Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Peki ya şimdi ne yapmalı??
- Konu Sahibi Mondiana
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #yardımedin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Bu arada bence esinizin yapmis oldugu bisey yok kadin is bahanesiyle esinize yurumus esinixin iyi niyetinden terslememesinden dolayida devam etmis
Bence ortada esinizi suclayacak bi durum yok ama yinede temkinli olmakta fayda var diye dusunuyorum
Ayni fikirdeyiz
- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Hahaha :)) tuttum bunuBu gece 12de ara ve yarın gel de çıkışını yapalım de.
- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Ne olursa olsun eşiyim demenize rağmen nasıl olurda tamam emreyi ver der ben şok ben iptalll
Ahlaksızlığından yapıyor
- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Maddi kazancı umursamak biraz saçma bu konuda sizden önce eşiniz hop bıdakka demesi lazım aynı şey sizin başınıza gelse yine maddiyati dusunurmuydu acaba
Eşimde tepkili duruma ama istanbul bölgesi değilde artık ağrı bölgesinde çalışır görür diyor çok iyi paralar kazandırıyor bakıldığı zaman eşim haklı gibi
- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Haha...pazartesiye daha çok var.uyuuuu...pazarteside bence hiç bir şey yapma.cok gzl bir cvp vermişsin ztn.sen eşinin odasına dinleme cihazı koy.biraz bekle.hatta git şimdi al.p.tesi de koy.bakalim olay nasılmış canlı canlı onların ağzından öğren.yorma kendini.
Kamera var odasında zaten dediğinizi yapacağım :)
- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
5 aylık evlisiniz ve çalışanınız emre beyin müdür olan sizle evli olduğunu bilmiyor 1. Şok.
2. Şoku yarın paylaştığınızda yaşayacağız.
Ekleme : iyi ki güvenmemişsin.
2. Şoku yarın paylaştığınızda yaşayacağız.
Ekleme : iyi ki güvenmemişsin.
Buna cevabım ise evli olduğunu gözüne sokması gerekirdi eşinizin. Hem de müdürleAyni fikirdeyiz
- 23 Ağustos 2012
- 49.938
- 1
- 231.860
- 798
Eşim takipte zaten radara yakalandı bir ömür ensesindeyim. Ben ki sakinlikten yanayım beni bile çıldırttı İşine son vermek istiyorum ama eşim şehir dışında çalışsın biz görmeyelim çok iyi paralar kazandırıyormuş şirkete parası batsın!
Kocanıza diş geçiremeyince kadını ekmeğinden etmek mi geldi aklınıza??? Kocanız da ahlaksız kadın da , fatura neden sadece kadına kesiliyor? Kocanız da belli ki flört ediyor, o da işten çıkarılsın. Böyle şeylerde faturanın sadece kadına kesilmesine , vurun kahpeye yapılmasına, erkeklerin de hiiiiiiiç bir şey olmamış gibi işe devam etmesine karşıyım. Ahlaksızlıktan işten çıkarma gibi bir politikanız varsa , ahlaksız insanları çifter çifter çıkarın hem kadın hem erkek. Kadına bilenip intikam için işten atmak istiyorsanız o başka tabi, onun çalışma prensipleriyle alakası yok. O durumda müdür olmanızı suistimal edip intikam için kullanmış olursunuz.
Kocanız patron ama kadın Emre yazmış Emre Bey değil , bu cesaret nerden geliyor sizce, eşiniz kendine Emre denmesine ses etmiyor, gece 12de aranmaktan da hoşnut.
El kadınıyla muhattap olarak kendinizi kötü duruma düşürmüşsünüz bence. Kocanızın flört ettiği kadına çıkıp ben eşiyim demek çok kötü bir durum. Üstelik müdürsünüz. Eşiniz sizi çok kötü bir duruma düşürmüş.
Son düzenleme:
- 21 Ağustos 2016
- 823
- 368
- 18
- 43
Yani insanda nasıl bir düşünce uyandırıyor sanki aralarında derin bir samimiyet var gibi eşinizi siz daha iyi bilirsiniz ama bu bayan kalkıpta size böyle davranması ya deli akli dengesi yeirinde değil yada çok cesur herşeyi göze aldım diyor ne bileyim yada eşinize çamur atmaya çalışıyorAhlaksızlığından yapıyor
- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
Ben eşinizde pek bir şüphelenecek bir şey göremedim. Çünkü telefonu sizin açıp kızmanızı istemezdi öyle olsa. Dediğiniz gibi maddiyatla ilgili olabilir, kadın ona yazdıkça o da mesela sadece terslememiş ama flört de etmemiş olabilir. Hemen onun hakkında kötü düşünmenize gerek yok diye düşünüyorum. Tabi siz zaten dikkatliymişsiniz diye bunu diyorum.Eşim işin parasında kalkıpta bi kıskançlık yüzünden yüksek paralar kazananam bölge değişikliği yapsın pazartesi napıyorsan yap ama işten çıkarmak bizi Zarara uğratabilir diyor. Büyük ihtimalle eşimin yüz vermesi maddiyatla ilgili. Ki odasına bile gelse odası kamera sistemiyle korunuyor ve bütün bunları yaparken bana bir kere bile bu kadar güvenlil çok değil mi demedi eşimin suçu sadece samimiyet
Kadın öte yandan bence kesinlikle kötü niyetli. Pazartesi iyi bir ezin bakalım. Merak etmeyin o da uyuyamayacak. İşten atarsanız kötü olabilir, sonra sorun çıkarmasın, ama müdürler işten çıkarmadan, tam olayı ispatlanabilir bir mobbing durumuna getirmeden de hayatı aşırı zorlaştırabilir.
Kesinlikle katıılıyorum. Eşlerin, kocalarının annesi gibi davranması ve bununla gururlanması çok aşağılayıcı. Aslında adam gecenin bir vakti iki kadını muhattap ederek gururunu cilalamış zaten, eşini zor duruma düşürmüş. İki kadın da elini beline koymuş kapışmış, adam çok sinirlenmiş havasında, uzaktan kahkahayla izliyor. dişi hayvanlar bile diğer dişiyle muhattap olmuyor yahu. Erkeği seçiyorlar. Bizim kadınlae birbirine giriyor.Kocanıza diş geçiremeyince kadını ekmeğinden etmek mi geldi aklınıza??? Kocanız da ahlaksız kadın da , fatura neden sadece kadına kesiliyor? Kocanız da belli ki flört ediyor, o da işten çıkarılsın. Böyle şeylerde faturanın sadece kadına kesilmesine , vurun kahpeye yapılmasına, erkeklerin de hiiiiiiiç bir şey olmamış gibi işe devam etmesine karşıyım. Ahlaksızlıktan işten çıkarma gibi bir politikanız varsa , ahlaksız insanları çifter çifter çıkarın hem kadın hem erkek. Kadına bilenip intikam için işten atmak istiyorsanız o başka tabi, onun çalışma prensipleriyle alakası yok. O durumda müdür olmanızı suistimal edip intikam için kullanmış olursunuz.
Kocanız patron ama kadın Emre yazmış Emre Bey değil , bu cesaret nerden geliyor sizce, eşiniz kendine Emre denmesine ses etmiyor, gece 12de aranmaktan da hoşnut.
El kadınıyla muhattap olarak kendinizi kötü duruma düşürmüşsünüz bence. Kocanızın flört ettiği kadına çıkıp ben eşiyim demek çok kötü bir durum. Üstelik müdürsünüz. Eşiniz sizi çok kötü bir duruma düşürmüş.
- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.064
- 448
Bu gün p.tesi....gelismrleri yaz cnm...Pazartesi olsun diye uyumuyor 20. Kattan aşağıya atasım var onu hatsiz sinirden çıldırdım.
- 28 Aralık 2015
- 386
- 216
- 53
- 41
Ya bişey dicem dizi gibi şey olmuş bu hadi hadiiiii ;-) neyse konunun başında eşinle aynı iş yerinde çalıştığından bahsetmemişsin sırf konuyu müdürlüğe bağlamak için haha...ya arkadaşım bir iş yerinde kim kimle evliyi bırak kimin eli kimin cebinde biliyor artık millet.üstelik eşinle okadar majlaşıcak müşteriye bile gidicek;ne senin müdür olduğunu nede emreyle evli olduğunu bilmicek pehhh artık bu hayal ürünü konulardan
- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Konusmanin basini okuyunca aklima bu geldi
Pazarlama konusunda yetenekliyse Ağrı'ya neden gitsin? Başka iş bulur.
Bu arada eşinizin de müdürüsünüz sanırım
Ağrıda ki ofiste rahatlıkla çalışabilir kurumsallığa gidiyoruz o yüzden çıkmak isticeğini düşünmüyorum olayı birazdan anlatıcam ama çıkmak isterse seve seve :) eşimle kademe olarak aynıyız ancak bilgi ve tecrübe olarak ben daha iyiyim
- 24 Ocak 2017
- 45
- 23
- 3
Ya bişey dicem dizi gibi şey olmuş bu hadi hadiiiii ;-) neyse konunun başında eşinle aynı iş yerinde çalıştığından bahsetmemişsin sırf konuyu müdürlüğe bağlamak için haha...ya arkadaşım bir iş yerinde kim kimle evliyi bırak kimin eli kimin cebinde biliyor artık millet.üstelik eşinle okadar majlaşıcak müşteriye bile gidicek;ne senin müdür olduğunu nede emreyle evli olduğunu bilmicek pehhh artık bu hayal ürünü konulardan
Öncelikle sana söyleyecek çok şeyim var ama hiç seviyene inmicem burda konu açıp prim mi yapıcam :)) buna hiç ihtiyacım yok emin olabilirsin ben sadece temiz ve ahlaklı düşünceleri almak istedim ve aldım tabi sen hariç:)