- 12 Ekim 2021
- 207
- 183
- 18
- 24
- Konu Sahibi pcostupbebk
-
Bol bol dinlen ilk çocuk mu olucak güzel güzel tutunsun inşallahŞimdilik herşey yolunda yatıyorum canim
Evet inşallah ama hareket filan edinc öyle korkuyorum ki tutunmucak dieBol bol dinlen ilk çocuk mu olucak güzel güzel tutunsun inşallah
Çok güzel canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın inşallahMerhaba kızlar bende pko hastasıyım 30 yumurta toplandı 5nci güne gidebilen 4 tane embriyom oldu yarım saat sonra transferim olucak 30 ocak test verme günüm. Rabbim gönlümüze göre versin,bizim olanı bize nasip etsin inşallah. Sağlıklı afiyetli hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip olsun. Çıktığımız bu güzel yolda hepimizin Allah yardımcısı olsun
Yok yok korkmayın ilk 2-3 gün önemli tutunma evresi bu günler sonrasında yavaş yavaş hareket edin rahim de kan dolaşımı olması lazımEvet inşallah ama hareket filan edinc öyle korkuyorum ki tutunmucak die
Amin rabbim yardımcınız olsunMerhaba kızlar bende pko hastasıyım 30 yumurta toplandı 5nci güne gidebilen 4 tane embriyom oldu yarım saat sonra transferim olucak 30 ocak test verme günüm. Rabbim gönlümüze göre versin,bizim olanı bize nasip etsin inşallah. Sağlıklı afiyetli hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip olsun. Çıktığımız bu güzel yolda hepimizin Allah yardımcısı olsun
Amin inşallah isteyeb herkese nasip olsunÇok güzel canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın inşallah
Hayır herhangi bir ağrı sızı olmuyor anestezisiz bir işlem ağrılı olmadığı için hattaAmin rabbim yardımcınız olsun
Transfer olurken çok can yanıyor mu
İçim rahatladı ben de yarın kontrole gidicem büyük ihtmalle transfer tarihi belli olcak çok heycanlıyımHayır herhangi bir ağrı sızı olmuyor anestezisiz bir işlem ağrılı olmadığı için hatta
Aşılama olduysan aynı onun gibiİçim rahatladı ben de yarın kontrole gidicem büyük ihtmalle transfer tarihi belli olcak çok heycanlıyım
Yok hiç aşılama olmadım ben direk tüp bebek istedimAşılama olduysan aynı onun gibi
Altan muane yapılır gibi idrar tutmak sikintiYok hiç aşılama olmadım ben direk tüp bebek istedim
Peki transferden sonra hemen idrar yapılıyor mu yoksa yinr tutuluyor muAltan muane yapılır gibi idrar tutmak sikinti
Bana bez bağladılar beze yaptım 4 saat kaldirmadilarPeki transferden sonra hemen idrar yapılıyor mu yoksa yinr tutuluyor mu
Yaa 40 dk sonra çıkartıyorlar diye biliyordum ben. Benim de transferim pazartesi günü Allahın izniyleBana bez bağladılar beze yaptım 4 saat kaldirmadilar
Her doktor farklı bir prosedür izliyor benim ki yat kalkma 5 gün dedi yemek filan kim yapacak onu hiç düşünen yok mecbur kalkıyorum belim çok ağrıyorYaa 40 dk sonra çıkartıyorlar diye biliyordum ben. Benim de transferim pazartesi günü Allahın izniyle
İnşallah Rabbim nasip eder hepimizin kucağı çocukla dolarMerhaba kızlar bendede pko var geçen ay aşılama denedim olmadı
1 ay bekleyip tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah
hem çok korkuyorum hemde çok heycanlıyım
inşallah bu sefer tutar
Allah yardımcımız olsun benim eşim görevde tekim sağolsun kayınvalidem gelicekHer doktor farklı bir prosedür izliyor benim ki yat kalkma 5 gün dedi yemek filan kim yapacak onu hiç düşünen yok mecbur kalkıyorum belim çok ağrıyor
Ne güzel dinlenebilirsinizAllah yardımcımız olsun benim eşim görevde tekim sağolsun kayınvalidem gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?