Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ta nereye kadar giriyomuş ben sokamam kesin beceremem

ya canım boyu 4-5 cm desen zaten orası 7-8 cm yani korkulcak bişey yok o kadar harş hurş sokman gerekmiyor

ay çok güldüm sevişir gibi demiş sen önde bırakmışsındır onu ondan öyle gelmiştir ayrıca küçücük bir şey kız nasıl etkiledi

idrara çıkınca ipe bişey olmuyor mu? kirlenir mi? ben de merak ettim deniyecem hangi markalar var? vajidaşlarımla alay etmeyin gerçekten çok rencide oluyorlar

Sus sus öff çok güldürdünüz beni ya Bilemedim hatırlamıyorum nasıl yaptığımı geçen aylarda aldıydım

Alacağım ama mutlaka

idrara çıkınca ipe bişey olmuyor mu? kirlenir mi? ben de merak ettim deniyecem hangi markalar var? vajidaşlarımla alay etmeyin gerçekten çok rencide oluyorlar

ben o.b kullandım canım en ünlüsü o sanırım daisyli bişey bi de kotexin gördüm. ı ıh olmuyor ikisi farklı yerlerde sonuçta sadece belki kenara çekebilirsin ıslanmasın diye

Ayyyy yanlışıkla pedi işaretledim

Gebç kızların yeni sevgilisi

Boy boy yanlız

Kullanımı şu şekilde :

kendime çok genç kız diyemesem de benim gönlümü kazandı

bravo valla kız hemen resimli filan bulmuşsun, yardımcı olur bu insanlara

da bazıları çok büyükmüş ben en küçüğünü almıştım

Evlendikten sonra mutlaka denemem gereken bişey bu. Kuzenimde görmüştüm ilk ürkmüştüm o zaman
Pedden nefret ediyorum 3-5 sene sonra tampon kurtarır umarım beni.

Tr de large boyları yurt dışında small diye geçiyor belirtmeden geçemeyeceğim ben dehşete düşmüştüm small u görünce

[video]https://www.ob.com.tr/about/nasil.php[/video]

Bura da tam olarak nasıl kullanılacağını anlatıyor

[h=2]genç kızlar için o.b.® tamponları[/h]
[h=4]o.b.® ProComfort™ light days - yeni başlayanlar için ideal[/h]Tampon kullanmaya henüz yeni başlıyorsan bu senin için en iyi o.b.®seçeneği. Çok küçük, ince ve kullanımını kolaylaştıran yuvarlatılmış ucu ve SilkTouch™ yüzeyiyle ipeksi pürüzsüzlükte.

[h=4]o.b.® ProComfort™ normal - orta ve yoğun kanamalar için uygun[/h]Adet döneminin ilk birkaç gününde kanama da genelde daha yoğun olur, o yüzden seni güvende ve kuru tutacak bir tampona ihtiyaç duyarsın. Konforlu koruma için "o.b.®ProComfort™ normal tampon'u dene.

[h=2]yoğun kanamalar için o.b.® tamponları[/h]Unutmamalısın ki, ihtiyacını karşılayacak en düşük emiciliğe sahip tamponu kullanman senin için en iyisi! Emicilik düzeyini o.b. kutularının üzerindeki damlacık işaretlerinden anlayabilirsin.
[h=4]o.b.® ProComfort™ super – orta veya yoğun kanamalı günler için[/h]Adet kanaman daha yoğun ise güvenli ve rahat bir koruma için o.b.®ProComfort™ super tampon'u dene.

[h=4]o.b.® ProComfort™ super plus – yoğun kanamalı günler için[/h]Kanaman çok yoğunsa, adet döneminin ilk iki günü için o.b.®tamponlar arasında en yüksek emiciliğe sahip olan o.b. ProComfort™ super plus tampon'u kullanmalısın.
o.b sitesinden alıntıdır. Fikir olsun diye koyuyorum

Kesinlikle tampon. Doğru yerleşimde hissedilmiyor bile. Taşma sızma derdi de yok miss.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…