Yok ben de istemem bensiz dışarı çıkıp eğlenmesini.Eğlence ve dışarda vakit geçirme anlayışımız beraber yaptığımız aktivitelerin dışına Çıkmazdışimdi de kabullenmek zor geliyor dışarda kendi başına eğlenmesi
Ya haklısın.evet Hemde çok ihtiyacım var her gece dibimden ayrılmasa dışarı çıkmasa of Bi git şu evden de bende rahat ediyim demem ama o da bunalır diye bazen sesimi çıkarmıyorum
Zaten çalan telefonu açmamak ne demek?aradığımda açsın nerde kimle olduğunu biliyim yine çıksın arada dışarı ama sigaraydı nargileydi olmasın yani bunlar
bir de bu takip olayı fln çok sıkıcı. kendini bebeğine veremezsin ki bu şekilde. nasıl bir güvensizlik bu birbirinize karşı. kışkançlık iyi hoş ama sizin ki gereksiz ve rahatsızlık derecesinde. evde bebeğinle güzel vakit geçir evin işlerine kendini ver aç arka fondan da bir müzik. bakmışsın ki akşsam olmuş. güzel yemekler hazırla. sigara kokmadığı için teşekkür et. erkekler gelirse böyle yola gelir yoksa öyle anneye söylemekle takiple vs olmaz bu iş. yapacak olan adam her türlü yapar bunu da aklından çıkarma. bu şekilde adamı rahat ortamlara itersin. benden de söylemesi.
Bak sigara nargile olayları tamam da telefon açmaması olmaz.
Gerçi sen de sürekli arıyorsan adam bıkmıştır.
Normalde peş peşe aramam uzun bir süre geçer bana dönüş yapmaz o Zaman arka arkaya ararım gerçi 1 kere açmayan insan arka arkaya 10 kere de arasan açmayınca açmıyorBak sigara nargile olayları tamam da telefon açmaması olmaz.
Gerçi sen de sürekli arıyorsan adam bıkmıştır.
Normalde peş peşe aramam uzun bir süre geçer bana dönüş yapmaz o Zaman arka arkaya ararım gerçi 1 kere açmayan insan arka arkaya 10 kere de arasan açmayınca açmıyoriş yerinde olduğu Zaman bu telefon açmama onu dert etmiyorum ama dışardayken niye duymazsın ? aç Bi alo de niye aramışım öğren kapat hem ben rahat edeyim hem sen
Sebebini bende bilmiyorum ama bazen konum yok diyo o Zaman daha çok merak ediyorumHem adamı takip ediyorsun nerede olduğunu görüyorsun hem de arıyorsun. Erkekler ne yazık ki kadınlar gibi değil.
O zaman acikca bunlari soyleyin, onunla vakit gecirmeyi ozlediginizi, beraber bir plan yapmayi teklif edin, sizi asil uzen konuyu konusunSizce aşırı mıben ve eşim gerçekten aşırı kıskancız . Ben üniversiteden mezun olduğum gibi evlendik o Zaman'lar ne o bensiz ne de ben onsuz dışarda bişey yapmazdık E birbirimizi böyle alıştırmış olduk . Ama şimdi fark ise evlendik ve ben evde çocuk bakıyorum dışarı çıkıp gezemiyorum ama o arkadaşlarıyla buluşup vakit geçirebiliyor bu durum da benim zoruma gidiyor beni ve oğlumuzu bırakıp dışarda vakit geçirmesi