• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kendimi bildim bileli ped kullanırım tampono şimdi burada öğrendim diyebilirim :KK70:Görüntü biraz gözümü korkuttu :KK70:

Kız öyle düşmez düşecek kadar da inmiyo yani içimde kalcak korkusu olmasına gerek yok ucuna geliyo anlamında soyluyorum:KK48:
Ama düşmesi yada cıkması söz konusu değil:KK53:
Yaa bende 3 ay önce burda bu konuyu okuyup tampona geçmiştim. Ben mi kullanamıyorum anlamadım ama ilk iki günüm yoğun geçiyor ve yoğun günler için olanı kullanmama rağmen ilk akıntım geldiği an dışarıya taşıyor. :( Her akıntı sonrası değiştirmem gerekiyor. Nasıl olacak anlamadım ki help mee help meee :KK31::KK31:

Yaa bende 3 ay önce burda bu konuyu okuyup tampona geçmiştim. Ben mi kullanamıyorum anlamadım ama ilk iki günüm yoğun geçiyor ve yoğun günler için olanı kullanmama rağmen ilk akıntım geldiği an dışarıya taşıyor. :KK43: Her akıntı sonrası değiştirmem gerekiyor. Nasıl olacak anlamadım ki help mee help meee :KK31::KK31:

Doğrumu yerleştiremiyorsunuz acaba
İtebildiğin kadar arkaya ittiğine eminmisin
Bebimde 2.gün cok yogun gecer ama bugune kadar hiç sızıntı yasamadım ne marka kullanıyorsunuz

Doğrumu yerleştiremiyorsunuz acaba
İtebildiğin kadar arkaya ittiğine eminmisin
Bebimde 2.gün cok yogun gecer ama bugune kadar hiç sızıntı yasamadım ne marka kullanıyorsunuz
itebildiğim kadar ittiğime emin olamadım şimdi o.b. ve kotex denedim canım yoğun günler için olanlarından. Dur şu itme konusunuda bir deneyeyim. Sağolasın :KK74:

görüntüsü beni korkuttu yaa :D duymuştum ama hiç bakmamışım nasil bişey diye..
asıl böyle rahat edemez insan yaa :KK70: içinde bişi var sonucta o_O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back