Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Geçenlerde gratiste aklıma gelmiş olacak bu anket ve bu ankete tabii minik minik varlıkları keşfettim (aslında biliyordum da yüz yüze gelmemiştik ) ve denemek eyleminde bulundum

Yarabbi o ne rahat bir şeymiş öyle ya boşuna çarşaf gibi haşır huşur şeylerle gezmişim dedim reglsin ama regl olduğunun farkında değilsin koku yok akıntı yok oh miss gibi

İyi ki kadınım dedim

Son düzenleme:
Kesinlikle tampon..Yıllardır kullanırım..Yarabbim o ne rahatlık o..
Akıntı kokuntu derdi yok, tertemiz mis gibi gezmece tozmaca var

tampon ? ilk defa duydum desem gülermisiniz bana :18: kız halimle kendimden utandım :2:
nasıl bişe ki ola?

Kesinlikle tampon..Yıllardır kullanırım..Yarabbim o ne rahatlık o..
Akıntı kokuntu derdi yok, tertemiz mis gibi gezmece tozmaca var

Madem bu kadar rahattı ne diye demediniz bana 8 aydır haşır huşur boşuna mı gezdim ben bre münafıklar

Son düzenleme:
Evlendigimden beri tampon kullaniyorum ve özel günlerimden daha az nefret eder oldum bu sayede
gercekten cok rahat

ee o zaman evlilere özel bişi bu yani :26: en azından bekarmı diyim kadın mı diyim anlayın işte

jinekologum "mini" olanlari bekarkende kullanabilecegimi söylemisti, zarar vermez demisti ama ben güvenemedim acikcasi.
O.B en yaygin marka, onun prospektüsündede yaziyor zarari olmadigi, ama bu herkesin kendi tercihi tabi

jinekologum "mini" olanlari bekarkende kullanabilecegimi söylemisti, zarar vermez demisti ama ben güvenemedim acikcasi.
O.B en yaygin marka, onun prospektüsündede yaziyor zarari olmadigi, ama bu herkesin kendi tercihi tabi

çok merak ettim açıkçası bi denemek isterim böyle bişi için bakireliğimi kaybettiğimi düşünüyorum da.........

rahatsız etmiyomu? bide baya içerimi itiyosunuz? içinde var hissi kötü değilmi:26:

canım zaten küçücük bir şey, gidebildiği kadar itin diyordu içinde ittim ben de zaten vajinanın ilk girişinde 4-5 cm duyarlı ondan sonrası duyarsız olduğu için hiç hissetmiyorsun eğer doğru yerleştirirsen ama itmeden öyle ucundan değdirirsen baya hissedilir ilk denememde öyle olmuştu sonra öğrendim

Ama kesinlikle tavsiye ederim ilk kez bu kadar ferah bi regl geçirince tabi insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…