- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
yinemi senkıııız benimi takip ediyosun yoksa
peşimi bırak dansmarue benim kalbim dolu
çok merak ettim açıkçası bi denemek isterim böyle bişi için bakireliğimi kaybettiğimi düşünüyorum da.........
çok merak ettim açıkçası bi denemek isterim böyle bişi için bakireliğimi kaybettiğimi düşünüyorum da.........
justa geldım ben yiaaa asıl sen nerden cıktın yine. Nerde böyle konu pırtlıyosun
Aslında mantıken bekaretin gitmiş olmuyor bakire oluyorsun yine
Tabi kullan diye demiyorum canım yanlış anlama sakın beni
Ama bekarken ben yapamazdım, korkardım yani beceremezdim, anlıyorum seni
bende seni anlıyorum tabi yanlış anlarmıyım hiç
zaten ben regl agrısından kanı, rahatlığı falan düşünemiyorum o an hastanede geçiriyorum, hiç denemiyim en iyisi
sus sus hep peşimdesin bıktım senden kibleyim seni ben yaaajusta geldım ben yiaaa asıl sen nerden cıktın yine. Nerde böyle konu pırtlıyosun
canım zaten küçücük bir şey, gidebildiği kadar itin diyordu içinde ittim ben de zaten vajinanın ilk girişinde 4-5 cm duyarlı ondan sonrası duyarsız olduğu için hiç hissetmiyorsun eğer doğru yerleştirirsen ama itmeden öyle ucundan değdirirsen baya hissedilir ilk denememde öyle olmuştu sonra öğrendim
Ama kesinlikle tavsiye ederim ilk kez bu kadar ferah bi regl geçirince tabi insan
her ne kadar regl olmasam da ilgimi çekti.. kandan iğrenen bir insanım. o ped değiştirmeler:120: o iğrenç koku:120: o görüntü:120:
doğumdan sonra lazım olacak
sus sus hep peşimdesin bıktım senden kibleyim seni ben yaaa
tamamen içeri itince nasıl çıkıyo sonra:26: nasıl çıkartıyosunuz yani(ben bekarım kullanmak istemem açıkçası) önce dansmaure kullansın o ölmezse bende kullanırım vajili dansmaure düş yakamdan
bende onu düsündügüm icin vazgecmistim zaten
Ilk alismasi biraz zor geliyor, cünkü dogru kullanmasini ögrenmek zaman aliyor.
ama alisinca cok rahat, pedli günlerine üzülüyorsun.
evlenince denersin
bilmiyor muydun kız yoksa tamponu?
biliyordum da korkunçlu bişey sanıyodum.
sus sus hep peşimdesin bıktım senden kibleyim seni ben yaaa
tamamen içeri itince nasıl çıkıyo sonra:26: nasıl çıkartıyosunuz yani(ben bekarım kullanmak istemem açıkçası) önce dansmaure kullansın o ölmezse bende kullanırım vajili dansmaure düş yakamdan
biliyordum da korkunçlu bişey sanıyodum.
ipi var bir tane upuzun onu asıldın mı çıkıyor
marue vajili miymiş
ben de bebişim ama 10 yıl o haşırtı huşurtu böö :120:
şimdi kanatlanıyorum haha
korkunçlumukatlettin türkçeyi beeeee
atlatmış ablasıo kullansın o ip koparsa doğru doktoramı gidiyoruz benim elimin ayarı yok kesin bi maraza çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?