- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
heyecanımı paylaşmak istedim Allah Allah yassah mı kardeşim
marueşkacım çok mutlu oldum ya böyle temiz olunca
korkunçlumukatlettin türkçeyi beeeee
atlatmış ablasıo kullansın o ip koparsa doğru doktoramı gidiyoruz benim elimin ayarı yok kesin bi maraza çıkar
gıdıklamıyor mu kız?
Sadece fiyatı pede göre biraz daha tuzlu ve yanlış kullanımda ölümcül bir sendroma yol açabiliyor
Kızım yaymasana herkese. Artık tampon bile kullanabiliyoyum ben nabeeeer o eskidendi hıııııh
Bakirelere özel formu var evet. O kadar minik ki, ben öyle bir şeyin bekaret bozacağına ihtimal vermiyorum:26:
İçinizdeyken hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Bir şey yokmuş gibi, rahatsızlık v.s yok..
Normal banyonuzu yapıyorsunuz, tuvaletinize giriyorsunuz..Yani normalde ne yapıyorsanız bu içinizdeyken de aynısını yapıyorsunuz..
Ben hemencik alışmıştım, hiç sıkıntı çekmedim..O kadar rahat ki..
ay sırf bunu kullanmak için evlenesim geldi
nefret ediyorum regl zamanları kendimden yaa ben :26:
Evet evet tertemiz bir şey bence. Ama bak ne diyolar
Avrupa'da vagina (hazhe) içerisine konan tamponlar vardır. Bunlar uzun süre içerde kalırveya unutulursa çok pis kokulara; akıntılara, tahrişlere yol açar. Onun için bunları kullanmamak daha uygundur.
"Bunun için en iyisi, manifaturacılarda pek ucuza satılan tülbentten birkaç metre alıp, mutlaka ütüleyerek el altında hazır bulundurmaktir."
Petler sık sık değiştirilmeli, ıslak çamaşırla gezmemelidir. Kanama sırasında dış genital bölge sık sık temizlenmelidir. Kokuya karşı kullanılan (intim, spray) gibi kokulu pudralar tende tahrişlere sebep olabilir veya bölgenin asiditesini bozacağından kulanilmaması daha uygun olur.
Ben artık tülbent alıcam.
Neymiş o ölümcül risk kız
Toksik şoktan mı bahsediyorsun?
havalara bak havalaratamponadamı başladın seeeeen azimli hatun seni zeytinyağıylamı çözdün yoksa durumu ne kadar kalitesiz bi yöntem
med senin denemediğin bişey varmı merak ediyorum
med kadının biri varmış tampon kullanıyormuş aynı senin gibi bir gün küt diye düşmüş ölmüş
şaka şaka aynen toksik şokonun için de pis ötesi olmak lazım ya aynı pedi 5 saat kullanıyor musun ki tamponu kullanasın yani tampon pedden uzun gidiyor valla hem
mis gibi valla
içinde de yazıyor ya canım zaten 4-5 saatte bir değiştirin diyetülbenti oraya mı tıkıyolar yoksa ped gibi mi :26:
Napalım kenar mahallede baskı altında yetiştirildik biz. Korkuttular bizi cinsellikten. Evlenince de yapamadık işte. Kociş de aldattı olsun erkektir yapar ben daha azimli iyileşmek istiyorum bu arada. Bir gün kocişe sarma yaparken zeytinyağı baktım bayağı kaygan yemeğe atarken biraz da oraya attım. Gece denedik baktım düzelmişim. sonra da hamiş oldum. Bizim mahallede kaderimiz vajiş olmak.Baskı altındaki türk kadınının zeytinyağıyla imtihanı
sus sus hep peşimdesin bıktım senden kibleyim seni ben yaaa
tamamen içeri itince nasıl çıkıyo sonra:26: nasıl çıkartıyosunuz yani(ben bekarım kullanmak istemem açıkçası) önce dansmaure kullansın o ölmezse bende kullanırım vajili dansmaure düş yakamdan
Ipi var canim geri cekebilmek icin
Napalım kenar mahallede baskı altında yetiştirildik biz. Korkuttular bizi cinsellikten. Evlenince de yapamadık işte. Kociş de aldattı olsun erkektir yapar ben daha azimli iyileşmek istiyorum bu arada. Bir gün kocişe sarma yaparken zeytinyağı baktım bayağı kaygan yemeğe atarken biraz da oraya attım. Gece denedik baktım düzelmişim. sonra da hamiş oldum. Bizim mahallede kaderimiz vajiş olmak.Baskı altındaki türk kadınının zeytinyağıyla imtihanı
bunu bana özelden anlatabilir misin ben bir şeyler kaçırmışım forumda belli ki
korkutucu geliyor dimi ama yok çok mükemmel bişeymiş
ekşiden kaptım.
bence kesinlikle kullanılmamalı. hayati olabilen riskleri var. yazın tatile bile denk gelse tampon kullanmak riskini alamadığımdan denize ya da havuza girmemeyi tercih ediyorum.
o ip ya koparsa
:
Zaten tampon denize ya da havuza girmek için kullanılmaz..Bu şekilde de kullanılıyor ama çok riskli. Enfeksiyona davetiye çıkarmaktır o şekilde denize girmek.
Güneşlenmek için birebir ama
Doğru kullandığınız zaman hayati riski yok denecek kadar az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?