• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o ip ya koparsa:30::30:

yeter dansm deli gibi kendi kendime gülüyorum pc başında aştın kendini bugün:52::60::60::60: kenar mahalle dilberi sen anca sarma yaparken bulursun formülü tıp bilim falan hak getire:27: ay çatlıycam karnım ağrıyo gülmekten:9:

zeytinyağlı dansmarue:27::27::27:

Napalım doktor mu bilirik biz. :37:

kızlar kesinlikle sızdırmıyor mu çok geldiğinde bile ben 2. gün çok geliyor çünkü bi çare bulmam lazım eczaneden mi aldınız:46:

degistirmek icin geciktiginde sizdiriyor,
yogun regller icin büyük boyutlarida var ama.

ilk kullanmaya baslayanlar icin aplikatörlü olanlari tavsiye ederim. alismakta kolaylik sagliyor cünkü dogru yerde mi degil mi sorusu ortadan kalkiyor.

Ayyy görünce içim fena oldu hayatta sokamam bunu ben korkarım içime kaçar diye :18::1:

Zaten tampon denize ya da havuza girmek için kullanılmaz..Bu şekilde de kullanılıyor ama çok riskli. Enfeksiyona davetiye çıkarmaktır o şekilde denize girmek.

Güneşlenmek için birebir ama :1:
Doğru kullandığınız zaman hayati riski yok denecek kadar az.

Ben giriyorum ama çok pinpirikliyim. 10 dk girerim sırf rahat edemiyorum. Aklım takılıyor. :6:

:9::9::9::9::9::9: Cidden okadar rahat mı ya ? ee rahatsız olmuyormusunuz orada birş ey hissetmekten
:30:
Yoğun gelince nasıl oluyor ? saat başımı değiştiriyorsunuz yazın çok iyi olur ya ! :9::9::9:

sen spor yapıyorsun bilirsin özellikle spor sırasında çok rahat hareket özgürlüğü sağlıyor canım hissetmiyorsun ki onu orada gerçekten bir şey yokmuş gibi oluyor bir kez denersen anlarsın :1:

canım zaten küçücük bir şey, gidebildiği kadar itin diyordu içinde ittim ben de zaten vajinanın ilk girişinde 4-5 cm duyarlı ondan sonrası duyarsız olduğu için hiç hissetmiyorsun eğer doğru yerleştirirsen ama itmeden öyle ucundan değdirirsen baya hissedilir ilk denememde öyle olmuştu sonra öğrendim :9:

Ama kesinlikle tavsiye ederim ilk kez bu kadar ferah bi regl geçirince tabi insan :51:
Oha dehsetteyim hep aldım ama açtım baktım itici geldi çöpe attım :9: :60:
ipi var bir tane upuzun onu asıldın mı çıkıyor :27:

marue vajili miymiş :27:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
Sadece fiyatı pede göre biraz daha tuzlu ve yanlış kullanımda ölümcül bir sendroma yol açabiliyor :31:
:26:
med kadının biri varmış tampon kullanıyormuş aynı senin gibi bir gün küt diye düşmüş ölmüş :60:

şaka şaka aynen toksik şok :27: onun için de pis ötesi olmak lazım ya aynı pedi 5 saat kullanıyor musun ki tamponu kullanasın yani :27: tampon pedden uzun gidiyor valla hem :27:
Ya ben 3 saate bir değiştiriyordum onuda öyle yaparık artıkın :1: Ay Hemen almak istiyorum , reglime az kaldı :32:

ne kadar sıklıkta değiştirmek gerekiyor:44:

5-6 saatte bir diyor en geç sen yine riske etme 4-5 saate indirge onu yoğunluğuna göre zaten hissedersin canım yine
ben gratisten almıştım büyük süpermarketlerde var eğer kullanma imkanın varsa kesinlikle dene ya ne kadar çok kadını bu eziyetten kurtarsak iyidir :1:
hem pedi 2 saatte bir değiştirmek zorunda kalıyorsun hem terleyince pişik mantar koku vs yapıyor en temizi tampon :46:

Son düzenleme:
Oha dehsetteyim hep aldım ama açtım baktım itici geldi çöpe attım :9: :60:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

:26:

Ya ben 3 saate bir değiştiriyordum onuda öyle yaparık artıkın :1: Ay Hemen almak istiyorum , reglime az kaldı :32:

al al canım özellikle spor sırasında rahatlığı görüceksin :34:
ay ben pede dayanamıyordum ya zırt pırt değiştirmek zorunda kalıyordum :120:

bunda göz görmeyince gönül de katlanıyor içeride :60:

Son düzenleme:
degistirmek icin geciktiginde sizdiriyor,
yogun regller icin büyük boyutlarida var ama.

ilk kullanmaya baslayanlar icin aplikatörlü olanlari tavsiye ederim. alismakta kolaylik sagliyor cünkü dogru yerde mi degil mi sorusu ortadan kalkiyor.

nasıl kullanıldığına baktımda çok giriyomuş ya korktum ben iğneden bile tırsıyom onu hayatta sokamam:27::27:

sen spor yapıyorsun bilirsin özellikle spor sırasında çok rahat hareket özgürlüğü sağlıyor canım hissetmiyorsun ki onu orada gerçekten bir şey yokmuş gibi oluyor bir kez denersen anlarsın :1:
Biliyorum ama kullanamadım hiç :9: :60: Çok garip ya hatta şey oluyor bir kaç dakika sanki sevişiyorsun gibi baya kötü bir histi kullanamadım ama mutlaka alıcam artık :1:

Ben denize giderken yolda regl olurum diye regl kesici alıyorum yazın hep eczaneden 20 dakikada kesiyor
:24:

5-6 saatte bir diyor en geç sen yine riske etme 4-5 saate indirge onu yoğunluğuna göre zaten hissedersin canım yine
ben gratisten almıştım büyük süpermarketlerde var eğer kullanma imkanın varsa kesinlikle dene ya ne kadar çok kadını bu eziyetten kurtarsak iyidir :1:
hem pedi 2 saatte bir değiştirmek zorunda kalıyorsun hem terleyince pişik mantar koku vs yapıyor en temizi tampon :46:

ya ta nereye kadar giriyomuş ben sokamam kesin beceremem:50::50:

Biliyorum ama kullanamadım hiç :9: :60: Çok garip ya hatta şey oluyor bir kaç dakika sanki sevişiyorsun gibi baya kötü bir histi kullanamadım ama mutlaka alıcam artık :1:

Ben denize giderken yolda regl olurum diye regl kesici alıyorum yazın hep eczaneden 20 dakikada kesiyor
:24:

tatlım kullanma onları çok zararlııı:20::20:

bilememdim yaa benm geçen okulda dışarı taştı rezil oldum yoğun günlerde denesem mi diyorum:32::32:
Vallaha ben pedde hep gece için ennn büyüğünden kullanıyorum hatta bebek bezi takasım geliyor en rahatı :60:

Ama bende denicem 4-5 saat yerine 3-4 saat aralıkta değiştircem ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back