Peki ya şimdi ne yapmalı??

Hahahahha cool story sis. Sirket hattindan yazismalari nasil okuyorsunuz yahu oyle bi dunya yok :) uydur uydur yaz buraya nasilsa yiyen cok. Ha eger bir kismi gercekse yazdiklarinin MissCherryBlossom un dediği gibi insanlarin ekmek parasiyla oynayan vicdansiz bi kadinsin. Allah senin gibilerin eline dusurmesin kimseyi.

Şirket telefonunda hangi numaralar ile konuştuğu ve mesajlaştığı görülebilir ama konuşma içeriği kayıt altına mı alınıyor ki???
Hayir salliyor:) kolay mi yahu bu isler oyle.
Bir de Allah rizasi icin . (Nokta diyoruz biz) koy cumle sonlarina. Gozumuz kanadi okurken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hay ağzına sağlık.akıllı kadınların hali bir başka oluyor

Ha ha ha

Sanki dizi senaryosu okudum.

Hic gulecegim yoktu.

Vasat bir senaryo. Biraz daha yaratici olabilirdi.

Sizin üstünüz, bölge müdürü, bilmem ne koçu falan yok mu? Nasıl işten atabiliyorsunuz paşa gönlünüz istedi diye? Size demiyorlar mı 'emre nin karısı ve de şirketin yüce müdürü bilmem ne hanım bu kadın iyi satış yapıyor atamazsanız' diye... üstlerinize bilgi vermeden böyle bir tahliye yapamazsınız. Hiç inandırıcı gelmedi. Bu sitedeki fakelerden gına geldi artık bana. Bir de kadın kadına kavga etmenin rezaleti... offf off bu ülke kadınlarının kendilerine değer vermemeleri, yalan attıklarında bile en büyük fantezilerinin kocişleri için kavga etmek olması, erkek için birbirlerini yemeleri beni mahvediyor. Ne böyle hikaye, ne böyle gerçek olsun yahu. Onurlu olun biraz.

Bir calisani sorgusuz sualsiz isten atabilme yetkisine sahipseniz sirket sizin olmali.

Ne buyuk sirket ki manisadan agriya her yerde temsilcilikleriniz var ve calisaninizi sorgusul sualsiz surebiliyorsunuz.

Bizim buna inanacagimizi gercekten dusundunuz mu?

bugün pazartesi sonuç ney acep temizlik bitti mi müdiireemm

Esinizden yuz bulmasa o saatte aramaya cesaret edemez.

Şirket telefonunda hangi numaralar ile konuştuğu ve mesajlaştığı görülebilir ama konuşma içeriği kayıt altına mı alınıyor ki???
Konuşma içeriğini alabilmek için çok önemli birşey olmalı ve savcılık izni gerekli düşünün yani o kadar uydurmasyon :))

Valla uzun zamandır bu kadar ilginç bir senaryo okumamistim ince düşünülmüş bunu satsaniza bu hikayeden güzel dizi olur en az 1 sezon garanti

vaaauuv çok etkilendim, ama sen buralarda harcanıyosun be canım kendine bi prodüksiyon şirketi bulsan?

vaaauuv çok etkilendim, ama sen buralarda harcanıyosun be canım kendine bi prodüksiyon şirketi bulsan?
Ahhh arkadaşım yaaa ben sen ve senin gibi akıllı kadınlara ölürüm yaa.vallahi ben fake olduğunu belirttiğim için kendisi beni açıkça demese de üstü kapalı ahlaksız ilan etti.şimdi çoğu insan benimle hemfikir ;-) bilerek şikayet etmedim nasıl bir hikaye ile döneceğini merak ettiğim için ALLAH sayılarımızı arttırsın

Valla uzun zamandır bu kadar ilginç bir senaryo okumamistim ince düşünülmüş bunu satsaniza bu hikayeden güzel dizi olur en az 1 sezon garanti

Di mi ama. Bunu ilk bolum hayal edin. Sonra kadin hirslaniyor intikam almak icin. sirketin isleri kotu gidiyor bu isten atilan kadin kocasina reddedemiyecegi bir ortaklik teklif ediyor kocasi kabul ediyor. Kadin sirkete patron oluyor sonra konu sahibiyle yarisa giriyorlar bir adami paylasamiyorlar felan. En az 2 3 sezon garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…