Pcos olup Ocak ayında tüp bebek yaptıranlar moral verelim birbirimize

Kaçıncı gün kactane transferi oldun

5.gün embriyosu tek transfer yapıldı 35 yaş altına yapmıyoruz dedi dr ben çift istemiştim.
Kimi yapıyor ya benim doktorum yaptı iki emryo ama işte tutacağı varsa bir tanede tutar tutmucaksa 10 da koysa tutmaz benimde transferin 3 günü bı bel ağrısı dışında hicbirsey yok kafamda hep tutunmucak boşuna umitlen me filan düşünceleri var

moralinizi bozmayın herkesin bünyesi bir olmuyor bilmiyorum ben çok ısrar ettim yapmadı doktorum iyi ki de yapmamış en azından iki tana kaldı geride. birde nasip meselesi kasık ağrım çok oldu benimde ama maalesef beta hiç yükselmedi çok umutlanmıştım.ben pkoslu olduğum için olduğunu düşünüyorum ara vericem 3 4 ay prowomen kullancam pkos etkilerini azaltıyormuş bakalım inş nasip olur

Nasip işte olacağı varsa olur canım inşallah hayırlı vakitte gelsin

Ya umutlandirma kız beni umutlanmak istemiyorum
Canım unutlan nie umutlan mayasin ben çift çizgiyi görsem yatarım herkese hamileyim die senin taze değil çatlatma iğnesi etkiside yok yerleşme kanamamda normalda biraz çok olduğu için ikiz die umitlendim

Canım unutlan nie umutlan mayasin ben çift çizgiyi görsem yatarım herkese hamileyim die senin taze değil çatlatma iğnesi etkiside yok yerleşme kanamamda normalda biraz çok olduğu için ikiz die umitlendim
Ya 7 yıldır her türlü tedsviyi görüp bı sonuç almadimya yinr olmicak gibi yani doktor var desede ben inanmicam galiba

Ya 7 yıldır her türlü tedsviyi görüp bı sonuç almadimya yinr olmicak gibi yani doktor var desede ben inanmicam galiba
Bende görsem öyle olur kesin ama canım surda iki saat kaldı sabret güzel haberi duymana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…