi, bi dunya laf etti fake oldugu itiraf etti ama etmedigi hakarette kalmadi

Merve okan aşk dı nicki

En son konusuna kazen " bildiklerimi yazsam da milletin yaglari erise "falan yazdi ama ne oldugunu ogrenemedik tabi

Bu da boyle bi ani:)))
Ay çok teşekkür ediyorum bende hep o konunun sonunu merak etmiştim

Tüüüü bu karı fake miymis ya ? Daha yeni hamileyim diye özelden mesaj atmışti bende nasıl sevindim. İyi niyetle o kadar dua ettim hepsinide geri alıyorum. Resmen gururumla oynadın. Mendil gibi kenara attın. Fakelere gelesin inşallah.

Back