• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ta nereye kadar giriyomuş ben sokamam kesin beceremem:50::50:

ya canım boyu 4-5 cm desen zaten orası 7-8 cm yani korkulcak bişey yok o kadar harş hurş sokman gerekmiyor :1:

Biliyorum ama kullanamadım hiç :9: :60: Çok garip ya hatta şey oluyor bir kaç dakika sanki sevişiyorsun gibi baya kötü bir histi kullanamadım ama mutlaka alıcam artık :1:

Ben denize giderken yolda regl olurum diye regl kesici alıyorum yazın hep eczaneden 20 dakikada kesiyor
:24:

ay çok güldüm sevişir gibi demiş :60: sen önde bırakmışsındır onu ondan öyle gelmiştir ayrıca küçücük bir şey kız nasıl etkiledi :9:

idrara çıkınca ipe bişey olmuyor mu? kirlenir mi? ben de merak ettim deniyecem hangi markalar var? vajidaşlarımla alay etmeyin gerçekten çok rencide oluyorlar:(

ya canım boyu 4-5 cm desen zaten orası 7-8 cm yani korkulcak bişey yok o kadar harş hurş sokman gerekmiyor :1:

ay çok güldüm sevişir gibi demiş :60: sen önde bırakmışsındır onu ondan öyle gelmiştir ayrıca küçücük bir şey kız nasıl etkiledi :9:
Sus sus :60: öff çok güldürdünüz beni ya :1: Bilemedim hatırlamıyorum nasıl yaptığımı geçen aylarda aldıydım :60:

Alacağım ama mutlaka
:27:

idrara çıkınca ipe bişey olmuyor mu? kirlenir mi? ben de merak ettim deniyecem hangi markalar var? vajidaşlarımla alay etmeyin gerçekten çok rencide oluyorlar:(

ben o.b kullandım canım en ünlüsü o sanırım daisyli bişey bi de kotexin gördüm. ı ıh olmuyor ikisi farklı yerlerde sonuçta sadece belki kenara çekebilirsin ıslanmasın diye :1:

6960773344f1061425f8a5b6d1d6ebee.jpg

Gebç kızların yeni sevgilisi :1:
kadn_tampon.jpg

Boy boy yanlız :1:

Kullanımı şu şekilde :

1A2D20AE1517284D90D718D80B6710F0.jpg

howtouse-image1.png

6960773344f1061425f8a5b6d1d6ebee.jpg

Gebç kızların yeni sevgilisi :1:
kadn_tampon.jpg

Boy boy yanlız :1:

Kullanımı şu şekilde :

1A2D20AE1517284D90D718D80B6710F0.jpg

howtouse-image1.png

kendime çok genç kız diyemesem de benim gönlümü kazandı :ssz:

bravo valla kız hemen resimli filan bulmuşsun, yardımcı olur bu insanlara :34:

da bazıları çok büyükmüş ben en küçüğünü almıştım :53:

Evlendikten sonra mutlaka denemem gereken bişey bu. Kuzenimde görmüştüm ilk ürkmüştüm o zaman:52::52:
Pedden nefret ediyorum 3-5 sene sonra tampon kurtarır umarım beni.:31::31:

kendime çok genç kız diyemesem de benim gönlümü kazandı :ssz:

bravo valla kız hemen resimli filan bulmuşsun, yardımcı olur bu insanlara :34:

da bazıları çok büyükmüş ben en küçüğünü almıştım :53:

Tr de large boyları yurt dışında small diye geçiyor belirtmeden geçemeyeceğim ben dehşete düşmüştüm small u görünce :60:

[video]https://www.ob.com.tr/about/nasil.php[/video]

Bura da tam olarak nasıl kullanılacağını anlatıyor :ssz:

[h=2]genç kızlar için o.b.® tamponları[/h]
ob_pro_comfort_mini.png
[h=4]o.b.® ProComfort™ light days - yeni başlayanlar için ideal[/h]Tampon kullanmaya henüz yeni başlıyorsan bu senin için en iyi o.b.®seçeneği. Çok küçük, ince ve kullanımını kolaylaştıran yuvarlatılmış ucu ve SilkTouch™ yüzeyiyle ipeksi pürüzsüzlükte.

ob_pro_comfort_normal.png
[h=4]o.b.® ProComfort™ normal - orta ve yoğun kanamalar için uygun[/h]Adet döneminin ilk birkaç gününde kanama da genelde daha yoğun olur, o yüzden seni güvende ve kuru tutacak bir tampona ihtiyaç duyarsın. Konforlu koruma için "o.b.®ProComfort™ normal tampon'u dene.

[h=2]yoğun kanamalar için o.b.® tamponları[/h]Unutmamalısın ki, ihtiyacını karşılayacak en düşük emiciliğe sahip tamponu kullanman senin için en iyisi! Emicilik düzeyini o.b. kutularının üzerindeki damlacık işaretlerinden anlayabilirsin.
ob_pro_comfort_super.png
[h=4]o.b.® ProComfort™ super – orta veya yoğun kanamalı günler için[/h]Adet kanaman daha yoğun ise güvenli ve rahat bir koruma için o.b.®ProComfort™ super tampon'u dene.

ob_pro_comfort_super_plus.png
[h=4]o.b.® ProComfort™ super plus – yoğun kanamalı günler için[/h]Kanaman çok yoğunsa, adet döneminin ilk iki günü için o.b.®tamponlar arasında en yüksek emiciliğe sahip olan o.b. ProComfort™ super plus tampon'u kullanmalısın.
o.b sitesinden alıntıdır. Fikir olsun diye koyuyorum
:4:

Kesinlikle tampon. Doğru yerleşimde hissedilmiyor bile. Taşma sızma derdi de yok miss.:1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back