Moderatöre Nasıl msj Atıcam daha tam öğrenemedim de benKonuyu 'Bir Derdim Var' bölümüne açsanız daha hızlı cevaplar gelir bence. Moderatöre mesaj atın taşısın isterseniz konunuzu.
Sizce aşırı mıAşırı tepki mi verdiniz
Sizce aşırı mıben ve eşim gerçekten aşırı kıskancız . Ben üniversiteden mezun olduğum gibi evlendik o Zaman'lar ne o bensiz ne de ben onsuz dışarda bişey yapmazdık E birbirimizi böyle alıştırmış olduk . Ama şimdi fark ise evlendik ve ben evde çocuk bakıyorum dışarı çıkıp gezemiyorum ama o arkadaşlarıyla buluşup vakit geçirebiliyor bu durum da benim zoruma gidiyor beni ve oğlumuzu bırakıp dışarda vakit geçirmesi
40ım çıkana kadar anneme ve hastaneye gittim sadece ama şu birkaç gündür beraberde çıkıyoruz dışarı oğlumuzu da alıp . E ben akşamları dışarı çıkıp arkadaşlarıyla görüşmesine de kızmıyordum ta ki şu nargile ve sigara durumları patlak verene kadar şimdi her dışarı çıktığında acaba yine biyerde oturup sigara nargile yapçak mı düşüncemBeraber birşeyler yapsanız. .
40ım çıkana kadar anneme ve hastaneye gittim sadece ama şu birkaç gündür beraberde çıkıyoruz dışarı oğlumuzu da alıp . E ben akşamları dışarı çıkıp arkadaşlarıyla görüşmesine de kızmıyordum ta ki şu nargile ve sigara durumları patlak verene kadar şimdi her dışarı çıktığında acaba yine biyerde oturup sigara nargile yapçak mı düşüncemgüvenimi sarstı yani . Rabbim daha beterlerinden korusun ne diyeyim