Peki ya şimdi ne yapmalı??

Devamını güzel getirdin öldüm burda gülmekten mantıklı da madem bu kadın tek başına şirketin kârını 2 kat arttırmış o kovulunca da şirket batabilir

Devasa şirkete milyonlar kazandıran çalışanı işten niye kovuyorsun ki anacım?Yazık yani..
Konuşma ve yazışmaları da nasıl kelime kelime aldıysan artık?)
Biraz beyin fonksiyonlarini çalıştırarak yazmak gerekiyor bu tür hikayeleri çünkü okuyanlar cidden çok akıllı..hafife almayın yani..

Aranızdaki diyaloğu kelime kelimesine nasıl yazdınız yahu hiç inandırıcı değil.
Zaten en başta kadının evli olduğunuzu bilmemesi ama düğüne gelmiş olması falan, biraz daha çaba lütfen. Bu Ağrı'ya şube açmaya benzemez senaryo yazmak zor iş

yalnız ben en çok atılan kızın konu sahibinin eşinin dudaklarını hayal ettiği yazışmalara güldüm.ilk sezon için güzel bi kapanış olurdu

Hayir birde kadin sirkete cok para kazandiriyor ve agri ya suruluyor. Devlet gibi sirket calisanlar vazgecemiyor.

Kadin ne agrisi ben istifa eder giderim baska yerde calisirim diyemiyor.

Çok mu saftiriğim ben yaa
Senaryo yazmış atmış tutmuş bende ahlanıp vahlanıp saydırıyorum
İnsanların işi gücü yok hikaye yazıp yazıp akıl istiyor akıl hastası olmuş haberi yok

Büyük bi şirketten bahsediliyor nedir ayol bu büyük büyük
Sanırsın sabancının bacısı mübarek

Siz eşinizle aynı işyerinde misiniz anlamadım.bu laftan su anlaşılıyor gibi evli olduğunu biliyor ama sizin eşi oldugunuza şaşırmış gibi

ortalık ahlaksızlıkları normal gören insanlarla dolup taştı. bu kişisel değil toplumsal sorun haline geldi artık. bunların bir kaçının ağzını burnunu kıracaksın ortalık yerde. ama sen tabi yapma böle bir şeyi. Allah gün yüzüne çıkartsın.

Biraz daha calis bence sen.. bu kitap ekmek getirmez

Süpersin arkadaşımmm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…