Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu ay kesin kullancam Ped çok rahatsız edici ya
Benim ilk 2 gün yoğun oluyo da sonra azalıyo Hangi aralıklarla değiştircez peki ??

Bu ay kesin kullancam Ped çok rahatsız edici ya
Benim ilk 2 gün yoğun oluyo da sonra azalıyo Hangi aralıklarla değiştircez peki ??

zaten bu dolduğunda kolayca çıkıcak gibi oluyo ordan da anlarsın
4 saatte bir filan tutar herhalde :44:

tamponu bende hiç bilmiyodum kendim bekarım zaten petle devam ediyorum hala... survivor izliyodum bigun oradaki bayanlar devamlı bikiniyle geziyorlar ablama dedim bunlar devamlı bikiniyle denize giriyorlar oyunlar oynuyorlar petle illaki sızması lazım ne blim rahat olamazlar... ablamda tampon kullanıyorlardır dedi tampon ne ya demiştim ozaman ögrendimm.... kesinlikle evlendiğimde tampona geçicem bende

tampon cok rahat bi seymis bende duymustum ya... amma velakin bekarım risk alamam.

Tampon tabiki:) muhtesem bisey varligindan haberin bile olmuyo,her wc ye gittigin de o Kötü görüntüyü görmüyosun . Diledigince hareket et. Türkiyede okullarda pet dagitilir. Avrupada tampon verilip tanitiliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ilk gün tahatsız olursun oda normal pet tede öyle zaten. Tam yerlestırırsen hıssetmezsın dolduğunu ıpe bakıp anlaya bılırsın lekelenıyo zaten. tastımı acama kıyafetımden gözüküyomu ne cekmisim ben be. Ohhh ne rahatım sımdı .benım kendımı bıldım bılelı cesme gıbı akar boyutları var zaten. Sancım olmazsa regl oldugumu bıle unıtucam dogumdan sonra sancılarım da kesıldı şükür. Siddetle tavsıye ederım :) o.b markasını deneyın derım, su an bıle takılı bebegımle hoplayıp zıplıyorum:)

Biran önce regl olsamda kullansam dediğim şey oldu yorumlardan sonra :)

Kesinlikle tampon!!kokusux islaklik hissi olmadan dunyanin en mukemmel icadi bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 1 kere kullanmıştım. Doğru yerleştiremedim galiba. Oturdukça hissediyordum. Sonra kullanmadım. Ama öğrenmek lazımmış demekki.

Ben 1 kere kullanmıştım. Doğru yerleştiremedim galiba. Oturdukça hissediyordum. Sonra kullanmadım. Ama öğrenmek lazımmış demekki.

alışıyorsun, takması da kullanımı da çok acayip rahat
ilkinde öyle rahatsız oluyorsun düzgün takamıyorsun falan
ama ikinci üçüncüden sonra düzgün kullanmaya başlayınca hiç hissetmiyorsun bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…