Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Profil resmi kendine aitse bildigin cani sikilan ergen gelmis burada yazarcilik oynamis. Ah bu genclik ah cok dizi izliyorlar. Sonra da gercek hayati bu zannediyorlar.
Oooo cok sey kacirmissiniz :)) Burda bi dunya konusu olan bir uye En son bi foto atti Fotoda kadin var mi yok mu kac kisi falan diye , millet seferber oldu bi uyenin esi efekt falan yapan biriydi kocasina rica etti gece yarisi ugrasti , herkes yorum yapti Bi sekilde konuyu kapattirdi Bikac gun sonra ben kotu kadin degilim diye bi konu acti orda da uyeler biseyler yakaladi , sonra bu hanim kiz agzina geleni saydi, bi dunya laf etti fake oldugu itiraf etti ama etmedigi hakarette kalmadi
Merve okan aşk dı nicki
En son konusuna kazen " bildiklerimi yazsam da milletin yaglari erise "falan yazdi ama ne oldugunu ogrenemedik tabi
Tüüüü bu karı fake miymis ya ? Daha yeni hamileyim diye özelden mesaj atmışti bende nasıl sevindim. İyi niyetle o kadar dua ettim hepsinide geri alıyorum. Resmen gururumla oynadın. Mendil gibi kenara attın. Fakelere gelesin inşallah.