Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kızlar ben yeni sayılırım.sapla samanı karıştırabiliyorum.ama sizin bu yorumlarınıza bayılıyorum.resmen 12'likHillary Clinton mübarek...
Hayir salliyor:) kolay mi yahu bu isler oyle.Şirket telefonunda hangi numaralar ile konuştuğu ve mesajlaştığı görülebilir ama konuşma içeriği kayıt altına mı alınıyor ki???
Hay ağzına sağlık.akıllı kadınların hali bir başka oluyorBu kadın madem düğününüze dahi geldi
Neden eşinizin alyansından yada şirkete
el ele girip el ele çıkmanızdan evli olduğumuzu anlamaması mümkün değil
Salaga yatıyor diyorsunuz ki.
Evli olduğumuzu zaten biliyor demek var
-Çalışan eşime mi yürüyor? Hayır elinde alyans olmasa anlıcam şirkette hep el elle girip el elle çıkmasak onu da anlıcam allah aşkına bana yardım edin bu kadın ne yapmaya çalışıyor?
Evli olduğumuzu nasıl anlamaz demek var...
Konunuz kesinlikle gerçek değil, Yukarı da papara attığınız
üyenin dediği gibi
Hikayenin başında eşinizle aynı şirkette çalıştığınızı söylememenizin sebebi de
sonunda vurucu olması adına tasarlanmış kasıtlı bir proje
olmasından kaynaklıyor.
Bu kadar, size iyi sallamalar.
Hay ağzına sağlık.akıllı kadınların hali bir başka oluyor
Eğer yalan söylicek olsam ki buna hiç gerek yok eşimle ilgili mi konuşurum bunca insandan ne diye mantık yürütmelerini istiyim ? Üstelik benin bu sayfadan ne gibi bi çıkarım olabilir ki yalan söyliyim? Fazla paronayaksınız tedavi olmalısınız şunu da açıklıyım olayı kısaca anlatıcaktım ama detaysız anlaşılmıcağımı anladım ve gecikmiş bir detay verdim yalan olduğunu düşünüyorsanız takip etmeyin olayı ben bana yardım eden düşüncelerini paylaşab insanlarla gayet iyiyim senin gibi hatsizlerle de hiç işim olmaz
Esinizden yuz bulmasa o saatte aramaya cesaret edemez.Öncelikle merhaba,kısaca anlatayım
5 aylık evliyim eşimle 2 yıldır beraberim muhteşem giden bir ilişkimiz var taki bu geceye kadar yaklaşık 2 aydır çocuk istiyoruz hatta bu ay çok umutluyum neyse eşimin şirketinde ki kadınla olan mesajlarını gördüm samimiyet yok ama nerdesin geliyorum gel bi konuşucaz odama gelir misiniz böyle ilerliyor ama hergün konuşmuşlar en son bugün gece 12 de rahatsız ediyorum ama Pazartesi müşteriye gidiyor muyuz yazmış kim dedim aysel hanım da ne alaka bu saatte yazdı onu anlamadım dedi ara sor bakalım yada uyar dedim boşver dedi eşim mesajı görüp eşim çıkınca kadın aradı benim şüpheli gözlerimi görünce benim eşim olduğunu söyle uyarısını sen yap dedi açtım bakın konuşma aynı şöyle geçti
Ben: efendim
A: emre yok mu
B: ben eşiyim buyrun
A: tamam emreyi aliyim lütfen
B: Öncelikle saat 12 de eşimi değil beni telefona alabilirsiniz 2 iş Pazartesiyi bekleyebilir bu cesaret nedir 3 ben senin müdürünüm farkında mısın dedim
A: nasıl yani siz emre beyle mi evlisiniz
B: aysel hanım pazartesi günü şirkette sizi bu salağa yatmış halinizle bekliyor olucağım iyi akşamlar demek isterdim ama artık gece oldu dedim ve kapattım
Çalışan eşime mi yürüyor? Hayır elinde alyans olmasa anlıcam şirkette hep el elle girip el elle çıkmasak onu da anlıcam allah aşkına bana yardım edin bu kadın ne yapmaya çalışıyor?
Konuşma içeriğini alabilmek için çok önemli birşey olmalı ve savcılık izni gerekli düşünün yani o kadar uydurmasyon :))Şirket telefonunda hangi numaralar ile konuştuğu ve mesajlaştığı görülebilir ama konuşma içeriği kayıt altına mı alınıyor ki???
Neyse hiç gerilmeden direk olay detaylarını yazıcam kızlar sabah uyandım bildiğiniz gibi uyumamaya yemin etmişçesine bekliyordum bu günü kalktım hazırlandım ofise gittim ilk muhasabecimiz odama geldi birşey sormak için çok naif temiz bi kızdır kaşım çatık bile konuşamam onunla neyse aysel hanım geldi mi dedim gelmediğini söyledi bu arada ben arabaları konuşmaları giriş çıkışları telefon konuşmaları herşeyi kontrol ettirmeye başladım sekretere güvenliğe kadar haber saldım aysel giriş yaptığı an haberim olacaktı eşim bu arada çalışanlarla toplantı yaparken bugün olabilicek olan herşeye hazırlıklı olmaları için falan uyarı yapıyor neyse ki can can aysel geldi odamın kapısını çaldı ve içeri girdi çok sakin bir şekilde bilgisayara odaklanıyorum mantığım ne bilmiyorum konuşmayı yine aktarıyorum
A : günaydın beni çağırmışsınız
B: evet haftasonu yaşadığımız olayla ilgili detay almak için çağırdım (ama allah cezamı versin ayakkabı topuğunu kırıp gözüne sokasım var )
A: Biz emre beyl bir müşteriye gidicektik ama bana eğer ki benim haftasonu bir planım olmazsa 1 saatliğine görüşme ayarlatalım olursa pazartesi görüşelim dedi bende o yüzden sormak istedim
B: Şimdi aysel hanım sizin telefon konuşma üslubunuzdan hiç hoşlanmadım eşimle olan konuşmalarınızdan da öyle bana hanım derken eşime emre diyorsunuz bu biraz rahatsız edici emre beyin samimiyeti ve iş muhabbeti çok sıcak olabilir bey kelimesinden nefret ediyorda olabilir ama senli benli konuşmak yine de doğru değil
A: doğru ancak benim bi kötü niyetim yoktu sadece işle ilgili görüşmek istedim
B: Merak ettiğim iki şey var 1 düğünüme gelip evet derken ordaydın da emreyle evli olduğumu nasıl bilmiyorsun 2 telefonu ben açmak zorunda kalıyorum ve ısrarla Emreyi nedeen istiyorsun bende bu şirkette yöneticiyim benimle paylaşabilir yada durumu iza edip sormamı rica edebilecek kapasiteye sahipsin dimi ?
A: çok özür dilerim yanlışımın farkındayım o an ki ruh haliyle söyledim üzgünüm
B: bende çok üzgün olduğum yada aslında üzgün olmadığım ama senin gibi üzgünmüş gibi yaparak kısa bi konuşma yapıcam öncelikle artık ofisin için de senin gibi bir çalışanım olsun istemiyorum ağrı da ki ofisimize gidebilirsiniz yada bursa manisa eğer kabul etmezseniz melike hanımı arayıp hesabınızı kesmesini isticem
A: bana neden böyle birşey yapıyorsunuz bunu hakedicek ne yaptım? Çok iyi paralar kazandırıyorum size biliyorsunuz şirkete 2 katını kazandırdım bu yıl
B: evet farkındayım asla itiraz etmem bunu kattıkların için teşekkür ederim ancak iyi pazarlamacı her zaman bulunur heryer pazarlamacı ama ahlak ve üslup denen şeyden nasibini almamış insanlarla çalışamıyorum
A: siz benim emre beyle aramda birşey olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
B: hayır aysel hanım aranızda ilişki olamaz çünkü kocam tek kadına aşık olmayı öğreneli çok oldu,belki beni aldatır birgün büyük konuşamam ama asla çalışanlarımla değil benim görmediğim ve görmiceğim biriyle buna inanıyorum sizinle bu konuları konuşmak çok doğru değil farkındayım ama eşimin aldığı nefesten haberim var benim yanii odasına günde kaç kere çıktığınızdan odasında ne konuştuğunuzdan günde kaç kere aradığınızdan ne konuştuğunuzdan mesajlarınızdan ofisten kaç saat arayla çıktığınızdan ve araçlarınızın birbirine yakınlığından yani herşeyi kontol ettirdim bugün sonucu merak ediyorsun biliyorum emre seni hiç çağırmamış günde 1 kere aramış yada aramamış odasına çağırdığı zaman hep müşteri alanınla ilgili konuşmuş arabalarınız hep benim arabamında olduğum toplantı yerlerinde yanyana gelmiş eşimden süphelenmek bence çok yanlıştı çünkü o bile ben onun abisiyim diyor. Ama çok aci birşey öğrendim senin telefonun şirket hattı ve kolaylıkla erişim sağlayabilirim arkadaşlarınla olan konuşmalarını okudum eşime karşı duygularını her gün anlatıp durmuşsun Emreyle benim çok özel bir anımı görüp arkadaşlarına o dudaklarda ben olmak istiyorum demişsin. Şuanda seni camdan atabilirim bir saniye düşünmeden ama artık değmezsin başta söylediğim ağrı fikrinden yada herhangi bir şehiri unut yüz kızartıcı suçtan işten atıldın çıkabilirsin.
Hiç birşey söylemeden çıktı kapıyı kapattı ben dışarı çıktığımda bütün çalışanları karşımda gördüm başta emre çaycı abla elinde kahveyle bekliyor derin bi iç çektim iyi yaptım bunu biliyorum vicdanım çok rahat iyi ki dün akşam bütün bilgileri toplamam gerektiğini düşündüm iyi ki yanımda oldunuz hepinize çok teşekkür ederim
Ahhh arkadaşım yaaa ben sen ve senin gibi akıllı kadınlara ölürüm yaa.vallahi ben fake olduğunu belirttiğim için kendisi beni açıkça demese de üstü kapalı ahlaksız ilan etti.şimdi çoğu insan benimle hemfikir ;-) bilerek şikayet etmedim nasıl bir hikaye ile döneceğini merak ettiğim için ALLAH sayılarımızı arttırsınvaaauuv çok etkilendim, ama sen buralarda harcanıyosun be canım kendine bi prodüksiyon şirketi bulsan?
Valla uzun zamandır bu kadar ilginç bir senaryo okumamistim ince düşünülmüş bunu satsaniza bu hikayeden güzel dizi olur en az 1 sezon garanti