- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
- Konu Sahibi pcostupbebk
-
Kaçıncı gün kactane transferi oldunbenim malesef başarısız oldu 11 yumurtam toplanmıştı ekim ayında 3 tanesi donduruldu doktorum rahim dinlendirmesi yaptı ocak 5 de transfer oldum ama malesef negatif sonuç aldım bana ısrarla zayıfla diyordu ben 14 kilo vermiştim ama yine olmadı pkos mu etkiliyor başka şeymi kafam çok karışık umarım sizinkiler başarılı olur rabbim kimseyi bizler gibi sınamasın
Genetik tarama yaptırın canım üzülme rabbim zamanını biliyorKaçıncı gün kactane transferi oldun
5.gün embriyosu tek transfer yapıldı 35 yaş altına yapmıyoruz dedi dr ben çift istemiştim.Kaçıncı gün kactane transferi oldun
Kimi yapıyor ya benim doktorum yaptı iki emryo ama işte tutacağı varsa bir tanede tutar tutmucaksa 10 da koysa tutmaz benimde transferin 3 günü bı bel ağrısı dışında hicbirsey yok kafamda hep tutunmucak boşuna umitlen me filan düşünceleri var5.gün embriyosu tek transfer yapıldı 35 yaş altına yapmıyoruz dedi dr ben çift istemiştim.
moralinizi bozmayın herkesin bünyesi bir olmuyor bilmiyorum ben çok ısrar ettim yapmadı doktorum iyi ki de yapmamış en azından iki tana kaldı geride. birde nasip meselesi kasık ağrım çok oldu benimde ama maalesef beta hiç yükselmedi çok umutlanmıştım.ben pkoslu olduğum için olduğunu düşünüyorum ara vericem 3 4 ay prowomen kullancam pkos etkilerini azaltıyormuş bakalım inş nasip olurKimi yapıyor ya benim doktorum yaptı iki emryo ama işte tutacağı varsa bir tanede tutar tutmucaksa 10 da koysa tutmaz benimde transferin 3 günü bı bel ağrısı dışında hicbirsey yok kafamda hep tutunmucak boşuna umitlen me filan düşünceleri var
Kan verip geldim insalaa canmmCanım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
Nasip işte olacağı varsa olur canım inşallah hayırlı vakitte gelsinmoralinizi bozmayın herkesin bünyesi bir olmuyor bilmiyorum ben çok ısrar ettim yapmadı doktorum iyi ki de yapmamış en azından iki tana kaldı geride. birde nasip meselesi kasık ağrım çok oldu benimde ama maalesef beta hiç yükselmedi çok umutlanmıştım.ben pkoslu olduğum için olduğunu düşünüyorum ara vericem 3 4 ay prowomen kullancam pkos etkilerini azaltıyormuş bakalım inş nasip olur
Ne zaman çıkacak canım ikiz mi en çok merak ediyorum hamilesin ona eminim deKan verip geldim insalaa canmm
Ya umutlandirma kız beni umutlanmak istemiyorumNe zaman çıkacak canım ikiz mi en çok merak ediyorum hamilesin ona eminim de
İki buçuk saat sonra bugün sabah beşte bel ağrısından uyandim halada belim çok kötü agriyoYa umutlandirma kız beni umutlanmak istemiyorum
Canım unutlan nie umutlan mayasin ben çift çizgiyi görsem yatarım herkese hamileyim dieYa umutlandirma kız beni umutlanmak istemiyorum
İnsala dediğin gibdir canimmNe zaman çıkacak canım ikiz mi en çok merak ediyorum hamilesin ona eminim de
Bı doktorunla görüş canım belki bı ilaç filan söylerİki buçuk saat sonra bugün sabah beşte bel ağrısından uyandim halada belim çok kötü agriyo
Ya 7 yıldır her türlü tedsviyi görüp bı sonuç almadimya yinr olmicak gibi yani doktor var desede ben inanmicam galibaCanım unutlan nie umutlan mayasin ben çift çizgiyi görsem yatarım herkese hamileyim diesenin taze değil çatlatma iğnesi etkiside yok yerleşme kanamamda normalda biraz çok olduğu için ikiz die umitlendim
Sonucum çıksın ozaman söylerim zatenBı doktorunla görüş canım belki bı ilaç filan söyler
Bende görsem öyle olur kesin ama canım surda iki saat kaldı sabret güzel haberi duymanaYa 7 yıldır her türlü tedsviyi görüp bı sonuç almadimya yinr olmicak gibi yani doktor var desede ben inanmicam galiba
Söyle canım herşeyiSonucum çıksın ozaman söylerim zaten
Okadarr eminsin kii hamile olduğumABende görsem öyle olur kesin ama canım surda iki saat kaldı sabret güzel haberi duymana
İnsalaaa öyledirOkadarr eminsin kii hamile olduğumA
EminimOkadarr eminsin kii hamile olduğumA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?