- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
o ip ya koparsa
yeter dansm deli gibi kendi kendime gülüyorum pc başında aştın kendini bugünkenar mahalle dilberi sen anca sarma yaparken bulursun formülü tıp bilim falan hak getire ay çatlıycam karnım ağrıyo gülmekten
zeytinyağlı dansmarue
kızlar kesinlikle sızdırmıyor mu çok geldiğinde bile ben 2. gün çok geliyor çünkü bi çare bulmam lazım eczaneden mi aldınız
Zaten tampon denize ya da havuza girmek için kullanılmaz..Bu şekilde de kullanılıyor ama çok riskli. Enfeksiyona davetiye çıkarmaktır o şekilde denize girmek.
Güneşlenmek için birebir ama
Doğru kullandığınız zaman hayati riski yok denecek kadar az.
Cidden okadar rahat mı ya ? ee rahatsız olmuyormusunuz orada birş ey hissetmekten
Yoğun gelince nasıl oluyor ? saat başımı değiştiriyorsunuz yazın çok iyi olur ya !
Napalım doktor mu bilirik biz.
Oha dehsetteyim hep aldım ama açtım baktım itici geldi çöpe attımcanım zaten küçücük bir şey, gidebildiği kadar itin diyordu içinde ittim ben de zaten vajinanın ilk girişinde 4-5 cm duyarlı ondan sonrası duyarsız olduğu için hiç hissetmiyorsun eğer doğru yerleştirirsen ama itmeden öyle ucundan değdirirsen baya hissedilir ilk denememde öyle olmuştu sonra öğrendim
Ama kesinlikle tavsiye ederim ilk kez bu kadar ferah bi regl geçirince tabi insan
ipi var bir tane upuzun onu asıldın mı çıkıyor
marue vajili miymiş
:26:Sadece fiyatı pede göre biraz daha tuzlu ve yanlış kullanımda ölümcül bir sendroma yol açabiliyor
Ya ben 3 saate bir değiştiriyordum onuda öyle yaparık artıkınmed kadının biri varmış tampon kullanıyormuş aynı senin gibi bir gün küt diye düşmüş ölmüş
şaka şaka aynen toksik şokonun için de pis ötesi olmak lazım ya aynı pedi 5 saat kullanıyor musun ki tamponu kullanasın yani tampon pedden uzun gidiyor valla hem
ne kadar sıklıkta değiştirmek gerekiyor:44:
mutfakta ne varsa kullan bacı
Oha dehsetteyim hep aldım ama açtım baktım itici geldi çöpe attım
:26:
Ya ben 3 saate bir değiştiriyordum onuda öyle yaparık artıkınAy Hemen almak istiyorum , reglime az kaldı
degistirmek icin geciktiginde sizdiriyor,
yogun regller icin büyük boyutlarida var ama.
ilk kullanmaya baslayanlar icin aplikatörlü olanlari tavsiye ederim. alismakta kolaylik sagliyor cünkü dogru yerde mi degil mi sorusu ortadan kalkiyor.
Biliyorum ama kullanamadım hiçsen spor yapıyorsun bilirsin özellikle spor sırasında çok rahat hareket özgürlüğü sağlıyor canım hissetmiyorsun ki onu orada gerçekten bir şey yokmuş gibi oluyor bir kez denersen anlarsın
Canım iğne acıtıyor bu farklı bir his yaratıyor sonradan hissetmiyormuşşsun bile baksananasıl kullanıldığına baktımda çok giriyomuş ya korktum ben iğneden bile tırsıyom onu hayatta sokamam
5-6 saatte bir diyor en geç sen yine riske etme 4-5 saate indirge onu yoğunluğuna göre zaten hissedersin canım yine
ben gratisten almıştım büyük süpermarketlerde var eğer kullanma imkanın varsa kesinlikle dene ya ne kadar çok kadını bu eziyetten kurtarsak iyidir
hem pedi 2 saatte bir değiştirmek zorunda kalıyorsun hem terleyince pişik mantar koku vs yapıyor en temizi tampon
Canım iğne acıtıyor bu farklı bir his yaratıyor sonradan hissetmiyormuşşsun bile baksana
Biliyorum ama kullanamadım hiçÇok garip ya hatta şey oluyor bir kaç dakika sanki sevişiyorsun gibi baya kötü bir histi kullanamadım ama mutlaka alıcam artık
Ben denize giderken yolda regl olurum diye regl kesici alıyorum yazın hep eczaneden 20 dakikada kesiyor
Vallaha ben pedde hep gece için ennn büyüğünden kullanıyorum hatta bebek bezi takasım geliyor en rahatıbilememdim yaa benm geçen okulda dışarı taştı rezil oldum yoğun günlerde denesem mi diyorum
acı biber de kullanın yakar ekstrem fantezi
Mecbur napcan :2: O an da bir şey yapamıyorum 5-6 defa kullandı reg düzensizliğim ondan sonra başladı zatentatlım kullanma onları çok zararlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?