• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ped mi tampon mu? :$

Ped mi tampon mu?

• Ankete Katılan
    91
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
heyecanımı paylaşmak istedim Allah Allah yassah mı kardeşim :27:

marueşkacım çok mutlu oldum ya böyle temiz olunca :60:

Evet evet tertemiz bir şey bence. Ama bak ne diyolar

Avrupa'da vagina (hazhe) içerisine konan tamponlar vardır. Bunlar uzun süre içerde kalırveya unutulursa çok pis kokulara; akıntılara, tahrişlere yol açar. Onun için bunları kullanmamak daha uygundur.
"Bunun için en iyisi, manifaturacılarda pek ucuza satılan tülbentten birkaç metre alıp, mutlaka ütüleyerek el altında hazır bulundurmaktir."
Petler sık sık değiştirilmeli, ıslak çamaşırla gezmemelidir. Kanama sırasında dış genital bölge sık sık temizlenmelidir. Kokuya karşı kullanılan (intim, spray) gibi kokulu pudralar tende tahrişlere sebep olabilir veya bölgenin asiditesini bozacağından kulanilmaması daha uygun olur.:52::52::52:

Ben artık tülbent alıcam.

korkunçlumu:53: katlettin türkçeyi beeeee :27::1:

atlatmış ablası :27: o kullansın o :52: ip koparsa doğru doktoramı gidiyoruz:52: benim elimin ayarı yok kesin bi maraza çıkar:1:

cımbızla falan çekersin artık :60: kopmaz ki ya baya sıkı :27: ya ped içine kaçsa nolcak hı :37:

gıdıklamıyor mu kız?:64::64:

Allah iyiliğini versin canım ya :60: yok gıdıklamıyor, hissetmiyorsun bile :64:aynı normal günlerdeki gibi oluyor :31:

Kızım yaymasana herkese. Artık tampon bile kullanabiliyoyum ben nabeeeer o eskidendi hıııııh :51:

havalara bak havalara:52: tamponadamı başladın seeeeen azimli hatun seni:46: zeytinyağıylamı çözdün yoksa durumu ne kadar kalitesiz bi yöntem :27:

Bakirelere özel formu var evet. O kadar minik ki, ben öyle bir şeyin bekaret bozacağına ihtimal vermiyorum:26:

İçinizdeyken hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Bir şey yokmuş gibi, rahatsızlık v.s yok..
Normal banyonuzu yapıyorsunuz, tuvaletinize giriyorsunuz..Yani normalde ne yapıyorsanız bu içinizdeyken de aynısını yapıyorsunuz..

Ben hemencik alışmıştım, hiç sıkıntı çekmedim..O kadar rahat ki..

med senin denemediğin bişey varmı merak ediyorum:27:

ay sırf bunu kullanmak için evlenesim geldi :23::23:
nefret ediyorum regl zamanları kendimden yaa ben :26:

mis gibi valla :23:

Evet evet tertemiz bir şey bence. Ama bak ne diyolar

Avrupa'da vagina (hazhe) içerisine konan tamponlar vardır. Bunlar uzun süre içerde kalırveya unutulursa çok pis kokulara; akıntılara, tahrişlere yol açar. Onun için bunları kullanmamak daha uygundur.
"Bunun için en iyisi, manifaturacılarda pek ucuza satılan tülbentten birkaç metre alıp, mutlaka ütüleyerek el altında hazır bulundurmaktir."
Petler sık sık değiştirilmeli, ıslak çamaşırla gezmemelidir. Kanama sırasında dış genital bölge sık sık temizlenmelidir. Kokuya karşı kullanılan (intim, spray) gibi kokulu pudralar tende tahrişlere sebep olabilir veya bölgenin asiditesini bozacağından kulanilmaması daha uygun olur.:52::52::52:

Ben artık tülbent alıcam.

içinde de yazıyor ya canım zaten 4-5 saatte bir değiştirin diye :52: tülbenti oraya mı tıkıyolar yoksa ped gibi mi :26:

Neymiş o ölümcül risk kız :53:

Toksik şoktan mı bahsediyorsun?

med kadının biri varmış tampon kullanıyormuş aynı senin gibi bir gün küt diye düşmüş ölmüş :60:

şaka şaka aynen toksik şok :27: onun için de pis ötesi olmak lazım ya aynı pedi 5 saat kullanıyor musun ki tamponu kullanasın yani :27: tampon pedden uzun gidiyor valla hem :27:

havalara bak havalara:52: tamponadamı başladın seeeeen azimli hatun seni:46: zeytinyağıylamı çözdün yoksa durumu ne kadar kalitesiz bi yöntem :27:

med senin denemediğin bişey varmı merak ediyorum:27:

Napalım kenar mahallede baskı altında yetiştirildik biz. Korkuttular bizi cinsellikten. Evlenince de yapamadık işte. Kociş de aldattı olsun erkektir yapar ben daha azimli iyileşmek istiyorum bu arada. Bir gün kocişe sarma yaparken zeytinyağı baktım bayağı kaygan yemeğe atarken biraz da oraya attım. Gece denedik baktım düzelmişim. sonra da hamiş oldum. Bizim mahallede kaderimiz vajiş olmak. :52: :52::52::52::52: Baskı altındaki türk kadınının zeytinyağıyla imtihanı :52::52:

med kadının biri varmış tampon kullanıyormuş aynı senin gibi bir gün küt diye düşmüş ölmüş :60:

şaka şaka aynen toksik şok :27: onun için de pis ötesi olmak lazım ya aynı pedi 5 saat kullanıyor musun ki tamponu kullanasın yani :27: tampon pedden uzun gidiyor valla hem :27:

Tabi canım, toksik şok için ciddi enfeksiyon yaratmak lazım o bölgede :1:
Bu arada evet tampon çok daha uzun gidiyor pedden..

mis gibi valla :23:

içinde de yazıyor ya canım zaten 4-5 saatte bir değiştirin diye :52: tülbenti oraya mı tıkıyolar yoksa ped gibi mi :26:

Ped gibi demek istemiş ama bunu yazan insanın tıp bilgisi sıfır yani ne diye konuşursun be adam :1:

Napalım kenar mahallede baskı altında yetiştirildik biz. Korkuttular bizi cinsellikten. Evlenince de yapamadık işte. Kociş de aldattı olsun erkektir yapar ben daha azimli iyileşmek istiyorum bu arada. Bir gün kocişe sarma yaparken zeytinyağı baktım bayağı kaygan yemeğe atarken biraz da oraya attım. Gece denedik baktım düzelmişim. sonra da hamiş oldum. Bizim mahallede kaderimiz vajiş olmak. :52: :52::52::52::52: Baskı altındaki türk kadınının zeytinyağıyla imtihanı :52::52:

bunu bana özelden anlatabilir misin ben bir şeyler kaçırmışım forumda belli ki :1:

sus sus hep peşimdesin bıktım senden kibleyim seni ben yaaa :27:

tamamen içeri itince nasıl çıkıyo sonra:26: nasıl çıkartıyosunuz yani:17: (ben bekarım kullanmak istemem açıkçası) önce dansmaure kullansın o ölmezse bende kullanırım vajili dansmaure düş yakamdan :27::52:

Ipi var canim geri cekebilmek icin :34:

bence kesinlikle kullanılmamalı. hayati olabilen riskleri var. yazın tatile bile denk gelse tampon kullanmak riskini alamadığımdan denize ya da havuza girmemeyi tercih ediyorum.

Ipi var canim geri cekebilmek icin :34:

o ip ya koparsa:30::30:

yeter dansm deli gibi kendi kendime gülüyorum pc başında aştın kendini bugün:52::60::60::60: kenar mahalle dilberi sen anca sarma yaparken bulursun formülü tıp bilim falan hak getire:27: ay çatlıycam karnım ağrıyo gülmekten:9:

bunu bana özelden anlatabilir misin ben bir şeyler kaçırmışım forumda belli ki :1:

zeytinyağlı dansmarue:27::27::27:

xJRpQ5.jpg

:17::17:

:9::9:

korkutucu geliyor dimi ama yok çok mükemmel bişeymiş :1:

:9::9::9::9::9::9: Cidden okadar rahat mı ya ? ee rahatsız olmuyormusunuz orada birş ey hissetmekten
:30:
Yoğun gelince nasıl oluyor ? saat başımı değiştiriyorsunuz yazın çok iyi olur ya ! :9::9::9:

bence kesinlikle kullanılmamalı. hayati olabilen riskleri var. yazın tatile bile denk gelse tampon kullanmak riskini alamadığımdan denize ya da havuza girmemeyi tercih ediyorum.

Zaten tampon denize ya da havuza girmek için kullanılmaz..Bu şekilde de kullanılıyor ama çok riskli. Enfeksiyona davetiye çıkarmaktır o şekilde denize girmek.

Güneşlenmek için birebir ama :1:
Doğru kullandığınız zaman hayati riski yok denecek kadar az.

kızlar kesinlikle sızdırmıyor mu çok geldiğinde bile ben 2. gün çok geliyor çünkü bi çare bulmam lazım eczaneden mi aldınız:46:

Zaten tampon denize ya da havuza girmek için kullanılmaz..Bu şekilde de kullanılıyor ama çok riskli. Enfeksiyona davetiye çıkarmaktır o şekilde denize girmek.

Güneşlenmek için birebir ama :1:
Doğru kullandığınız zaman hayati riski yok denecek kadar az.

ya riski düşünmesek bile ne biliyim kendine bişey sokmak bana garip geliyo açıkçası. mecbur kalsam fitil bile kullanamam ki been :1:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back