PEKİ BEN BU KOCAMA NASIL DAVRANAYIM!

Eğlence ve dışarda vakit geçirme anlayışımız beraber yaptığımız aktivitelerin dışına Çıkmazdı şimdi de kabullenmek zor geliyor dışarda kendi başına eğlenmesi
Yok ben de istemem bensiz dışarı çıkıp eğlenmesini.
Çok iyi anlıyorum seni bu konuda.
Bence yeniden oturup konuşun,tabii ki baskıyla değil,senin lohusa olduğunu,ona çok ihtiyacın olduğunu anlatmalısın.
Sensiz dışarı çıkmasından değil onun sevgisine ve desteğine olan özlemini anlat ona.

aradığımda açsın nerde kimle olduğunu biliyim yine çıksın arada dışarı ama sigaraydı nargileydi olmasın yani bunlar

evet Hemde çok ihtiyacım var her gece dibimden ayrılmasa dışarı çıkmasa of Bi git şu evden de bende rahat ediyim demem ama o da bunalır diye bazen sesimi çıkarmıyorum

evet Hemde çok ihtiyacım var her gece dibimden ayrılmasa dışarı çıkmasa of Bi git şu evden de bende rahat ediyim demem ama o da bunalır diye bazen sesimi çıkarmıyorum
Ya haklısın.
Ben de demem.
Ben de hep yanıbaşımda olsun isterim.
Konuş arkadaşım konuş.
Çok üzüldüğünü,çok yalnız kaldığını anlat ona.

Dünyanın binbir türlü hali var Allah korusun hem onun adına hem kendi adımıza. belirli çizgilerin dışına çıkmamak kaydıyla çok sıkmak istemiyorum ama çok yüz vermek de istemiyorum ortayı bulmak önemli burda

Bak sigara nargile olayları tamam da telefon açmaması olmaz.
Gerçi sen de sürekli arıyorsan adam bıkmıştır.

hep böyle sıkı fıkı sevgiliklere karşıyımdır. herkesşn kendşne ait bi alanı var. o alana müdahale ediliğinde insanlar anormallaeşebiliyorlar. yani bu doğum süreçleri erkekleri de değişik etkileyebiliyor. biraz daha olgun davranıp bazı şeyleri görmemeyi öğrenmelisiniz bence. yoksa bu şekilde ne sen ne eşin ne de bebeğin huzurlu olur. kv ile paylaşmanı da hoş karşılamadım. kol kırılır yen içinde kalır. onla paylaşacak kdr değerli aşılmayacak anne uyarılmasını gerektirecek bir durum değil bence. o geziyor ben evde çocuk bakıyorum demen de hos değil. sen annesin. yapabileceğiniz aktiviteler var ama bundan sonjra ev çocuk aile birlikteliği gibi sorumluluklar genelde kadınların üzerinde. lohusalıktan çıkmakla yeni hayat düzeninizi kuracağına inanıyorum. sevgiler.

bir de bu takip olayı fln çok sıkıcı. kendini bebeğine veremezsin ki bu şekilde. nasıl bir güvensizlik bu birbirinize karşı. kışkançlık iyi hoş ama sizin ki gereksiz ve rahatsızlık derecesinde. evde bebeğinle güzel vakit geçir evin işlerine kendini ver aç arka fondan da bir müzik. bakmışsın ki akşsam olmuş. güzel yemekler hazırla. sigara kokmadığı için teşekkür et. erkekler gelirse böyle yola gelir yoksa öyle anneye söylemekle takiple vs olmaz bu iş. yapacak olan adam her türlü yapar bunu da aklından çıkarma. bu şekilde adamı rahat ortamlara itersin. benden de söylemesi.

Normalde peş peşe aramam uzun bir süre geçer bana dönüş yapmaz o Zaman arka arkaya ararım gerçi 1 kere açmayan insan arka arkaya 10 kere de arasan açmayınca açmıyor iş yerinde olduğu Zaman bu telefon açmama onu dert etmiyorum ama dışardayken niye duymazsın ? aç Bi alo de niye aramışım öğren kapat hem ben rahat edeyim hem sen

Hem adamı takip ediyorsun nerede olduğunu görüyorsun hem de arıyorsun. Erkekler ne yazık ki kadınlar gibi değil.

Eşime sarıp asla bebeğime eksik annelik yapmam kendimi komple oğluma adadım zaten .. evde normalde işlerimi güçlerimi bitirir otururdum eşim gelene kadar şimdi ise hem oğlumla ilgilenip Biyandan ev işi yapana kadar eşim işten geliyor

adam sigara ve nargıle ıcıyor ne var bunda dua et uyusturucu kullanmıyor ert ettıgın seye bak allah baska dert vermesın sen bunu bu kadar buyutursen yandın onuda gectım adama bagırarkk bırseylerı yok ettıremezsın eşimden biliyorrum adam ıyı bırsey demıyor sana

valla gözümde eşiniz küçük bir çocuk sizde anne gibi canlandınız ...bu durumu tamamen lohusa olmanıza bağlıyorum başka türlü açıklanmaz... Valla baskınızdan ben okurken bile bunaldım eşiniz napsın iyi sabrediyor size kayınvalidenize şikayet nedir ya hey allam...Tamam sigara kötü alışkanlık onaylamam ayrıca içtikten sonra çocuğa yaklaşmasına bende izin vermem ama hijyen diye bişey var gitsin dişini fırçalasın falan... tavrınız çok ama çok baskıcı...Adamda o kadar baskıya yalan söylemek zorunda kalıyormuş ve siz dedektiften farksızsınız...Eşinizi evden soğutursunuz sonra yeni yeni konular açarsınız yapmayın Allah aşkına..eşlerinizde bir birey sonuçta ne yapıp ne yapmayacağına kendi karar versin...aynı baskıyı eşimiz bize kursa hoş ben bayanken bile, sizin eşinize kurduğunuz baskının 10 da birini kurdurtmam kendime de... Birde telefonumdan eşim beni takip edecek bu evlilik yürümez güven herşeyden önemlidir güvenmediğim yada bana güvenmeyen adamla dakka evli kalmam... empati gerek birazdaaaa...

Son düzenleme:
bence lohusa bunalımından eşinize sarmışsınız. koskoca adam bu kadarda sıkıstırılmazkı yenıden başlasa ne olacak kendi kararı. bence zaten cocuklu doneme alısmak zor bu kadar ustune gıdıp evden ve kendınızden uzaklastırmayın kocanızı. bı anda eve bebek gelıyo uykusuzluk yorgunluk tabıkı en cokm size zor ama erkeklerde bunalıma gırıyo ılk donem. evet o dısarda sız ıcerde ınsan kıme catıcak kocasına tabi. ama sız suan evde bebegınızın bakımıyla ılgılenmekten mutlu olun. 3 aylık olunca rahatlar beraber cıkmaya baslarsınız. ılk gunler karı koca ıcın cok zor oluyo aynı seylerı bızde ayasadık

O zaman acikca bunlari soyleyin, onunla vakit gecirmeyi ozlediginizi, beraber bir plan yapmayi teklif edin, sizi asil uzen konuyu konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…