Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

herkese merhaba bende pkoluyum opu işlemim yapıldı transfer iki ay sonra denildi umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. yazmak istedim süreçleri takip etmek için :)

herkese merhaba bende pkoluyum opu işlemim yapıldı transfer iki ay sonra denildi umarım hepimiz pozitif sonuç alırız. yazmak istedim süreçleri takip etmek için :)
İyi yaptın kaç yumurta toplandi

dün beşinci gündü 7si de kaldı ve donduruldu. aslında 9u da döllenmişti ikisi sağlıksız oldu. yaşım 31. senin kaç yumurta toplandı
Benim 10 toplandı 6 si döllenecek durumdaydi dedi onlarda döllendi ikinci gün aradı bölünmeye devam ediyor dedi salı transfer ver bugün arıcaklar telefon bekliyorum 26 yaş benim

2017den kalma dondurulmuş embriyo mu yoksa yeni alınan dondurulmuş mu acaba ?

dün beşinci gündü 7si de kaldı ve donduruldu. aslında 9u da döllenmişti ikisi sağlıksız oldu. yaşım 31. senin kaç yumurta toplandı
Seni ne güzel din lendiriyor beni benim taze olacak kan değerlerinde sıkıntı mı vardı ondan mı ertelendi

Seni ne güzel din lendiriyor beni benim taze olacak kan değerlerinde sıkıntı mı vardı ondan mı ertelendi
hayır hiç bir sıkıntı yok doktorum rahim dinlensin dedi hem de dondurulmuş transfer tutma şansı daha yüksek dedi aslında bende hemen olsun isterdim sabırsızım ama doktor öle dediyse bir bildiği vardır diye bekliyoruz ikinci adette gideceğim transfer için

Öyle ama 6 senedir herşeye rağmen hamile kalmadım sadece pcos oda ultrasonda başka hiçbir belirtisi yok
bende de sadece pko var ama doktor hiç bir sorun görünmüyor diyordu yumurtlamam falan ilaçsız oluyordu iki kez çatlatma iğnesi uyguladık iki kez aşılama yaptık olmadı bizim de 2 yıl olacak isteyeli nasip böyleymiş demekki

Bende kalanları dondurcam tutmazsa onlari yaparım inşallah

Bende iki kes aşılama oldum inşallah sadece döllenme sıkıntıdır da tüp bebek tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…