- 6 Haziran 2021
- 83
- 23
- 3
- 25
- Konu Sahibi alaralalala
bilmiyorum belki ikimiz de yanlis anladik..uygun musun ne ya acaba üzgün müsün demiş olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum belki ikimiz de yanlis anladik..uygun musun ne ya acaba üzgün müsün demiş olabilir mi
Bazı hayat kadınlarının beklediği bölgeler oluyor yani.clubda degiliz ki yani nasil yanlis bolge??anlayamadim tam acar misiniz
parkta konustuk zaten o da kabul ediyor oyle bi sey dediginiTamam o an düşünmediniz de daha sonra yeğeninizle iletişim kurabilirsiniz demi adam sana böyle bir şey mi dedi yanlış mı anladım diye sorabilirsiniz? Her ihtimale karşı suçlamadan sanki öylesine soruyormuş gibi yaparak
Bilemiyorum ilginç inşallah düşündüğüm şey değildir.anlamamis neden sordugunu o yuzden cevap vermemis
Yeğeninizin yanında sizde varsınız. Adam sizi de görmüştür. Niyeti kötü olsa böyle bir şeye cesaret edip söyleyemez. Tepki alabilir sonuçta... Ayrıca yeğeniniz büfeciyi ilk defa mı görüyor?o da anlamamis o yuzdrn cevap vermemis
hayır tatildeyiz yeni geldik.ha bu arada nasıl müsait misin gibi geldi kelime anlamı olarak mıkız tanıyor olabilir mi adamı? uygun musun daha çok müsait misin gibi geldi çünkü bana
yeni geldik tatile evet ilk defa görüyor ama ben kapı dışında bekliuodum yani adam beni görmediYeğeninizin yanında sizde varsınız. Adam sizi de görmüştür. Niyeti kötü olsa böyle bir şeye cesaret edip söyleyemez. Tepki alabilir sonuçta... Ayrıca yeğeniniz büfeciyi ilk defa mı görüyor?
yeni geldik bu parki da yeni bulduk tanisma ihtimalleri yok bence.Bana da garip geldi zaten yegenime sordum ama o da anlamamis cevap vermedi zatenNe zamandir oradasiniz yeni mi geldiniz?
Orada tanişmiş filan olmasin.
Nebileyim randevu filan ayarlamiyorsam biri bana durduk yere uygun musunuz dese "ne diyorsunuz?" Derim yani. Niye tepkisiz kalir ki Bilemedim bence yegenle konuşun, o soylemiyorsa baska turlu bilemezsiniz.
evet gordum kulagini ama kulaklik yoktu kulaginda biz ciktiktan sonra disari cikti disardan bi seyler yerlestirmek icinBelki fazla iyi niyetli geleceğim size ama ilk aklıma gelen, büfecinin kulağını gördünüz mü ? Bluetooth kulaklık ile konuşuyor olabilir. Ben de mesai saatinde vs birini aradığımda ilk müsait misin ya da uygun musun derim çünkü.
aygercekten mi?olabilir belki de sadece uygun muusn diye sormustur sonra haddini astigini anlamistir hicbir sey dememistir diye dusundum ben deanlaşılmıcak bişey yok. bu tck'ya göre açık açık teklif sayılmaz ama mahalle jargonunda tekliftir. alçak herif küçücük kıza yürümüş
İşte bu işleri değiştirir. Boş yere adamın günahını almayalımYanlış duymuş olabilir misiniz? 4 gün önce de kendinizin takip edildiğinden şüpheleniyormuşsunuz. Sosyal anksiyeteniz de varmış.
yani yasi gibi durmuyor saci boyali makyaj da yapiyo bazen heveslenip ama yolda gorsem en fazla 19 yasinda derim cok buyuk durmuyoYeğeniniz görünüş olarak nasıl? Yani çocuk gibi mi yoksa serpilmiş bir genç gibi mi görünüyor.
Ben hiçbir şeyi anlamlandıramadım zira. Biri yeğenime uygun musun diye sorsa ve ben pedofiliden şüphe etsem orada adamın üzerine atlarım.İşte bu işleri değiştirir. Boş yere adamın günahını almayalım
ayni seyi yegenim de duydu diyorum ne yapacaksiniz sosyal anksiyetemi sosyal anksiyete boyle bir sey sayilmaz bileİşte bu işleri değiştirir. Boş yere adamın günahını almayalım